Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν μπορεί να φανεί με σιγουριά αν είναι κορίτσι ή αγόρι

Recommended Posts

Γεια σε όλες ! Είμαι καινούργια και δεν βρίσκω αντίστοιχο θέμα. 

Στην 17 η εβδομάδα έκανα υπέρηχο στη γιατρό μου και μου είπε πως περιμένω κορίτσι. Στην Β επιπέδου που έγινε στην 22 η εβδομάδα ο γιατρός μου λέει αρχικά βλέπω αγόρι. Του είπα ότι Πριν είχε φανεί για κορίτσι. Το κοίταγε πολυ δυσκολευόταν να βγάλει συμπέρασμα. Στο τέλος λέει κορίτσι θα είναι με πρησμένα χείλη. Πήγα πάλι στη γιατρό μου τώρα 25η εβδομάδα πλέον και λέει ότι είχε δίκαιο ο συνάδελφος που δυσκολευόταν.Μου είπε πως πλέον Ούτε η ίδια είναι σίγουρη. Γιατί φαίνεται Κάτι να προεξέχει. Είτε το μωρο έχει μικρο μόριο αν είναι αγόρι ή αν είναι κορίτσι έχει υπερτροφική κλειτορίδα. Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν το έχει ζήσει αυτό κάποια άλλη κοπέλα ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαργαρίτα 84 είπε:

Γεια σε όλες ! Είμαι καινούργια και δεν βρίσκω αντίστοιχο θέμα. 

Στην 17 η εβδομάδα έκανα υπέρηχο στη γιατρό μου και μου είπε πως περιμένω κορίτσι. Στην Β επιπέδου που έγινε στην 22 η εβδομάδα ο γιατρός μου λέει αρχικά βλέπω αγόρι. Του είπα ότι Πριν είχε φανεί για κορίτσι. Το κοίταγε πολυ δυσκολευόταν να βγάλει συμπέρασμα. Στο τέλος λέει κορίτσι θα είναι με πρησμένα χείλη. Πήγα πάλι στη γιατρό μου τώρα 25η εβδομάδα πλέον και λέει ότι είχε δίκαιο ο συνάδελφος που δυσκολευόταν.Μου είπε πως πλέον Ούτε η ίδια είναι σίγουρη. Γιατί φαίνεται Κάτι να προεξέχει. Είτε το μωρο έχει μικρο μόριο αν είναι αγόρι ή αν είναι κορίτσι έχει υπερτροφική κλειτορίδα. Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν το έχει ζήσει αυτό κάποια άλλη κοπέλα ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δε μου εχει τύχει κατι παρόμοιο,εχω όμως περίπτωση συγγενή που του έλεγαν στη Β επιπέδου ότι το παιδί έχει ενα νεφρό.Τελικά πήγε σε άλλο γιατρό κ όπως αποδείχτηκε το παιδί ήταν μια χαρά.Γενικά επειδή είμαι λίγο περίεργη με το θέμα Β επιπέδου υποτίθεται οτι πρέπει να τα δουν ολα κ αν δεν τα δουν να σου ζητήσουν να πας κ να ξαναπάς μέχρι να είναι σίγουροι!!!Με την ιδια λογική μπορεί να μην έχουν δει κ αλλά καλά.Εκεί που θέλω να καταλήξω κ αυτό που θα έκανα εγώ,κανε κ 2η Β επιπέδου σε έμπειρο γενετιστή!Είναι σημαντική εξέταση για να τα βλέπουν στο περίπου..χωρις να θέλω να σε αγχωσω εννοείται!