Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΝΩΜΑΤΩΔΗ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ (CCAM)

Recommended Posts

Μαμάδες καλημέρα σας. Μετά από 8 χρόνια επανέρχομαι στο θέμα. Έχω ένα κοριτσάκι που σε 1 μήνα θα γίνει 9 ετών πρίν από 8,5 χρόνια υποβλήθηκε θωρακοσκοπικά σε λοβεκτομή του δεξιού άνω λοβού στην Αμερική. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει θωρακοσκοπικά το χειρουργείο στην Ελλάδα. Το παιδί μετά από 8,5 χρόνια έχει μια άριστη υγεία, αρρωσταίνει σπάνια, είναι από τις πρώτες στην κολύμβηση, στο τρέξιμο από τα 80 παιδάκια που τρέχουν βγαίνει 25η και εγώ είμαι μια χαρούμενη μανούλα που έχω ένα φυσιολογικό παιδάκι καλύτερο σε επιδόσεις από τα παιδάκια που έχουν όλους τους λοβούς τους. Δεν περίμενα ποτέ μετά από το κλάμα που είχα ρίξει όλο το διάστημα της αγωνίας, από τη διάγνωση μέχρι τους 6 μήνες που χειρουργήθηκε, ότι τώρα αυτό θα ήταν μια κακή ανάμνηση. Θα ήθελα να σας συμβουλέψω ότι αφού υπάρχει η δυνατότητα να γίνει θωρακοσκοπικά το χειρουργείο στην Ελλάδα μην καταφεύγετε στην λύση της θωρακοτομής. Θωρακοτομή γίνετε μόνο αν υπάρχει επιπλοκή κατά τη διάρκεια της θωρακοσκοπικής εγχείρησης. Πέρα από τους αισθητικούς λόγους γιατί να υποβάλετε το παιδάκι σας σε τέτοια ταλαιπωρία.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...