Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψυχολογική υποστήριξη για οριοθέτηση νηπίου

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλες,

έχουμε ένα παιδάκι 5 ετών (ξεκίνησε νήπιο) και δυσκολευόμαστε λίγο να του βάλουμε όρια σε κάποια πράγματα.

Υπάρχει διαφορετική προσέγγιση με πατέρα ολίγον.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιον επαγγελματία που να είναι αποδεδειγμένα καλός στο να μας παράσχει 2-3 συμβουλές. Το θέμα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με συζήτηση σε φόρουμ προφανώς γι' αυτό αν γνωρίζετε κάποιον (όσο το δυνατόν πιο ασφαλής επιλογή) παρακαλώ ενημερώστε.

Πιθανόν επειδή είναι ΚΑΙ (αν όχι ΚΥΡΙΩΣ) θέμα αδυναμίας / διαφορετικότητας των ενηλίκων να μη χρειάζεται απαραίτητα ΠΑΙΔΟψυχολόγος.

Οτι νομίζετε.

(κατά προτίμηση βόρεια - βορειοανατολικά προάστεια χωρίς να απορρίπτεται άλλη λύση εκ των προτέρων)

Ευχαριστώ,

Αναστασία

Διαφημίσεις

Αναστασία μου,

Λύση δεν έχω να σου δώσω, αλλά θέλω να σου εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου καθότι και εμείς με τον σύζυγο έχουμε τεράστια διάσταση απόψεων σε σχέση με πολλά πράγματα που αφορούν στα παιδιά.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής με το δεύτερο παιδί έχουμε βελτιωθεί ΚΑΠΩΣ γιατί πολύ απλά α) δεν υπάρχει τόσος χρόνος για ατελείωτες φιλοσοφικές συζητήσεις, απλά και μόνο επειδή είμαστε σε survival mode και β) βάζουμε και οι δύο λίγο περισσότερο νερό στο κρασί μας

Η σκέψη σου για ψυχολόγο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη και περιμένω να δω αν θα πάρεις κάποια πρόταση

Ν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...