Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ,βρεχει το κρεβατι μονο με τον εναν γονιο !

Recommended Posts

Καλημερα

Υπαρχει ενα θέμα στο οποιο πραγματικά δεν βρισκω ακρη!!

έχω ενα κοριτσακι 4 ετων το οποιο μεγαλωνει μαζι μου απο 1 ετους.

με τον μπαμπα της έχουμε χωρισει και ποτε οι σχεσεις δεν ηταν καλες .

η συνεργασια δλδ σε τετοια θεματα ειναι αποκλεισμενη . Μετά απο δικαστηρια και ασχημες καταστασεις εχει γινει συμφωνητικο και η μικρη διανυκτερευει στο σπιτι του μπαμπα της 2 φορες την μια εβδομαδα , και 1 την επομενη.

αυτο συμβαινει πολυ καιρο (κανενα χρονο περιπου ) και ετσι αποκλειω το προβλημα να προερχεται απο αλλαγη.

επισεις δεν εχουμε αλλαξει σπιτι εδω και 3 χρονια και πηγαινει στο ιδιο σχολειο (παιδικο σταθμο )

Ενω έχουμε κοψει την πανα την ημερα απο 1,5 ετους, το βραδυ δεν ειχε γινει αυτο και ξεκινησαμε πριν περιπου 2, 2,5 μηνες

το εξαιρετικα περιεργο ειναι το εξης...

καθε φορα που κοιμαται στον μπαμπα της , το βραδυ ΔΕΝ βρεχει το κρεββατι ενω στο σπιτι ΠΑΝΤΑ βρεχει το κρεββατι απο 1 εως και 3 φορες μεσα στην νυχτα. (!!!)

Επειδη οπως ειπα προηγουμενως οι σχεσεις δεν ειναι καλες , το εχω επιβαιβαιωσει αυτο μεσω της ιδιας της κορης μου, ( η οποια το επιβεβαιωνει οτι "ναι δεν κανω τσισα οταν κοιμαμαι στον μπαμπα αλλα δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο - απλα κρατιεμαι δεν ξερω γιατι )

επισεις οταν επιστρεφει βλεπω πολλες φορες οτι φοραει το ιδιο βρακακι που της ειχα φορεσει οταν εφυγε.

να σημειωσω οτι με τον μπαμπα της κοιμουνται στο ιδιο κρεββατι (στο διπλο ) και παρα τις προσπαθειες μου να αλλαξει αυτο εχουν βγει ακαρπες και τα εχω παρατησει πλεον..

Εδω κοιμαται κανονικα στο δωματιο της .

ένα αλλο που αξιζει να σημειωθει ειναι οτι τελευταια μου λεει "αγαπαω πιο πολυ τον μπαμπα απο εσενα ,περναω καλυτερα, θελω να κοιμαμαι μαζι του .

δεν ξερω αν σχετιζεται αλλα το αναφερω .

ακομα να αναφερω παλι για περιπτωση που σχετιζεται οτι εγω λογω ανεργιας + το θεμα αυτο γενικα ειμαι λιγο αγχωμενη .

εχουμε κανει πινακα που να κερδισει κατι που θελει πολυ και....τιποτα

μονο δυο αυτοκολλητα στις αρχες της προσπαθειας.

να πω επισεις οτι είχε ξυπνησει καποιες φορες σχεδον κλαιγοντας που δεν

μπορεσε να κερδισει αυτοκολλητο ,πραγμα που μου δειχνει οτι ειναι κατι που το θελει...

τελευταια φενεται οτι απλα εχει εγκαταλειψει τις προσπαθειες ( βαζει τα κουκλακια της το βραδυ στην ακρη για να μην βραχουν (!)

σαν να εχει αποδεχτει σαν γεγονος οτι εδω δεν κρατιεμαι στον μπαμπα απλα δεν συμβαινει(!!)

να σημειωσω οτι οταν προτοξεκινησαμε να κοψουμε την βραδυνη πανα , αποφασισε η ιδια την μερα , το "εγραψε" σε ενα κομματι χαρτι και για 2 μερες συνεχομενες δεν υπηρξε ουτε μισο ατυχημα. απο τοτε και επειτα ... ουτε 1 φορα

εχω συζητησει με παιδοψυχολογο αλλα ακομα δεν εχει βρει και εκεινη ακρη περα απο το οτι ειναι πολυ παραξενο .

εχω παραγγειλει ενα πανακριβο συστημα με alarm για νυχτερινη ενουρηση . φυσικα ακομα δεν το εχουμε ξεκινησει , αλλα με προβληματιζει παρα πολυ αυτο που συμβαινει.

καποια ιδεα? γνωμες? εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον ?

Διαφημίσεις

Το πινακακι επιβράβευσης δεν θα λειτουργήσει αφού δουλεύει το υποσυνείδητο της την νυχτα (το κανει καταλαθος)

Όπως τα γράφεις μαλλον αγχώνεται με εσένα (απο καθημερινά πράγματα, δεν λέω οτι το κανεις επίτηδες ) και εννοείται με τον πατερα της ο οποιος δεν την μεγαλώνει και δεν εχει τόσες ευθύνες, τα περνάνε μια χαρα χωρις φωνές κλπ

Θα μπορούσες μια βδομάδα να κανεις προσπάθεια για το πως εισαι μπροστά της να δεις πως θα αντιδράει ....

Την επιβραβευεις πολυ την ημέρα για αλλα θέματα; Αγχώνεται γενικά;(αν και τα παιδια δεν το δείχνουν!)

Το οτι εισαι άνεργη το νοιώθει, το καταλαβαίνει;

Mηπως εχει δωσει πολυ σημασια οτι ΠΡΕΠΕΙ να κοψει το βραδυ την πανα και αγχωνεται ενω ο μπαμπας της το εχει παρει πιο χαλαρα?Μηπως προσπαθει να νιωσει την αποδοχη σου κοβοντας της πανα αλλα απο την πολυ προσπαθεια αγχωνεται και γινεται αυτο που δεν θελει? Εχεις προσπαθησει να εισαι χαλαρη και να μην δινεις πολυ σημασια στο γεγονος?

οχι δεν την πιεζω... καθολου . εχουμε μαθει πλεον δεδομενο το αλλαγμα ,πλυσιμο, αλλαγμα σεντονια το βραδυ . δεν πειραζει της λεω την επομενη φορα θα τα καταφερεις ,

ναι θα τα καταφερω μου λεει .. αυτο .

2 φορες της εχω φωναξει ειναι η αληθεια για να δω περισσοτερο αν συνεχιζεται το ιδιο μοτιβο (που οπως περιμενα φυσικα ναι ..) της ζητησα συγνωμη, της ειπα οτι δεν τα εννουσα αλλα ημουν θυμωμενη .. φανηκε οτι το κατανοησε..

γενικα δεν της φωναζω /μαλωνω ιδιεταιρα . το οτι ειμαι ανεργη εχει να κανει κυριως με το οτι δεν της αφιερωνω λογω ψυχολογικης καταστασης δικης μου τοσο χρονο οσο θα ηθελε και λιγο με τα ορια του χρονου εχουμε θεματα . οποτε ναι φυσικα αντιλαμβανεται αν και παλι δεν προκειται για μια αλλαγη που εχει συμβει τωρα .. ειναι πανω απο χρονο ετσι η κατασταση οποτε...

γενικα ναι την επιβραβεβω για αλλα θεματα , και συζηταμε μαζι ...

αυτο με τον μπαμπα ναι οκ ειναι και η ηλικια . αλλα το κομματι να βρεχεται εδω και οχι εχει .... δεν ξερω

εχει ελεγχο ? η δεν εχει ? πως γινεται 2 φορες την εβδομαδα να ελεγχει και τις αλλεσ οχι ?

να σημειωσω οτι και στον μπαμπα της δεν σηκωνεται για τουαλετα απλα ... δεν της ερχονται !

Ξεκινοντας απο το οτι οι δικοι μου φοραγαν πανα το βραδυ μεχρι τα 6και θα ηθελα να σε ρωτησψ πως θα σας φαινοταν (και εσενα και εκεινης) να βαλει ξανα πανα ωστε να μην χανετε τον υπνο σας καθε βραδυ. Υποθετω οτι εχεις ηδη ρυθμισει το οτι δεν πινει πολυ νερο, δεν ειναι κρυο το δωματιο κτλ..

Αφου κοιμαται με τον μπαμπα και δεν βρεχεται, μηπως το κανει για να πας κοντα της μεσα στην νυχτα?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...