Συντονιστής Περιεχομένου

Ανακοινώσεις συλλόγων γονέων / ομάδων γονέων

  Recommended Posts

  Σε αυτό το θέμα θα δημοσιεύουμε τυχόν ανακοινώσεις από συλλόγους γονέων ή ομάδες γονέων που επιθυμούν να αναδείξουν κάποιο θέμα θετικό ή αρνητικό του σχολείου τους. Μπορείτε να στέλνετε τα δελτία τύπου στο  editor(at)parents.org.gr 

   

  Παράθεση

   Επιστολή γονέων 4ου δημοτικού σχολείου Παλαιού Φαλήρου

   

  To Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου μικροί μαθητές από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου σε ρόλο ηθοποιών,  ανέβασαν το υπέροχο έργο του Κάρολου Ντίκενς ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ   σε θεατρική διασκευή. Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία των ιδίων συντελεστών με τη Μελωδία της Ευτυχίας.

  Η διδασκαλία καθ΄ όλη τη σχολική χρονιά 2016-2017 έγινε από το γνωστό  ηθοποιό  ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΖΑ, ο οποίος και σκηνοθέτησε ανιδιοτελώς το έργο στο πλαίσιο της θεατρικής αγωγής.

  Το άρτιο αποτέλεσμα  της παράστασης,  ο επαγγελματισμός του κ. Μάριζα και η υποστήριξη των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου,  απέδειξαν ότι με λίγα υλικά αγαθά γίνονται σπουδαία πράγματα στα δημόσια σχολεία της Ελλάδας.

  Τα κουστούμια ράφτηκαν από γονείς με υφάσματα που διέθεσε το σχολείο, από δωρεές. Τα έπιπλα και τα σκηνικά της παράστασης ήταν προσφορά των γονέων.

  Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Δ. Μάριζα που εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε αυτή την υπέροχη παράσταση  η οποία θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μικρών και μεγάλων.

  Με εκτίμηση οι γονείς

   

  Εκ μέρους των γονέων

  Μάγδα Πανουργιά

   

   

   

   


  Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης και της αναφοράς. Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ Ευχαριστούμε

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Διαφημίσεις


  Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

  Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

  Δημιουργήστε νέα εγγραφή

  Σύνδεση

  Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

  Συνδεθείτε τώρα