Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα κατάφεραμε...με εναν γιατρό θαύμα...!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Stallitsa3 είπε:

Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου γιατι θελω πραγματικά να την μοιραστώ και να βοηθήσω όσο μπορώ ζευγάρια να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους γρήγορα και οχι με ταλαιπωρία και κλάματα και στεναχώρια οπως εμείς.

Ξεκινήσαμε λοιπόν προσπάθεια πριν απο 5 χρόνια....μετα απο ενα χρόνο ελευθερων επαφών καναμε εξετάσεις και βρέθηκε οτι ο σύζυγός εχει πρόβλημα με το σπερμα ..και εδω άρχισε ενα μακρι ταξίδι με γιατρούς με εξετασεις με βιταμίνες με φάρμακα...και τελος με εξωσωματική....στην αρχη πηγα Αθηνα σε ενα κέντρο παρα πολύ μεγάλο σε φήμη...εκει εχασα πολλά χρονια ...πολλα λεφτά και το σημαντικότερο

το κουραγιο να συνεχίσω....

Πιστεύαμε οτι πλεον μετα απο 5 χρόνια θα έπρεπε να το ξεχασουμε ...

Ώσπου μια φίλη με έπεισε να κανω την τελευταία μου προσπάθεια όπως ελεγα ...στην Θεσσαλονίκη στο  assistant nature..εκει βρήκα εναν χρυσό άνθρωπο που όσα καλα λογια και να βρω απλα δεν φτανουν για να τον περιγράψω.....μου έδωσε θάρρος και δύναμη να συνεχίσω και βρηκε ενα πρόβλημα που ειχα που κανεις στα 5 χρόνια δεν μου είχε αναφερει ποτε ...αν και είχαν δει της εξετάσεις μου όλοι οπως και αυτος ...και ναι τωρα που σας γράφω μπαίνω στον 6 μηνα εγκυμοσύνης και ναι με την πρώτη προσπάθεια σε αυτον ....

Ναι γίνονται θαύματα συνέχιστε να προσπαθείτε....Αλλά στο σωστο μερος και με σωστούς ανθρώπους στο πλευρό σας ....

Το όνομα του δικού μας σωστού άνθρωπου ειναι Ευάγγελος Παπανικολάου....και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γι'αυτό που ειναι ...και κανει ....

Χαίρομαι πολύ όταν ακούω κάποια άτομα που δυσκολεύτηκαν τόσο να κάνουν τλκ παιδάκι.. συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κ στο γιατρό που δεν σε είδε ως χρήμα αλλά ως άνθρωπο! Να έχεις μια τελειομηνη κύηση με υγιές μωράκι!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..εύχομαι καθε ζευγάρι που προσπαθει να αποκτήσουν σύντομα ενα μωράκι.

Ελπίζω σύντομα να βρω τη δύναμη να πω «ΤΕΛΟΣ» και να συνεχίσω ήρεμη και συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου, τη ζωή μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...