Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγία μου Άννα κάνε με μάνα

Recommended Posts

Αύριο ξημερώνει η γιορτή της Αγίας Άννας προστάτιδα των ζευγαριών που δυσκολευονται να κάνουν παιδάκι! Εύχομαι σε ολες όσες παλεύουμε για αυτό να μας χαρίσει η Αγία γερά μωρά!

Διαφημίσεις

Αύριο ξημερώνει η γιορτή της Αγίας Άννας προστάτιδα των ζευγαριών που δυσκολευονται να κάνουν παιδάκι! Εύχομαι σε ολες όσες παλεύουμε για αυτό να μας χαρίσει η Αγία γερά μωρά!

Είμαι η πρώτη που είδα την ευχή σου και έχω το όνομά της. Θα το θεωρήσω καλό οιωνό. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και σου το εύχομαι!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

ΑΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ

Kορίτσια εύχομαι σε όλες σας να γίνετε μανούλες. Εγώ μετά από μια αποτυχημένη εξωσωματική και με μια σάλπιγγα, επισκέφθηκα την εκκλησία της Αγίας Άννα και τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος εντελώς φυσιολογικά.

Είμαι σίγουρη ότι ο καλός Θεούλης και η Αγία Άννα θα βοηθήσει όλες τις κοπέλες που θέλουνε να γίνουνε μανούλες

Είμαι η πρώτη που είδα την ευχή σου και έχω το όνομά της. Θα το θεωρήσω καλό οιωνό. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και σου το εύχομαι!

Χρόνια Πολλά ΑΝΝΑ24 να είσαι χιλιοχρονη και να έχεις ότι επιθυμείς!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!!

Διαφημίσεις

ΑΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ

Μακάρι να μας χαρίσει αυτό που επιθυμούμε! Καλη δυναμη να χουμε!

Kορίτσια εύχομαι σε όλες σας να γίνετε μανούλες. Εγώ μετά από μια αποτυχημένη εξωσωματική και με μια σάλπιγγα, επισκέφθηκα την εκκλησία της Αγίας Άννα και τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος εντελώς φυσιολογικά.

Είμαι σίγουρη ότι ο καλός Θεούλης και η Αγία Άννα θα βοηθήσει όλες τις κοπέλες που θέλουνε να γίνουνε μανούλες

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κοριτσάκι μου! Δε φαντάζεσαι πόσο κουράγιο δίνεις!!!

Yπομονή χρειάζεται και να μην το βάζετε κάτω! Ευχομαι σε όλες όσες προσπαθούν να γίνουν συντομα μανούλες... και εγω εγινα σε μεγάλη ηλικία μαμα ευτυχως χωρις μεγαλη ταλαιπωρία αλλά ήμουν αγχωμένη λόγω ηλικίας και καταλαβαίνω την αγωνία σας...

Καλημερα κοριτσια ευχομαι σε ολες καλη δυναμη και να πιστευετε διοτι οντως συμβαινουν τα θαυματα και αν εχουμε πιστη συντομα θα εχουμε τα ευχαριστα .Σας ευχομαι συντομα εγκυουλεςςςςς. Εγω χθες της Αγιας Αννας εμαθα οτι ειμαι εγκυος και δεν νομιζω οτι ειναι καθολου τυχαιοοοοοοοοο εκανε το θαυμα της για εμενα. Να σας πω την ιστορια μου λοιπον ειχα δει τον Αγιο Ραφαηλ στον υπνο μου πριν κανα 6μηνο και απο τοτε ενω δεν πιστευα στους Αγιους αρχισα να πιστευω πριν ενα μηνα ειχα παει στον Μαραθωνα στην εκκλησια του Αγιου Ραφαηλ και τον ειχα παρακαλεσει να μου δωσει ενα παιδακι και τελικα μου το εδωσε .Η πίστη είναι η απόλυτη δύναμη. Η πίστη είναι ένας αόρατος μυστικός συμπαντικός νόμος που δεν έχει παραθυράκια ούτε δέχεται δικηγόρους. Η ετυμηγορία της είναι μια και μοναδική!

«Πίστεψε το και θα το δεις»

Καλημερα κοριτσια ευχομαι σε ολες καλη δυναμη και να πιστευετε διοτι οντως συμβαινουν τα θαυματα και αν εχουμε πιστη συντομα θα εχουμε τα ευχαριστα .Σας ευχομαι συντομα εγκυουλεςςςςς. Εγω χθες της Αγιας Αννας εμαθα οτι ειμαι εγκυος και δεν νομιζω οτι ειναι καθολου τυχαιοοοοοοοοο εκανε το θαυμα της για εμενα. Να σας πω την ιστορια μου λοιπον ειχα δει τον Αγιο Ραφαηλ στον υπνο μου πριν κανα 6μηνο και απο τοτε ενω δεν πιστευα στους Αγιους αρχισα να πιστευω πριν ενα μηνα ειχα παει στον Μαραθωνα στην εκκλησια του Αγιου Ραφαηλ και τον ειχα παρακαλεσει να μου δωσει ενα παιδακι και τελικα μου το εδωσε .Η πίστη είναι η απόλυτη δύναμη. Η πίστη είναι ένας αόρατος μυστικός συμπαντικός νόμος που δεν έχει παραθυράκια ούτε δέχεται δικηγόρους. Η ετυμηγορία της είναι μια και μοναδική!

«Πίστεψε το και θα το δεις»

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου κοριτσάκι μου! Και να χεις πάντα χαρές!!!

Διαφημίσεις

Λίγο αστειευόμενη αλλά και λίγο σοβαρά θα πω ότι παρ' όλο που δεν είμαι άθεη, με ξενίζει κάπως ένα τέτοιο θέμα σε ένα forum με ιατρικά θέματα και θέματα που αγγίζουν την ψυχολογική πλευρά της μητρότητας, της τεκνοποίησης και της εξωσωματικής. Σέβομαι τα θρησκευτικά και όποια άλλα πιστεύω κάθε συνανθρώπου μου αλλά νομίζω ότι είμαστε λίγο "εκτός θέματος".

Άσε που όποιοι γιατροί μπουν και διαβάσουν (είναι καρατσεκαρισμένο ότι μπαίνουν πολλοί από αυτούς για να τσεκάρουν κριτικές και σχόλια) θα πουν "α ωραία, στο Θεό εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι γυναίκες, οπότε εγώ δεν έχει και πολλή σημασία πόση προσπάθεια θα καταβάλλω" :-)

Και προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα ότι μία ανώτερη δύναμη, Θεός ή άγιοι δεν ξέρω, κάποιες γυναίκες μπορεί να τις "ευνοούν" ενώ κάποιες άλλες όχι. Προσωπικά αυτή η προσέγγιση δεν μου πάει καθόλου.

Λίγο αστειευόμενη αλλά και λίγο σοβαρά θα πω ότι παρ' όλο που δεν είμαι άθεη, με ξενίζει κάπως ένα τέτοιο θέμα σε ένα forum με ιατρικά θέματα και θέματα που αγγίζουν την ψυχολογική πλευρά της μητρότητας, της τεκνοποίησης και της εξωσωματικής. Σέβομαι τα θρησκευτικά και όποια άλλα πιστεύω κάθε συνανθρώπου μου αλλά νομίζω ότι είμαστε λίγο "εκτός θέματος".

Άσε που όποιοι γιατροί μπουν και διαβάσουν (είναι καρατσεκαρισμένο ότι μπαίνουν πολλοί από αυτούς για να τσεκάρουν κριτικές και σχόλια) θα πουν "α ωραία, στο Θεό εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι γυναίκες, οπότε εγώ δεν έχει και πολλή σημασία πόση προσπάθεια θα καταβάλλω" :-)

Και προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα ότι μία ανώτερη δύναμη, Θεός ή άγιοι δεν ξέρω, κάποιες γυναίκες μπορεί να τις "ευνοούν" ενώ κάποιες άλλες όχι. Προσωπικά αυτή η προσέγγιση δεν μου πάει καθόλου.

Καλησπερα indyla κάνεις δεν αναιρεί την επιστήμη και μάλιστα την χρειαζόμαστε και τα πράγματα για την ανθρωπότητα έχουν γίνει πιο εύκολα. Το θέμα μας εδω έχει να κάνει με την ψυχολογία και την πίστη γιατί κακά τα ψέμματα αν εσύ δεν έχεις καλή ψυχολογία ότι και να κάνει ο ιατρός δεν υπάρχει περίπτωση ο οργανισμός σου να ανακαπτει είναι δύο πράγματα τα οποια πρέπει να συνυπάρχουν. Ο άνθρωπος με την δύναμη της πίστης ζωντανευει τα κύτταρα του τον οργανισμό του παίρνει δύναμη ψυχής και κατά πολεμάει ότι ασθένεια έχει. Για αυτό λέμε ότι όλα είναι στο χέρι μας , ο Άνθρωπος αποτελειται από συναισθήματα και αυτά τα συναισθήματα κάνουν αντιδράσεις στον οργανισμο μας διότι είμαστε ζωντανός οργανισμός. Λειτουργεί ο νόμος της ελξης ότι σκεφτόμαστε είμαστε.

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου κοριτσάκι μου! Και να χεις πάντα χαρές!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ και στα δικά σου εύχομαι ολοψυχα και ότι θέλεις πάρα πολύ να ξέρεις αργά ή γρήγορα θα γίνει .να έχεις δύναμη και πίστη το μωρακι σας θα έρθει την κατάλληλη στιγμή και θα σας διαλέξει 😀😀😀

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...