Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαμαδες τα φωτα σας!

Recommended Posts

Καλησπερα σας... γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ αλλα διαβαζω εδω και καιρο τις ιστοριες σας.! Για να μην σας κουραζω εχω αγχοθει λιγακι και θελω να μου πειτε τι πιστευτε εσεις! Απο 14 χρονων ειχα πολυκοιστκες οωθικες με πολυ αστατο κυκλο οι οποιες με την παροδο του χρονου εφυγαν οπως μ ειχε πει ο γιατρος μ... Απο τα 19 μου εχω σταθερο κυκλο 28-33 μερες εκτως απο καποιες σπανιες περιπτωσεις π μου ειχε φτασει εως 35 μερες... Τον Οκτωβριο εκανα γυναικολογικες εξετασεις κ υπεριχο και ο ο γιατρος μου μου ανακοινωσε οτι πλεον δν βλεπει πολυκοιστικες και πως ειναι καθαρες και ολα πηγεναν ρολοι μεχρι τον προιγουμενο μηνα 28/1/2017 αδιαθετισα περιμενα 28-2/2/2017 και εχουμε 12/2 και ακομα τιποτα δηλαδη 12 μερες καθιστεριση πραγμα που εχει να μου συμβει απο τα 18 μου και ειμαι 24! την τελευταια μιαμιση εβδομαδα ειμαι χαλια μια γευση στο στωμα σαν αιμα, μου μοιριζουν τα παντα απο χιλιομετρα αναγουλες αλλα οχι εμμετους και γενικα ειμαι σαν αρρωστη βαζω θερμομετρο και εχω 37,2 εδω και 2 μερες που αρχισα να βαζω... μου εχουν μπει υποψιες... χαλασε παλι ο κυκλος κ εχω παλι πολυκοιστικες ή υπαρχει περιπτωση να χω νινι και να μην το ξερω???

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας... γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ αλλα διαβαζω εδω και καιρο τις ιστοριες σας.! Για να μην σας κουραζω εχω αγχοθει λιγακι και θελω να μου πειτε τι πιστευτε εσεις! Απο 14 χρονων ειχα πολυκοιστκες οωθικες με πολυ αστατο κυκλο οι οποιες με την παροδο του χρονου εφυγαν οπως μ ειχε πει ο γιατρος μ... Απο τα 19 μου εχω σταθερο κυκλο 28-33 μερες εκτως απο καποιες σπανιες περιπτωσεις π μου ειχε φτασει εως 35 μερες... Τον Οκτωβριο εκανα γυναικολογικες εξετασεις κ υπεριχο και ο ο γιατρος μου μου ανακοινωσε οτι πλεον δν βλεπει πολυκοιστικες και πως ειναι καθαρες και ολα πηγεναν ρολοι μεχρι τον προιγουμενο μηνα 28/1/2017 αδιαθετισα περιμενα 28-2/2/2017 και εχουμε 12/2 και ακομα τιποτα δηλαδη 12 μερες καθιστεριση πραγμα που εχει να μου συμβει απο τα 18 μου και ειμαι 24! την τελευταια μιαμιση εβδομαδα ειμαι χαλια μια γευση στο στωμα σαν αιμα, μου μοιριζουν τα παντα απο χιλιομετρα αναγουλες αλλα οχι εμμετους και γενικα ειμαι σαν αρρωστη βαζω θερμομετρο και εχω 37,2 εδω και 2 μερες που αρχισα να βαζω... μου εχουν μπει υποψιες... χαλασε παλι ο κυκλος κ εχω παλι πολυκοιστικες ή υπαρχει περιπτωση να χω νινι και να μην το ξερω???

Καλημερα αυτο που σου συμβαινει μοιαζει με τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ωστοσο θα μπορουσε να ειναι και καποια ιωση! Κατα την αποψη μου το πιο απλο και αμεσο που μπορεις να κανεις ειναι μια απλη εξεταση αιματος σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο για να σιγουρευτεις αν εισαι εγκυος. Το αποτελεσμα βγαινει την ιδια μερα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...