Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυούλες (πρώην Συμπτώματα εγκυμοσύνης...)

Recommended Posts

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πρίν την καθυστέρηση

Tο προηγούμενο link ήταν εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=133611

Παρακαλείστε να κάνετε χρήση του parentscafe.gr για τα καθημερινά σας νέα, και κρατήστε εδώ την λίστα "εγκυούλες".

από caramel_83:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ:-D:grin::-D:grin:

1.CARAMELA_KI ΠΗΤ 13/3/17 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

2.ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΠΗΤ 17/03/17 ΑΓΟΡΑΚΙ

3.ΑRTEMINA ΠΗΤ 27/03/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

4.RIRIKA8 ΠΗΤ 27/04/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

5. Orxidea28 ΠΗΤ5/5/2017 ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ

6.ellaki85 ΠΗΤ 24/5/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ

7.ΑNTONIA_GR ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

8.ΜΠΙΖΕΛΑΚΙ ΠΗΤ06/06/2017

9.gkmpl ΠΗΤ 30/6/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ

10.baia5582 ΠΗΤ 01/07/17 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

11.mammyliciousΠΗΤ 29/07/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ

12.leta87 ΠΗΤ10/08/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ

13.Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ

14.SOFIADU ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1625 !!!!!

15.ZOUZOU31 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 520 !!!!!

16.Garifalia1 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1127!!!!

17. Alekagala ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 7423 !!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ :roll::roll::roll::roll:

1.NORIA!!! 11/12/16

2.ΧΡΙΣΤΙΝΑ 86!!! 6/1/2017

3.MagicLife 10/2/2017

4.Angie trg!!!11/2/2017

5.Elenisp!!! 16-18/2/2017

6.μπουμπού92!!! 18/02/2017

7.alexaeua!!!! 27/2/2017

8.dimitrismaria 28/2/2017

9.caramel_83!!! 1/3/2017

10.Nikolitsa87!!! 3/3/2017

11.Vila!!! 3/3/2017

12.elenakii22!!! 23/3/2017

13.WANNABEMOMMY!!!!

ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ , ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΑΣ...

Αγαπητά μέλη,

Η αγωνία για τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι πάντα πολύ έντονη. Το μοίρασμα αυτών των συναισθημάτων, με αναγνώστες κ μέλη που βιώνουν την ίδια αγωνία, μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να περάσουν οι ώρες ή οι μέρες αγωνίας και έντασης όσο δυνατόν πιό ανώδυνα ή και ευχάριστα.

Διαβάστε το μήνυμά μας, για το πώς να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα ανενόχλητα, στο σωστό σημείο!

Σας ευχόμαστε σύντομα να έχετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας.

-----------------------------------------------------------------

Γενικοί κανόνες : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr (με βάση το καταστατικό της http://parents.org.gr/news/a245), βρίσκεται στην διάθεση των μελών για την τοποθέτηση ενημερωτικών θεμάτων και ερωτημάτων/ανταλλαγής πληροφοριών που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αναγνώστες/γονείς.

Για θέματα που αφορούν θετικό η αρνητικό τέστ,είμαι έγκυος/δεν είμαι, καθημερινού τύπου επικοινωνία για αποτελέσματα/διαδικασία εξωσωματικής/σπερματέγχυσης, παρακαλούμε κάνετε χρήση του parentscafe.gr και της συγκεκριμένης ενότητας:

Θέλουμε να γίνουμε γονείς ! http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=169

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Κοριτσια επειδη απο οτι ειδα παραβιασαμε τους κανονισμους:oops:

θελετε να ανοιξουμε θεμα στο parentscafe με τιτλο "Συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση απο το parents" για να μαζευτουμε ολες εκει?

Αν θελετε πειτε μου και το ανοιγω το θεμα για να μην χαθουμε, και φτιαχνουμε κι εκει την λιστα μας ;)

Κοριτσια επειδη απο οτι ειδα παραβιασαμε τους κανονισμους:oops:

θελετε να ανοιξουμε θεμα στο parentscafe με τιτλο "Συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση απο το parents" για να μαζευτουμε ολες εκει?

Αν θελετε πειτε μου και το ανοιγω το θεμα για να μην χαθουμε, και φτιαχνουμε κι εκει την λιστα μας ;)

Μα τι παραβίαση κάναμε καλέ??

Το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr (με βάση το καταστατικό της http://parents.org.gr/news/a245), βρίσκεται στην διάθεση των μελών για την τοποθέτηση ενημερωτικών θεμάτων και ερωτημάτων/ανταλλαγής πληροφοριών που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αναγνώστες/γονείς.

Για θέματα που αφορούν θετικό η αρνητικό τέστ,είμαι έγκυος/δεν είμαι, καθημερινού τύπου επικοινωνία για αποτελέσματα/διαδικασία εξωσωματικής/σπερματέγχυσης, παρακαλούμε κάνετε χρήση του parentscafe.gr

ετσι γραφει πιο κατω γι'αυτο και σκεφτηκα αν συμφωνειτε ολες ή εστω οι περισσοτερες να φτιαξουμε ενα θεμα στο parentscafe και να μαζευτουμε εκει

Διαφημίσεις

Φτιάξε ναι απλά νομίζω ότι και η Έλενα είχε κάνει εκεί εγγραφή με το το συγκεκριμένο θέμα. Για δες το διότι εγώ δεν είμαι γραμμένη εκεί

εχει διαφορα θεματα κι εκει αλλα εγω σκεφτηκα να το κανω με τον συγκεκριμενο τιτλο για να μαζευτουμε οι κοπελες απο εδω στο συγκεριμενο θεμα εκει,

Αν ειναι γραψου με το ιδιο ονομα κι εγω ετσι εχω εγγραφεί ;)

να περιμενω λεω λιγο να δω τι θα πουν και τα υπολοιπα κοριτσια και αν συμφωνουν το φτιαχνω και παμε εκει, για να μην εχουμε και θεμα με τους συντονιστες;)

εχει διαφορα θεματα κι εκει αλλα εγω σκεφτηκα να το κανω με τον συγκεκριμενο τιτλο για να μαζευτουμε οι κοπελες απο εδω στο συγκεριμενο θεμα εκει,

Αν ειναι γραψου με το ιδιο ονομα κι εγω ετσι εχω εγγραφεί ;)

να περιμενω λεω λιγο να δω τι θα πουν και τα υπολοιπα κοριτσια και αν συμφωνουν το φτιαχνω και παμε εκει, για να μην εχουμε και θεμα με τους συντονιστες;)

Φτιάχτο εγώ έκανα εγγραφή αν και επειδή έχει άλλο λογισμικό μου φαίνεται κάπως που θα πάει θα το συνηθισω

λοιπον κοριτσια το εφτιαξα, ελατε εκει αν ειναι καντε εγγραφη με το ιδιο ονομα να μην μπερδευομαστε

να και το λινκ για να μην ψαχνετε ;)

http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18284-symptomata-egymosunis-prin-tin-kathysterisi-apo-to-parents/

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...