Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολλά υδαρή υγρά στην εγκυμοσύνη ... (17 η εβδομάδα)

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι γιατι το εχω αγχος ρε κοριτσια!!! Είμαι στην 17 εβδομαδα κυησης , έκανα αυχενική στην 13η! Ήταν όλα φυσιολογικά!!! Είχα και τότε αρκετά υγρα! Απλά νιωθω οτι εδώ και 1 εβδομαδα έχουν αυξηθεί πολύ! Επίσης δεν είναι παχυρευστα όπως ήταν! Έχω υδαρη υγρα κατά κύριο λόγο,  σαν νερο και είμαι σαν κατουρημενη! Αλλάζω 4 εσώρουχα την ημέρα! Βγαζω και με Λευκορροια αλλά πιο λίγο... κατά κύριο λόγο υδαρη π το εσωρουχο γίνεται μουσκεμα! Δεν έχω παρατηρήσει άσχημη οσμή, ήπια φυσιολογική! 

Εχει τυχει σε καμια?

Διαφημίσεις

Ναι κ εγώ είχα κ στις δύο εγκυμοσύνες. Στη δεύτερη μάλιστα προς το τέλος ήταν κιτρινωπά κ πηχτα. Οι εξετάσεις κολπικού υγρού ήταν όλες φυσιολογικές οπότε μάλλον ήταν ορμονικό γιατί μόλις γέννησα σταμάτησαν εντελώς.

ειναι παρα πολυ συνηθες.νομιζω στη δευτερη εγκυμοσυνη για μεγαλο χρονικο διαστημα φορουσα σερβιετακι,γτ ειχα παρα πολλα υγρα

μπορεις να κανεις μια καλλιεργεια να εισαι σιγουρη,κ υπαρχουν κ κτ ταινιες που ελεγχεις αν ειναι αμνιακο υγρο,δ ξερω αν ειναι απαραιτητο στην εβδομαδα που εισαι

συζητα το με τον γιατρο σου

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ είμαι στην 19η εβδομάδα και έχω αρκετά υδαρη υγρά (υγρά που είναι σαν νερό άοσμα) Κάνω συνέχεια και εξετάσεις ούρων και καλλιέργειες αλλά δεν φαίνεται κάτι. Πριν λίγες μέρες είχε δει και τα μωρά(έχουμε δίδυμα) η γιατρός και μου είχε πει ότι το αμνιακό είναι πάρα πολύ καλό. Έχετε παρόμοια εμπειρία? Έχετε καταλάβει από τι είναι αυτά τα υγρά? Ομολογώ ότι έχω ανησυχήσει αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

2 ώρες πρίν, Amandaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ είμαι στην 19η εβδομάδα και έχω αρκετά υδαρη υγρά (υγρά που είναι σαν νερό άοσμα) Κάνω συνέχεια και εξετάσεις ούρων και καλλιέργειες αλλά δεν φαίνεται κάτι. Πριν λίγες μέρες είχε δει και τα μωρά(έχουμε δίδυμα) η γιατρός και μου είχε πει ότι το αμνιακό είναι πάρα πολύ καλό. Έχετε παρόμοια εμπειρία? Έχετε καταλάβει από τι είναι αυτά τα υγρά? Ομολογώ ότι έχω ανησυχήσει αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

ορμονικο ειναι αν δ κανω λαθος.δ υπαρχει κτ αλλο να κανεις, καλη υγιεινη κ ολα καλα θα πανε!με το καλο τα μωρακια σου!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

ορμονικο ειναι αν δ κανω λαθος.δ υπαρχει κτ αλλο να κανεις, καλη υγιεινη κ ολα καλα θα πανε!με το καλο τα μωρακια σου!!

Μακάρι vicky86 μου! Μακάρι να είναι αυτό γιατί με έχει φάει η αγωνία! Αλλάζω εσώρουχο 3-4 φορές τη μέρα να σου πω την αλήθεια (όχι λόγω ποσότητας αλλά λόγω υγιεινής) αλλά αγχώνομαι όσο δεν καταλαβαίνω από τι είναι αυτό... Οι ταινίες που λες για έλεγχο αμνιακού υπάρχουν στα φαρμακεία? Που μπορώ να τα βρω?

4 ώρες πρίν, Amandaki είπε:

Μακάρι vicky86 μου! Μακάρι να είναι αυτό γιατί με έχει φάει η αγωνία! Αλλάζω εσώρουχο 3-4 φορές τη μέρα να σου πω την αλήθεια (όχι λόγω ποσότητας αλλά λόγω υγιεινής) αλλά αγχώνομαι όσο δεν καταλαβαίνω από τι είναι αυτό... Οι ταινίες που λες για έλεγχο αμνιακού υπάρχουν στα φαρμακεία? Που μπορώ να τα βρω?

δ υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.ελεγχεις οτι μπορεις κ υπαρχει

καλα κανεις,κ συχνα ντουζακια τοπικα αν μπορεις,εμενα ηταν καλοκαιρι αλλα δ μπορουσα γτ ειχα την κορη μου ουτε 2χρ

εγω εξω μονο φορουσα σερβιετακι,δ γινοταν αλλιως

νομιζω σε φαρμακεια,αλλα δ εχω παρει ποτε.ταινιες ηλιοτροπιου νομιζω λεγονται.στην ουσια αλλαζουν χρωμα αναλογα το ph

On 17/3/2022 at 9:18 ΠΜ, Amandaki είπε:

Και εγώ το ίδιο κοριτσι μου και το είχα αγχος!!! Αλλά.ελπιζω ολα είναι καλά!!! Υδαρη, σαν νερο , επίσης ειδικά όταν ξαπλώνω το μεσημέρι νιωθω αυτην την υγρασία... έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις τ μωράκια σου?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...