Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οικονομικός βρεφονηπιακός σταθμος Βόρεια Προαστεια

Recommended Posts

Σος ψάχνω για 21 μηνων παιδι βρεφονηπιακός σταθμο..

Μενω Νεα Ερυθραία οποτε να ειναι Κηφισιά κ εκει γυρω....

Θα ηθελα τιμες σιγουρα δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 350 με σχολικό...

Διαφημίσεις

Σος ψάχνω για 21 μηνων παιδι βρεφονηπιακός σταθμο..

Μενω Νεα Ερυθραία οποτε να ειναι Κηφισιά κ εκει γυρω....

Θα ηθελα τιμες σιγουρα δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 350 με σχολικό...

Ρώτα στο Κόκκινο Παράθυρο, κοντά στο ΚΑΤ http://www.kokkinoparathiro.gr/. Νομίζω ότι είναι μέσα στις τιμές που ψάχνεις.

Κοίτα ενδεχομένως και την Έπαυλη των Πελαργών και το Χρώματα και Μουσική. Άλλο σε τέτοια τιμή δεν νομίζω να υπάρχει.

Ρώτα στο Κόκκινο Παράθυρο, κοντά στο ΚΑΤ http://www.kokkinoparathiro.gr/. Νομίζω ότι είναι μέσα στις τιμές που ψάχνεις.

Κοίτα ενδεχομένως και την Έπαυλη των Πελαργών και το Χρώματα και Μουσική. Άλλο σε τέτοια τιμή δεν νομίζω να υπάρχει.

Η έπαυλη των πελαργών ζητάει 350 χωρίς μεταφορά +έξτρα

Ενώ τα χρώματα κ μουσική δέχεται απο 2,5 χρόνων παιδακια

Η έπαυλη των πελαργών ζητάει 350 χωρίς μεταφορά +έξτρα

Ενώ τα χρώματα κ μουσική δέχεται απο 2,5 χρόνων παιδακια

Κατάλαβα...πάντως όπως σου είπα, η περιοχή είναι ακριβή. Εγώ δίνω 480 ευρώ, με πλήρες ωράριο + σχολικό + φαγητό και ήταν από τα οικονομικά που είχα βρει.

• 3 εβδομάδες μετά...

Κalliopialex τί γίνεται τελικά? Κατέληξες κάπου?

Αξίζει τον κόπο νομίζω να κοιτάξεις και τους δημοτικούς σταθμούς που είναι ο ένας (2ος) απέναντι από την Ματρώνα (εκκλησία) και ο άλλος (3ος) στην οδό Πίτα (κάθετη στην Παπαναστασίου), φαίνονται εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ενώ ο 3ος είναι και ολοκαίνουριος.

Διαφημίσεις

Κοιταξε και τις δροσοσταλιδες στη Σταμάτα,εγω στελνω το γιο μου εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ικανοποιημένη.Οι δσσκαλες αγαπουν τη δουλειά τους και φερονται με τρυφερότητα σε όλα τα παιδια.Ειναι και οικονομικος,3400 ετησιως με το φαγητο να συμπεριλαμβάνεται, μεχρι τις 2.

Κατ' εμέ κοίταξε δημοτικό παιδικό σταθμό κάλύτερα. Βέβαια από του χρόνου γιατί τωρα έχει γινει επιλογή. Για 350 με φουλ έξτρα χλωμό το βλέπω να υπαρχει. Στο Χαλάνδρι παντως που τα έχω ψαξει όλα δεν παιζει τετοιο νουμερο φαντασου λοιπόν τι γινεται προς τα εκει. Ισως μόνο αν βρεις κατι χωρις σχολικό, να τον παιρνεις νωρίτερα (γυρω στις 13.30 π.χ), να μην τρωει εκεί τοτε ίσως μπορει να βρεις καποιον σε αυτή την τιμή.

Όμως το θέμα είναι να είναι και καλός όχι μόνο οικονομικός...

• 5 months later...

Καλημέρα σας, έχω μία μικρή 18 μηνών και λέω από τον Οκτώβρη που θα γίνουμε 24 η (λίγο αργότερα λόγω επιθυμία του μπαμπά μας) να τη γράψω σε παιδικό σταθμό . Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε μερικούς ? Ενδιαφέρομαι για Κηφισιά Νέα Ερυθραία και Θρακομαδώνες .

Σας ευχαριστώ πολύ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...