Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποιες οι τιμες φυλαξης σε βρεφικο ή και στο σπιτι;

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

προσπαθω να μαθω πληροφοριες απο αλλες αναρτησεις αλλα δε μπορω να καταλαβω τη ροη των συζητησεων μπερδευομαι.

εχω ενα γιοκα 5 μηνων και φεβρουαριο πρεπει να βρω βρεφονηπιακο σταθμο να ξεκινησει..μενω νεο κοσμο και δεν εχω βρει ακομα πολλους τριγυρω.αν γνωριζετε καποιον αξιοπιστο να μου προτεινετε.

με τρομαξαν και ορισμενες αναρτησρις με κακη συμπεριφορα " παιδαγωγων" ομως φανταζομαι πως το κοστος του βρεφικου θα ειναι λιγοτερο απο καποια κοπελα.

Γενικα θα ηθελα ενδεικτικες τιμες για φυλαξη σε βρεφικο ειτε απο κοπελα στο σπιτι να εχω καποια ιδεα...

Διαφημίσεις

Κοιτα στο βρεφικο εξαρτάται το ποσο απο την περιοχη βεβαια γιατι αλλιως ειναι Αθήνα αλλιως επαρχία.αθηνα ειναι απο 300-350ε με σχολικο.στο σπιτι δεν εχω ιδεα τιμες σιγουρα ειναι περισσοτερο αν λάβεις υπόψη σου το καθημερινό μαγειρεμα που θα κανεις και την θερμανση εκτος το μισθό της κοπέλας

Είσαι σχετικά κοντά στη δική μου περιοχή, οπότε ξέρω περίπου τις τιμές για τους βρεφικούς σταθμούς που παίζουν από 280-350ευρώ (ανάλογα με το αν θα στέλνεις δικό σου φαγητό, αν θα πηγαινοφέρνει το παιδί σχολικό, κλπ).

Για κοπέλα (το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το ωράριο, την εθνικότητα, το αν θα κάνει και δουλειές στο σπίτι ή όχι, την ειδικότητηα, κ.α.), εγώ έδινα 500ευρώ για 8,5 ώρες σε ελληνίδα νηπιαγωγό, χωρίς να κάνει καμία δουλειά, με φαγητό δικό της.

Στα βασικά αρνητικά του παιδικού είναι οι ιώσεις, ενώ στης κοπέλας ότι πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης, γιατί εκτός του ότι της αφήνεις το παιδί σου, μένει και μόνη της στο σπίτι σου.

Να χαίρεσαι το παιδί σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...