Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα με το Γιατρό μας

Recommended Posts

Νομίζω ότι η συμπεριφορά του μαιευτήρα/γυναικολόγου μας είναι λίγο περίεργη και θα ήθελα να το συζητήσω και να ακούσω τις γνώμες σας.

θα γίνουμε γονείς για πρώτη φορά και είμαστε αρκετά αγχωμένοι καθώς δε γνωρίζουμε τα σχετικά περί εγκυμοσύνης. Έτσι μας αρέσει να προχωράμε ρωτώντας, ψάχνοντας και διαβάζοντας . Έχω την γνώμη ότι από την στιγμή που αποφασίζεις να συνεργαστείς με ένα γιατρό για την εγκυμοσύνη θα πρέπει εκτός από καλός επαγγελματίας να είναι και καλός άνθρωπος.. Τις τελευταίες εβδομάδες η σύζυγος έχει αντιμετωπίσει μια ίωση, μια γαστρεντερίτιδα και πόνους στην καρδιά. Τα περιστατικά συνέβησαν βράδυ και έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Σε καμία από τις περιπτώσεις δε μπορέσαμε να βρούμε τον γιατρό μας και να ζητήσουμε την συμβουλή του και σε μία από τις περιπτώσεις η γυναίκα του χωρίς να είναι αρμόδια έδινε ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του πυρετού. Τελευταία έφυγε για συνέδριο στο εξωτερικό και δεν άφησε ούτε αντικαταστάτη. Όταν του ζήτησα το λόγο μας απάντησε ότι μπορούμε να τον βρίσκουμε μόνο μέσω του μαιευτηρίου και όχι στο προσωπικό του τηλέφωνο. Αισθάνομαι άσχημα γιατί δεν νοιώθω υποστήριξη από το γιατρό και αγχώνω και την γυναίκα μου. Εσείς πως θα το αντιμετωπίζατε και την γνώμη θα σχηματίζατε;

Διαφημίσεις

Αγαπητέ new dady,

εννοείται ότι στη θέση σας θα άλλαζα γιατρό! Όντας συνηθησμένη σε έναν γιατρό τον οποίο "ενοχλώ" σε οποίαδήποτε ενόχληση οποίαδήποτε ώρα της ημέρας, δεν μπορώ να νιώσω ασφάλεια αλλιώς. Πάντα απαντάει στο κινητό, εκτός αν έχει χειρουργείο όπου θα με πάει σε πού λίγο, αν και κάποιες φορές το σηώνει και εκει!! :D:D

Δεν θεωρεί καμία απορία χαζή, καμία ενόχληση του σώματος αμελητέα. Αnyway, για να μή σε κουράζω, για ψάξτο λίγο...

είναι όμορφο να νοιώθεις απόλυτη ασφάλεια αυτήν την περίοδο...

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

απορώ γιατι αναρωτιέσται και δεν τον έχετε αλλάξει.ειδικά για την συζυγό σου θα πρέπει να της εμπνέει εμπιστοσύνη πράγμα που δεν νομίζω να γίνετε.αν δεν γνωρίζεται κάποιον και θέλετε να αλλάξετε τελικά θα μπορούσα να σας δώσω το τηλ του δικού μου έστω για να κάνετε και τις συγκρίσεις.είναι στο μητέρα .στείλτε pm αν θέλετε

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια.Εγω τον αλλαξα στον 5ο μηνα και ευτυχως εκανα το καλυτερο.Ποσο μηνων ειναι η γυναικα σου?Σε ρωταω γιατι αν ειναι προχωρημενη εγκυμοσυνη πολλοι δεν το αναλαμβανουν.Παντως κι εγω μπορω να σου προτεινω τον δικο μου γιατρο.Ειναι στο ΙΑΣΩ.Ελπιζω να σας πανε ολα καλα και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!

rys17ypa0pfa6qnn.png

Διαφημίσεις

καλα θα ηταν να το ψαξετε λιγο παραπανω.Αν δεν σας εμπνεει εμπιστοσυνη καλα θα ηταν να αλλαξετε γιατρο.Η εγκυμοσυνη ειναι μια περιοδος που καθε μερα θα βιωνετε καινουρια πραγματα!!!!!!!!Και ποσο μαλλον οταν ειναι η πρωτη φορα!Κι εγω αλλαξα γιατρο στη πορεια της εγκυμοσυνης.Ευχομαι μια ομαλη εγκυμοσυνη και με το καλο το μωρακι σας!!!!!!!!

Για να είμαι ειλικρινής... έχω 20 χρόνια το γυναικολόγο μου και το κινητό του ή το τηλέφωνο του σπιτιού του δεν το ζήτησα ποτέ...

Εχω του ιατρείου του καθώς και του νοσοκομείου

Ξέρω ότι μέσω νοσοκομείου μπορώ να πάρω Ό,ΤΙ ΩΡΑ θέλω, να με συνδέσουν με μία αρμόδια υπεύθυνη μαία η οποία κρίνει αν πρέπει να ενοχληθεί μέσα στη νύχτα ο γιατρός ή όχι

Καλώς ή κακώς οι γιατροί έχουν καμια 10ρια εγκυμοσύνες ταυτόχρονα να τρέχουν... ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν έπαιρναν όλοι στο προσωπικό τηλέφωνο σε μη κατάλληλες ώρες

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία και το άγχος σας, τα πέρασα κι εγώ...

Κι εγώ έπαιρνα τηλέφωνο μέσα στη νύχτα στο ΙΑΣΩ αλλά μου έδειναν οι εφημερεύοντες ότι χρειαζόμουν χωρίς να ενοχληθεί ο γιατρός μου

Κάποια στιγμή που όντως ήταν αναγκαίο, ενημερώθηκε κι επικοινώνησε εκείνος μαζί μου άμεσα

Δεν ξέρω με τι ύφος σας μίλησε, αν ήταν συγκαταβατικός ή απότομος, όμως προσωπικά δεν του δίνω άδικο για αυτό που είπε κι όχι για το πως το είπε γιατί αυτό δεν το γνωρίζω

Είναι δε πιθανό μέσω του νοσοκομείου που θα ήξεραν ότι λείπει να υπήρχε αντικαταστάτης συνάδελφος για τις περιπτώσεις του

Κανένας δεν φεύγει έτσι...

Απλά εσείς δεν είχατε ενημερωθεί....

Θεωρώ κακό το ότι δεν ενημερωθήκατε νωρίτερα ότι οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να παίρνετε στο νοσοκομείο ώστε να νιώθετε μια σχετική ασφάλεια

Ομως απ την άλλη, μπορώ να σκεφτώ ότι είναι πιθανό να θεώρησε ότι σας το είπε (όπως είπα, σίγουρα βλέπει πολλές έγκυες και κάπου ίσως μπερδεύτηκε για το ποια εχει ενημερώσει και ποια όχι)

Αν είναι το μοναδικό δείγμα που έχετε από αυτόν, θα έλεγα ότι δεν είναι σημαντικό (για μένα πάντα)

Αν πάλι δεν νιώθετε ασφαλείς μαζί του, αλλάξτε τον, γιατροί έξω, ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Είναι σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς .... και κυρίως η γυναίκα σου

Σας εύχομαι μια καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σας και μια εύκολη γέννα!

Ειλικρινά εγώ θα τον έβρισκα και θα τον έβριζα και μετά θα τον άλλαζα!!!!

Εμένα η δικιά μου η γυναικολόγος απο μόνη της μου έχει δώσει το κινητό της, το τηλέφωνο του σπιτιού της αλλά και της μητέρας της μήπως τυχόν και είναι εκεί όταν την ψάχνω .. μου έχει πεί ΕΙΔΙΚΑ απο όταν μπήκα στον 8ο μήνα ότι θέλει λέει να με "ακούει" όταν της μιλάω διότι απο τη φωνή καταλαβαίνει εάν τρέχει κάτι κακό ..

Αλλά γενικά και απο ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς που έχω, οδοντίατρο, παιδίατρο, γυναικολόγο, ΟΛΟΥΣ όποτε τους ψάχνω είναι ΕΚΕΙ .. ούτε ο άντρας τους το σηκώνει το κινητό, ούτε το παιδί τους ούτε κανένας ..

Πιστεύω ότι ΕΙΔΙΚΑ ο/η γυναικολόγος είναι ένας "ιδιαίτερος" γιατρός και πρέπει να αντιμετωπίζει τις ασθενείς του με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και όχι με αδιαφορία ΟΠΟΙΑ ώρα και να είναι .. αυτό σημαίνει επιστήμονας κατ' εμέ .. !

Ο,τι και να γίνει πάντως, εδώ μέσα θα βρείτε ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες για γιατρούς απο κοπέλες που έχουν γεννήσει ή που περιμένουν να γεννήσουν ..

Εγώ σας εύχομαι όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη και να αποκτίσετε ένα ΓΕΡΟ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ παιδάκι κι εσείς να είσαστε γεροί για να το μεγαλώσετε !! :wink::wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Κι εγώ πάλι έχω να πω ότι το κινητό του γυναικολόγου το έχω και μία από τις πρώτες του κουβέντες ήταν πως μπορώ να τον ενοχλώ για όποια απορία έχω.

Όσο για το αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω κάποιο φάρμακο πάντα θα πέπει να τον καλέσω πριν εστω και για depon.

Οι υποχρεώσεις του είναι πολλές γιατί ξέρω ότι δραστηριοποιείτε σε διάφορους τομείς.

Τέλος αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως την ώρα του τοκετού που δεν μπορούσε να σηκώσει το κινητό,το έδινε σε μια μαία να το σηκώσει για να κρίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.Ώσπου ήρθε η ώρα της τέλειας διαστολής κι εγώ γεννούσα,το τηλ.χτύπαγε κι αυτός μόνο τότε αναφώνησε: "Ασ' το τηλέφωνο κι έλα γρήγορα,παράτα το σου λέω".

Ο δικός σας γυναικολόγος,η άλλη όχθη.Δεν είναι τρομερό να αλλάζεις γυναικολόγο στη μέση της εγκυμοσύνης.Κι εγώ το έκανα.Όχι βέβαια για τους δικούς σας λόγους,αλλά το έκανα.

Δεν είναι τρομερό,αντίθετα είναι φυσιολογική συμπεριφορά ανθρώπου και δεν έχεται να δώσετε λόγο σε κανέναν!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

αλλάξτε άμεσα γιατρό.

Στα δύσκολα χρειάζεσαι τον γιατρό σου.

Και όταν θα είναι να γεννήσει, τι θα κάνετε? θα φοβόσαστε να τον καλέσετε για να μην ξυπνήσει? ή αν προκύψει κάτι άξιο διερεύνσης κατά την κυηση που θα πάτε? θα τον περιμένετε να γυρίσει και ό, τι γίνει?

απαράδεκτα πράγματα...

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια και ξαναπώ αυτό που λέω πάντα...

ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!! Είναι ένας τομέας που ξέρουν ότι πρέπει να είναι παρόντες 24 ωρο. Στο κάτω κάτω μια γυναίκα στις μέρες μας πόσες φορές θα τον ένοχλήσει για θέματα εγκυμοσύνης?? Αντε το πολύ 5 φορές (χλωμό αλλά άντε πες το κι έτσι)... Δεν μιλάμε για παθολόγο που κάθε τρεις και λίγο θα του πας στο ιατρείο εφ'όρου ζωής....

Και γιατί να κρίνει μια μαία τι είναι σημαντικό και τι όχι?? Τότε γιατί να πηγαίνω στον/στην γυναικολόγο??

Εμένα η γιατρός μου αρνήθηκε να φύγει το Πάσχα στο εξωτερικό -που το είχε κανονισμένο καιρό- γιατί ήμουν σε άσχημη κατάσταση (σκωληκοείδιτιδα στον 1ο μήνα εγκυμοσύνης :shock: ) και φοβόταν μην πάθω κάτι και δεν είναι κοντά μου!

Για να είμαι ειλικρινής... έχω 20 χρόνια το γυναικολόγο μου και το κινητό του ή το τηλέφωνο του σπιτιού του δεν το ζήτησα ποτέ...

Εχω του ιατρείου του καθώς και του νοσοκομείου

Ξέρω ότι μέσω νοσοκομείου μπορώ να πάρω Ό,ΤΙ ΩΡΑ θέλω, να με συνδέσουν με μία αρμόδια υπεύθυνη μαία η οποία κρίνει αν πρέπει να ενοχληθεί μέσα στη νύχτα ο γιατρός ή όχι

Καλώς ή κακώς οι γιατροί έχουν καμια 10ρια εγκυμοσύνες ταυτόχρονα να τρέχουν... ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν έπαιρναν όλοι στο προσωπικό τηλέφωνο σε μη κατάλληλες ώρες

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία και το άγχος σας, τα πέρασα κι εγώ...

Κι εγώ έπαιρνα τηλέφωνο μέσα στη νύχτα στο ΙΑΣΩ αλλά μου έδειναν οι εφημερεύοντες ότι χρειαζόμουν χωρίς να ενοχληθεί ο γιατρός μου

Κάποια στιγμή που όντως ήταν αναγκαίο, ενημερώθηκε κι επικοινώνησε εκείνος μαζί μου άμεσα

Δεν ξέρω με τι ύφος σας μίλησε, αν ήταν συγκαταβατικός ή απότομος, όμως προσωπικά δεν του δίνω άδικο για αυτό που είπε κι όχι για το πως το είπε γιατί αυτό δεν το γνωρίζω

Είναι δε πιθανό μέσω του νοσοκομείου που θα ήξεραν ότι λείπει να υπήρχε αντικαταστάτης συνάδελφος για τις περιπτώσεις του

Κανένας δεν φεύγει έτσι...

Απλά εσείς δεν είχατε ενημερωθεί....

Θεωρώ κακό το ότι δεν ενημερωθήκατε νωρίτερα ότι οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να παίρνετε στο νοσοκομείο ώστε να νιώθετε μια σχετική ασφάλεια

Ομως απ την άλλη, μπορώ να σκεφτώ ότι είναι πιθανό να θεώρησε ότι σας το είπε (όπως είπα, σίγουρα βλέπει πολλές έγκυες και κάπου ίσως μπερδεύτηκε για το ποια εχει ενημερώσει και ποια όχι)

Αν είναι το μοναδικό δείγμα που έχετε από αυτόν, θα έλεγα ότι δεν είναι σημαντικό (για μένα πάντα)

Αν πάλι δεν νιώθετε ασφαλείς μαζί του, αλλάξτε τον, γιατροί έξω, ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

Είναι σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς .... και κυρίως η γυναίκα σου

Σας εύχομαι μια καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σας και μια εύκολη γέννα!

Συμφωνώ σε όλα

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ήμουν σίγουρος ότι είναι λάθος. Δεν τον ψάχναμε για ψήλου πήδημα ούτε για να μας πει τι κάνουμε όταν φτερνίζετε η γυναίκα μου. Είμαστε είδη στην διαδικασία αλλαγής του. Ο αθεόφοβος ούτε μετά την νοσηλεία στο νοσοκομείο για γαστρεντερίτιδα δεν πείρε ένα τηλέφωνο για να δει πως πάμε ούτε καν μας έδωσε συμβουλές για την διατροφή που πρέπει να ακολουθήσει. Ακόμα τον ψάχνουμε…Απελπισία δηλαδή.

αν και αλλαξα τον πρωτο μου γιατρο -για ασχετους λογους και οχι γιατι ετυχε κατι και δεν με βοηθησε πχ- ο συγκεκριμενος μου ειχε δωσει τηλ. κινητο, ιατριου, νοσοκομειου και σπιτιου! οκ, ισως ειχε 2 γραμμες στο σπιτι, αλλα σημασια εχει οτι μου το εδωσε... η τωρινη γιατρος μου βεβαια μου εχει δωσει μονο ενα κινητο, εκτος απο του νοσοκομειου το τηλ. αλλα οκ... :roll:

κανε οτι νιωθεις καλυτερο για τη γυναικα και το μωρο σας!

me and my men...

Διαφημίσεις