Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διαβαλκανικό ή Γέννεσις;

enet

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει πρόσφατη γέννα στο Διαβαλκανικό ή στο Γέννεσις Θεσσαλονίκης, να με ενημερώσει σχετικά ;

Επεξεργάστηκαν by enet

Διαφημίσεις

Καλημερα εγω δν εχω γεννηση αλλα τα εχω επισκευτη για αλλους λογους και τα δυο ..αλλα σε λιγο καιρο που θα γεννησω θα παω διαβαλκανικο..γτ εκει δουλευει ο γιατρος μ και η παιδιατρος που εχω για το πρωτο .απλα εκει δουλευει στα νεογνα ..μονο και μονο για αυτο τον λογο αλλιως δν ξερω που θα πηγενα ..απλα το διαβαλκανικο ειναι πιο τσιμπιμενες η τιμες τ και πιο πολυ σου θυμιζει ξενοδοχειο πολυτελειας παρα νοσοκομειο..αλλα πιστευω δν εχει τοσο σημασια αμα εχεις καλο γιατρο και του εχεις εμπιστοσυνη ...οσες και να ρωτησεις π.χ 100 θα ακουσεις 100 διαφορετικες γνωμες ...

πρίν από 58 λεπτά , Aggeliki21 είπε:

απλα το διαβαλκανικο ειναι πιο τσιμπιμενες η τιμες τ και πιο πολυ σου θυμιζει ξενοδοχειο πολυτελειας παρα νοσοκομειο..

Αυτό ακριβώς. Οι καθαρίστριες είναι περισσότερες από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες - κι έχουν και καλύτερη συμπεριφορά, σας πληροφορώ. Τζάμπα λεφτά χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Μόνο η αναισθησιολόγος ήταν εξαιρετική. Ενώ όλες οι γνωστές μου που γέννησαν στο Γέννεσις ήταν ευχαριστημένες από όλα.

Enet με το καλο καταρχην. Εγω γεννησα στο διαβαλκανικο πριν εναμιση χρονο. Θα διαφωνισω με τα κοριτσια σχετικα με το οτι ειναι ξενοδοχειο, εγω πιστευω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο ιατρικο κεντρο, με πολυ καλο προσωπικο και με ολες τις ειδικοτητες (δεν ειναι μονο μαιευτηριο). Επιπλεον ειναι οντως και πολυ καθαρο. Εμενα πιο ξενοδοχειο μου φανηκε το γενεσις, το οποιο για τη φροντιδα του βρεφους ειναι επισης εξαιρετικο(εχει κ αυτο εντατικη νεογνων-αχρειαστη να ειναι) αλλα τη μανουλα δεν ξερω ποσο θα μπορουσαν να την φροντισουν (ψαξτο αν θες..). Εγω που λογω δυστοκιας χρειαστηκα φροντιδα στο διαβαλκανικο την ειχα. Τιμες ηταν γυρω στα 200ευρω φθηνοτερο το διαβαλκανικο (ω ναι, και εγω νομισα οτι θα ηταν ακριβοτερο αλλα οχι).διαβαλκανικο τιμη για φυσιολογικο τοκετο σε τρικλινο 900ευρω.  Παρε βασικα στα λογιστηρια του καθενος να σου πουν τα "πακετα" που εχουν αναλογα και το δωματιο. επισης να σου πω οτι εγω εκτοτε μεχρι και σημερα οσες φορες χρειαστηκε κατι επειγον για τον μικρο διαβαλκανικο τον πηγα (πχ να τον ακροαστουν κυριακη κλπ) στα εξωτερικα ιατρεια η' επειγοντα,  καθολου αναμονη, παντα παιδιατρος εκει.  Ρωτα γενικα δηλαδη αν θες και για τα πακετα παιδιατρικης παρακολουθησης που εχουν και την εκπτωση που θα δικαιουσαι. Συμφερουν (και οι παιδιατροι που συνεργαζονται ειναι πολυ καλοι) . 

1 hour ago, gorilaz είπε:

Enet με το καλο καταρχην. Εγω γεννησα στο διαβαλκανικο πριν εναμιση χρονο. Θα διαφωνισω με τα κοριτσια σχετικα με το οτι ειναι ξενοδοχειο, εγω πιστευω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο ιατρικο κεντρο, με πολυ καλο προσωπικο και με ολες τις ειδικοτητες (δεν ειναι μονο μαιευτηριο). Επιπλεον ειναι οντως και πολυ καθαρο. Εμενα πιο ξενοδοχειο μου φανηκε το γενεσις, το οποιο για τη φροντιδα του βρεφους ειναι επισης εξαιρετικο(εχει κ αυτο εντατικη νεογνων-αχρειαστη να ειναι) αλλα τη μανουλα δεν ξερω ποσο θα μπορουσαν να την φροντισουν (ψαξτο αν θες..). Εγω που λογω δυστοκιας χρειαστηκα φροντιδα στο διαβαλκανικο την ειχα. Τιμες ηταν γυρω στα 200ευρω φθηνοτερο το διαβαλκανικο (ω ναι, και εγω νομισα οτι θα ηταν ακριβοτερο αλλα οχι).διαβαλκανικο τιμη για φυσιολογικο τοκετο σε τρικλινο 900ευρω.  Παρε βασικα στα λογιστηρια του καθενος να σου πουν τα "πακετα" που εχουν αναλογα και το δωματιο. επισης να σου πω οτι εγω εκτοτε μεχρι και σημερα οσες φορες χρειαστηκε κατι επειγον για τον μικρο διαβαλκανικο τον πηγα (πχ να τον ακροαστουν κυριακη κλπ) στα εξωτερικα ιατρεια η' επειγοντα,  καθολου αναμονη, παντα παιδιατρος εκει.  Ρωτα γενικα δηλαδη αν θες και για τα πακετα παιδιατρικης παρακολουθησης που εχουν και την εκπτωση που θα δικαιουσαι. Συμφερουν (και οι παιδιατροι που συνεργαζονται ειναι πολυ καλοι) . 

Συμφωνο απολυτα μαζι σ οταν ειπα οτι ειναι σαν ξενοδοχειο ενωουσα οτι ειναι τοσο ωραιο και καθορο και πολυτελες σαν ξενοδοχειο και οχι βρομικο σαν τα δημοσια και εγω το παιδι μ πλεον εκει το παω οταν αρρωστενη γτ δν εχει ανομονη οπως στο δημοσιο που μπορει να κανεις και 5,6,7,8 ωρες ..αλλα ειναι ακριβα δν μπορεις να πεις ..αλλα προτιμο να τα δινω εκει και να μας βλεπουν μπαμ μπαμ παρα δεκα ωρες και να σου μηλανε και απαισια ...στην πρωτη γεννα εκανα την βλακεια που πηγα σε δημοσιο και το εχω μετανιωση τοσο πολυ ..που θα κοψο απο οπου χρειαστει για να τα δωσω εκει γτ πιστευω οτι με τοσο ταλαιπωρια εε χρειαζομαστε να μας εχουν λιγο στα οπα οπα χαχαχα ...εγω θυμαμαι στο δημοσιο απο τις  30 δν θυμαμαι και εγω ποσες ημασταν μονο σε εμενα εκαναν επισκληριδιο και αυτο γτ πεσαμε σε γνωστο γιατρο που ειχε βαρδια ..να μην μηλησω οταν πηγα στα δωματια αστο ....

Διαφημίσεις

Aggeliki  για τις επισκεψεις σου στο διαβαλκανικο τσεκαρε στο site τους-ψηλα πανω διπλα απο το τηλεφωνο που γραφει με κοκκινα, επελεξε δες τις καρτες προνομιων υγειας.. Εγω ετυχε ειχα μια απο αυτες (ασφαλισης αυτοκινητου) και η εξεταση στα επειγοντα  ειναι δωρεαν- για ολα τα μελη της οικογενειας.  (αλλιως πληρωνεις..δεν ξερω ποσα ομως)

Εγω εχω ασφαλεια τεβεν και δν καλυπτει και ειναι το θεμα αυτοι δν σ λενε τιποτα ..γτ η επισκεψη στον παιδιατρο ειναι 50 ...ασε αμα κανει εισαγωγη η βραδια παει ......αλλα θα το κοιταξω μια

Και με τεβε και με οποιαδηποτε ασφαλεια εισαι (αρκει να είσαι αμεσα η' εμμεσα ασφαλισμενος)  η συμμετοχη των ταμειων ειναι στανταρ και ηδη συμψηφισμενη στις τιμες που σου λεει το λογιστηριο. Αυτο που σου λεω ειναι ασχετο, ισχυει αν εχεις μια απο τις καρτες/συμβολαια τις λιστας και εχεις δωρεαν επισκεψεις κ εκπτωση σε καποια εξοδα της νοσηλειας  (οχι επι του συνολου του κοστους). Αλλα εχεις δικιο που λες οτι δεν το λενε.. Εγω σκεψου οτι οταν γεννησα δεν το ηξερα, το πληροφορηθηκα τυχαια απο επισκεπτη μου ενω νοσηλευομουν ακομα εκει. Παντως επειγοντα δεν πληρωνω τιποτα για την εξεταση. Δες μηπως ειναι η ασφαλεια του αυτοκινητου σας στη λιστα. 

12 ώρες πρίν, enet είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει κάποια μανούλα που να γέννησε στο Γέννεσις να μας ενημερώσει σχετικά;

Γεια σου!Γέννησα στο Γένεσις ακριβώς πριν 13 μέρες έναν πανέμορφο γιο!Τι θέλεις να μάθεις πες μου με χαρά να σε βοηθήσω!

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, S.T είπε:

Γεια σου!Γέννησα στο Γένεσις ακριβώς πριν 13 μέρες έναν πανέμορφο γιο!Τι θέλεις να μάθεις πες μου με χαρά να σε βοηθήσω!

S.T καλησπέρα και να σου ζήσει το μωρό σου, υγιής  και καλότυχος να είναι!

Θα ήθελα να μάθω ότι πληροφορίες μπορείς να δώσεις. Από τιμές, πως είναι τα δωμάτια, η αντιμετώπιση από το προσωπικό, σχετικά με τον αποκλειστικό θηλασμό...

Οτι μπορείς και θεωρείς χρήσιμο να γνωρίζω γιατί μάλλον προς το Γέννεσις κλείνω κι εγώ. Σ ευχαριστώ!

Με το καλό σου εύχομαι και με ένα πόνο!Λοιπόν εγώ έκανα καισαρική και έκλεισα δίκλινο για να έχω και παρεούλα είχα σκεφτεί!Τα τρίκλινα μου φάνηκαν πολύ στριμωγμένα και σκεφτόμουν ότι θα μοιραζομουν την τουαλέτα με άλλες 2 κοπέλες!Η καθαριότητα ήταν πάρα πολύ καλή και τακτική στο δίκλινο!Οι νοσοκόμες ήταν αρκετά καλές εκτός από μια,δύο που ήταν ξινουλες αλλά οκ.Οι μαιες θα πω που είχαν τα βρεφακια όλες πάρα πολύ καλές υπέρ φυσικά του θηλασμού και μου έδειξαν πως να τον θηλάζω βέβαια ο μικρός ήταν πολύ συνεργάσιμος!Έκανα αποκλειστικό θηλασμό και μου τον έφερναν όποτε πεινούσε!Το φαγητο μετριο αλλα ειμαι εγω περίεργη και δεν είχα και το μυαλό στο να φάω αλλά μόνο να δω το μωρο μου!Να σου πω εν συντομία την ιστορία μου,στο δίκλινο τις 2 πρώτες μέρες ήμουν μόνη,μετά ήρθε μια κοπέλα όλα καλά στην αρχή μετά από 2 ώρες πάω να μπω στο δωμάτιο και είχε πάθει κρίση πανικού και ήταν σε έξαλλη κατάσταση,εγώ φρικαρα!Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν ακριβώς τι έγινε,εγώ το θεώρησα επικίνδυνο αφού σκεφτόμουν ότι εκείνη την ώρα μπορούσε να είναι το μωρο μου μέσα και έτσι ζήτησα να πάω σε μονοκλινο!Μίλησα με την διεύθυνση γιατί ένιωσα ότι δεν με προστάτεψαν και ότι αν δεν ήμουν μπροστά δεν θα μου το έλεγαν και προσπάθησαν να με πείσουν ότι δεν είναι επικίνδυνο και η κοπέλα τώρα συνήλθε κτλ!Άλλαξα δωμάτιο πηγα σε μονοκλινο 3ου οροφου,και φυσικά μετά από όλο αυτο δεν χρεωθηκε παραπάνω.Αυτο έτυχε σε μένα!Ο αναισθησιολογος και ο παιδίατρος πληρώνεται εξτρα όπως και ότι εξετάσεις ζητήσεις επιπλέον να γίνουν στο παιδί!Εμάς μας βγήκε 2300 περίπου μπορεί και λιγότερα και είμαι ασφαλισμενη στον άντρα μου τεβε!Έφυγα και μια μέρα νωρίτερα γιατί ένιωθα καλα αλλά δεν ξέρω αν αφαιρέθηκε η μέρα!Αυτά,συγγνώμη αν σε κούρασα με το τόσο μεγάλο κείμενο!Σου προτείνω να πας για ξενάγηση,ότι απορία άλλη έχεις πες μου

6 ώρες πρίν, S.T είπε:

Με το καλό σου εύχομαι και με ένα πόνο!Λοιπόν εγώ έκανα καισαρική και έκλεισα δίκλινο για να έχω και παρεούλα είχα σκεφτεί!Τα τρίκλινα μου φάνηκαν πολύ στριμωγμένα και σκεφτόμουν ότι θα μοιραζομουν την τουαλέτα με άλλες 2 κοπέλες!Η καθαριότητα ήταν πάρα πολύ καλή και τακτική στο δίκλινο!Οι νοσοκόμες ήταν αρκετά καλές εκτός από μια,δύο που ήταν ξινουλες αλλά οκ.Οι μαιες θα πω που είχαν τα βρεφακια όλες πάρα πολύ καλές υπέρ φυσικά του θηλασμού και μου έδειξαν πως να τον θηλάζω βέβαια ο μικρός ήταν πολύ συνεργάσιμος!Έκανα αποκλειστικό θηλασμό και μου τον έφερναν όποτε πεινούσε!Το φαγητο μετριο αλλα ειμαι εγω περίεργη και δεν είχα και το μυαλό στο να φάω αλλά μόνο να δω το μωρο μου!Να σου πω εν συντομία την ιστορία μου,στο δίκλινο τις 2 πρώτες μέρες ήμουν μόνη,μετά ήρθε μια κοπέλα όλα καλά στην αρχή μετά από 2 ώρες πάω να μπω στο δωμάτιο και είχε πάθει κρίση πανικού και ήταν σε έξαλλη κατάσταση,εγώ φρικαρα!Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν ακριβώς τι έγινε,εγώ το θεώρησα επικίνδυνο αφού σκεφτόμουν ότι εκείνη την ώρα μπορούσε να είναι το μωρο μου μέσα και έτσι ζήτησα να πάω σε μονοκλινο!Μίλησα με την διεύθυνση γιατί ένιωσα ότι δεν με προστάτεψαν και ότι αν δεν ήμουν μπροστά δεν θα μου το έλεγαν και προσπάθησαν να με πείσουν ότι δεν είναι επικίνδυνο και η κοπέλα τώρα συνήλθε κτλ!Άλλαξα δωμάτιο πηγα σε μονοκλινο 3ου οροφου,και φυσικά μετά από όλο αυτο δεν χρεωθηκε παραπάνω.Αυτο έτυχε σε μένα!Ο αναισθησιολογος και ο παιδίατρος πληρώνεται εξτρα όπως και ότι εξετάσεις ζητήσεις επιπλέον να γίνουν στο παιδί!Εμάς μας βγήκε 2300 περίπου μπορεί και λιγότερα και είμαι ασφαλισμενη στον άντρα μου τεβε!Έφυγα και μια μέρα νωρίτερα γιατί ένιωθα καλα αλλά δεν ξέρω αν αφαιρέθηκε η μέρα!Αυτά,συγγνώμη αν σε κούρασα με το τόσο μεγάλο κείμενο!Σου προτείνω να πας για ξενάγηση,ότι απορία άλλη έχεις πες μου

@enet

20 ώρες πρίν, S.T είπε:

S.T. σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές σου!

Είχα διαβάσει μέσα στο φόρουμ ότι το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πολύ αγενές αλλά από ότι γράφεις κι εσύ μπορεί να αποτελούν εξαιρέσεις.

1 ώρα πρίν, enet είπε:

S.T. σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές σου!

Είχα διαβάσει μέσα στο φόρουμ ότι το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πολύ αγενές αλλά από ότι γράφεις κι εσύ μπορεί να αποτελούν εξαιρέσεις.

Αυτό ακριβώς!Βέβαια να στο πω έτσι χύμα πληρώνεις και θα απαιτήσεις να σου συμπεριφέρονται όμορφα όπως και εσύ θα μιλάς ευγενικά έτσι και αυτές!Κάποιες τις λάτρεψα ηταν γλυκύτατες και ευγενικές κάποιες όπως είπα ξινουλες λίγο με το ζόρι όλα!Αλλά νομίζω πως δεν θα σε νοιάζει τίποτα εκείνη την ώρα θα μετράς τα λεπτά να ξανά δεις το μωρο σου αυτό ίσχυε για μένα!

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...