Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κρεμα για βαθια ενυδατωση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για ενυδάτωση απο παιδοδερματολόγο:

Avene, Xera Calm A.D Cream (Baume για ακόμα βαθύτερη ενυδάτωση).

Μπάνιο με το ίδιο αφρόλουτρο χωρίς την χρήση σφουγγαριού.

Τα ρούχα να πλένονται με Αρκάδι χωρίς την χρήση μαλακτικού.

Εντατική ενυδάτωση: 2 φορές την ημέρα

Συντήρηση: 3 φορές την εβδομάδα

Περαστικά σας.

8HQvp2.png

Κρέμα σώματος? Ή στην περιοχή της ουλής?

Exei κανει το μικρο μου πλαστικη με αυτομοσχευμα δερματος και συνεχιζει να θελει βαθεια ενυδατωση.δεν ξερω τι να βαλω.ο πλαστικος ειπε νιβεα μα ειναι κοντα στο πουλακι και μεγαλη επιφανεια και θελω κατι αγνο και πολυ ενυδατικο

7Ggjp2.png

Πολυ καλη κρεμα ενυδατικη ειναι η JOHNSON'S BABY SOOTHING NATURALS CREAM με φυλλα ελιας.

Την χρησιμοποιω και για το προσωπο αντι για κρεμα ημερας η νυχτας. Ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες ακριβες.

Διαφημίσεις

Exei κανει το μικρο μου πλαστικη με αυτομοσχευμα δερματος και συνεχιζει να θελει βαθεια ενυδατωση.δεν ξερω τι να βαλω.ο πλαστικος ειπε νιβεα μα ειναι κοντα στο πουλακι και μεγαλη επιφανεια και θελω κατι αγνο και πολυ ενυδατικο

Ξέρω πως στην ουλή βάζουν αναπλαστική κρέμα (φαρμακευτικό σκεύασμα) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Την Avene μου την έδωσε παιδοδερματολόγος (γιατί είχαμε σοβαρό πρόβλημα) και μετά από σχεδόν 45 ημέρες έχουμε δει μεγάλη βελτίωση.

(Η νιβέα μήπως δεν σας καλύψει;)

8HQvp2.png

Ξέρω πως στην ουλή βάζουν αναπλαστική κρέμα (φαρμακευτικό σκεύασμα) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Την Avene μου την έδωσε παιδοδερματολόγος (γιατί είχαμε σοβαρό πρόβλημα) και μετά από σχεδόν 45 ημέρες έχουμε δει μεγάλη βελτίωση.

(Η νιβέα μήπως δεν σας καλύψει;)

αυτη ειναι και για κνισμο..δεν νομιζω να κανει,σε ευχαριστω παντως

7Ggjp2.png

Μηπως δοκιμασεις αμυγδαλελαιο robenula?

Επειδη λες οτι ειναι κοντα στο πιπι της...

της φρεζυντερμ καλυτερα να την αποφυγεις ειδικα αν λες οτι θελεις κατι αγνο.

Σε καθε περιπτωση ρωτας κι αλλον γιατρο μηπως εχει καμια καλυτερη ιδεα απο την νιβεα.

b5Zrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...