Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χριστούγεννα έρχονται...

Recommended Posts

Έρχονται Χριστούγεννα και είναι ώς γνωστό η γιορτή της αγάπης και της συγνώμης...

Εγώ θα μιλήσω για το 2ο.

Θέλω να ζητήσω μία ειλικρινή συγνώμη αν ποτέ στεναχώρησα, ή προσέβαλλα ή έκανα κάποιον/-ους να νιώσουν άβολα με τα λόγια μου!!

(είτε με πμ, είτε δημοσίως...όποια/-ον αφορά κατάλαβε....)

(ακόμη και πάνω στην προσπάθειά μου να είμαι φιλική :D )

Είμαι παρορμητική αλλά και πειραχτήρι...το λέω πειραχτήρι για να μήν πώ ...χαζο-χαρούμενη (χιχι):lol::lol::lol: ....αλλά διάλεξα να είμαι μέλος σε αυτό το forum μόνο και μονο γι'αυτο..επειδή το forum αυτό βγάζει..παρά τους τσακωμούς μία θετική ενέργεια προς τα μέλη..γι'αυτό κάποιοι δεν ξεκολλάνε απο εδώ..ονόματα δεν είπα...είπα;

KERIchristmas.gif0842_jesus_born_christian_clipart.jpg

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Κυριακη,καλημερα.Δεν ειμαι πολυ καιρο στο forum και σιγουρα δεν εχω διαβασει ολα οσα εχεις γραψει,αλλα επειδη δεν εχω δει κατι παρατυπο απο μερους σου οταν διαβασα αυτα που εγραψες σκεφτηκα οτι αφου μια γυναικα που εγω θεωρω τα γραπτα της διακριτικα ζηταει συγγνωμη για τυχον αναρμοστη συμπεριφορα,τοτε τι πρεπει να πω εγω,που η συμπεριφορα μου υπηρξε οντως αναρμοστη καποιες φορες :?: .Μια μεγαλη συγγνωμη και απο μενα λοιπον,για οσους στενοχωρησα,για τις φορες που εγραφα λες και αυτος που απαντουσα ηταν διπλα μου και εβλεπε το υφος μου η με γνωριζε κι'απο χθες και ηξερε πως σκεφτομαι και τι εννοω,συγγνωμη για καποια τυχον αναστατωση και που καμια φορα ενα σοβαρο θεμα το γυρναω στον χαβαλε,νομιζοντας οτι θα ελαφρωσω την κατασταση,ενω ο αλλος θελει μια σοβαρη απαντηση.Θα προσπαθησω να μην τα επαναλαβω.Ιδιαιτερως συγγνωμη στην Aria και στην Gavrias.Και ενα μεγαλο ευχαριστω για τις απαντησεις σας οταν αρρωστησε η μικρη μου και φρικαρα εντελως.Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και να χαιρομαστε τα παιδακια μας.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Κι εγω θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη απο το μελος vera που σε θεμα βαφτισης ισως να την στεναχωρησα με οσα εγραψα (αν και δεν μετανοιωνω για τις αποψεις μου) και κυριως γιατι απο τοτε δεν την εχω ξαναδει στο forum.Γνωριζει καμια αν ειναι καλα?

Διαφημίσεις

Εντάξει βρε Κυριακή... ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ!

Δεν υπάρχει θέμα, δηλαδή μην το κάνεις θέμα... σε συγχωρώ ειδικά αν μου δώσεις και 500 ευρώ δηλαδή, ούτε συζήτηση!!! :lol::lol: :lol:

Καλύτερα εσύ συγκεκριμένα να μην συγχωρέσεις κανένα....περνάμε και κρίση...ακούς εκεί 500€! :lol::lol:

Η Ευαίσθητη ,γλυκειά με το απίστευτο humor και

αθεράπευτο πειραχτήρι Κυριακή μας είναι αυτή!!!! :D:D:D

christiana08 ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ζητήσεις συγνώμη απο μένα!! :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Υπαρχει,γλυκεια μου,υπαρχει και το αξιζεις και ετσι ειναι το σωστο.Επρεπε πρωτα να διαβασω οοοοοοοοοοοοοολα οσα εχεις γραψει για να ξερω, πανω κατω βεβαια,με ποιον μιλαω,μετα να σκεφτω οτι δεν με ξερεις πως μιλαω,πως σκεφτομαι και τι εννοω και μετα να απαντησω.Οπως και την Αρια.Ουτε για σενα ηξερα το οτι μιλας μονο οταν εχεις πραγματικα και ουσιαστικα κατι να πεις και οχι για να φλυαρισεις,ουτε για την Αρια τα ιδια και το 'ιδιαιτερο' χιουμορ της.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

:roll:

christina08 εγω δεν βρίσκω λόγο να ζητησεις συγνωμη...αληθεια ...

απλα όλοι εχουμε τα δικα μας και καμια φορα (90% δλδ) δεν κοιταμε πίσω απο την ¨κουρτηνα '....

εγω πιστευω πως απο ολη την ιστορια νομίζω δλδ ,οτι βγηκες πολυ κερδισμενη και για αυτο, δεν υπαρχει κανενας λγος να ζητας συγνωμη.....τωρα αν το κανεις ειναι προς τιμην σου ....

εγω παντως την Κυριακη , την συγγραφεα αυτου του ποστ δεν την συγχωρω...με τρομαξε με τους ιους και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ!

:lol:

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι το σωστο,μην νομιζεις,προπονουμαι,πριν κανω παιδια δεν ημουν ετσι,τωρα τρεχει το κοριτσακι μου,πεφτει πανω στην μοκετα,δεν χτυπαει,άλλα εγω της ζηταω συγγνωμη που δεν την προλαβα.Ετσι θα μαθει κι'εκεινη.Τωρα κερδισμενοι ειναι οσοι ειναι εδω μεσα και ακουν και το καλο και το κακο και μαθαινουν να τα ξεχωριζουν.Κυριακη,μ'αρεσει τρελα το site που παρεθεσες 'Μαγειρεψτε με ο,τι εχετε'.Οχι,γιατι καθε μερα σπαω το κεφαλι μου..........

Αλβερτος Αινσταιν

Και γω με τη σειρά μου ζητάω συγνώμη αν ποτέ έθιξα κάποιον από δω ....

Αν έγινε κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι δεν έγινε σκοπίμως.....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

:lol: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΝ ΤΙΣ ΠΙΚΡΑΝΑ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

:roll:

christina08 εγω δεν βρίσκω λόγο να ζητησεις συγνωμη...αληθεια ...

απλα όλοι εχουμε τα δικα μας και καμια φορα (90% δλδ) δεν κοιταμε πίσω απο την ¨κουρτηνα '....

εγω πιστευω πως απο ολη την ιστορια νομίζω δλδ ,οτι βγηκες πολυ κερδισμενη και για αυτο, δεν υπαρχει κανενας λγος να ζητας συγνωμη.....τωρα αν το κανεις ειναι προς τιμην σου ....

εγω παντως την Κυριακη , την συγγραφεα αυτου του ποστ δεν την συγχωρω...με τρομαξε με τους ιους και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ!

:lol:

ΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

Κυριακη ευαισθητουλα αλλα κ πειραχτηρακι

μοιαζεις με τον Κυριακο μου (λες να ειναι το ονομα? :lol: )

Συμφωνω με οσα λες για τα Χριστουγεννα κ θελω

να σε ευχαριστησω δημοσιως για τη στηριξη σου

στο θεμα των dvd που με καλυψες πληρως με τις

συμβουλες σου!!

Να εισαι παντα καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Την αγαπη μου σε ολο το φορουμ

ας εχουμε καλες γιορτες!!

:D:D

Διαφημίσεις

Tι εγινε ρε παιδια; :shock: Θα κοινωνησετε;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραια λοιπον, ας ζητησω κι εγω μια συγνωμη...

Αν, δηλαδη, περισσευει σε καποιον ...

να μου την στειλει σε πμ...

Ειπα και γω???

Τι θελει παλι η συμπεθερα και γραφει σε τετοιο τοπικ..

Με τη σειρα μου να ζητησω συγνωμη απο τη συμπεθερα μου γιατι στην πρωτη μας επισκεψη σπασαμε ενα πυλινο και στην δευτερη της χυσαμε κοκκινο κρασι στον καναπε και στο χαλι :lol::lol:

οσο αφορα τα υπολοιπα μελη του φορουμ μαλλον δεν πρεπει να ζητησω συγνωμη γιατι τοσο γλυκουλα που ειμαι ειναι δυνατον να εχω πικρανει ποτε κανεναν?

μελι σταζει το στομα μου (ζαχαρο θα παθω στο τελος :lol: )

Επισης ευχαριστως τα κοριτσια που μου δινουν συμβουλες για τα φυτα μου :D

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ειπα και γω???

Τι θελει παλι η συμπεθερα και γραφει σε τετοιο τοπικ..

Με τη σειρα μου να ζητησω συγνωμη απο τη συμπεθερα μου γιατι στην πρωτη μας επισκεψη σπασαμε ενα πυλινο και στην δευτερη της χυσαμε κοκκινο κρασι στον καναπε και στο χαλι :lol::lol:

οσο αφορα τα υπολοιπα μελη του φορουμ μαλλον δεν πρεπει να ζητησω συγνωμη γιατι τοσο γλυκουλα που ειμαι ειναι δυνατον να εχω πικρανει ποτε κανεναν?

μελι σταζει το στομα μου (ζαχαρο θα παθω στο τελος :lol: )

Επισης ευχαριστως τα κοριτσια που μου δινουν συμβουλες για τα φυτα μου :D

:lol::lol: