Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναζητηση γιατρου για 4η καισαρικη

Recommended Posts

Καλησπέρα

Είμαι έγκυος και ψάχνω ένα καλό γιατρο (στην Αθήνα) με εμπειρια στις επαναλαμβανόμενες καισαρικες.Έχω κάνει ήδη 3.

Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ενημερώστε με,βρίσκομαι στο σκοτάδι.

• Like 1

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα 3 καισαρικές με τον ίδιο γιατρό. Το ιατρείο του είναι στον Πειραιά και συνεργάζεται με το Λητώ. Ονομάζεται Χειράκης Μανώλης και το τηλέφωνο του είναι 210 4117922 .

Εγώ πρίν πέντε μήνες έκανα την τέταρτη αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι γενικά λίγο πρόβλημα αυτό με το γιατρό!! Κι εγώ είχα σκεφτεί να αλάξω στην αρχή γιατί με τρομοκρατούσε λέγοντας μου διάφορα μάλλον για να αποφύγει αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Γιατρό στην Αθήνα είχα τον Νίκο Θεσσαλονικέα (Θεσσαλονικεύς). Εχει ιατρείο στην Αλεξάνδρας συνεργάζεται με το Ιασώ και τότε που γέννησα εγώ ήταν και στο ΙΚΑ. Πίνω ακόμα και τώρα νερό στο ονομά του. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαι διαθέσιμη. Με το καλό στο κλαμπ των πολύτεκνων. :lol::lol:

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

• 10 years later...

Καλημερα 

Ειμαι έγκυος στο τεταρτο παιδακι μου,

οι προηγούμενες τρεις ηταν με καισαρική κ μου προτειναν τον κύριο Κουτρουμάνης στο Αλεξάνδρας  μου έκλεισαν σημερα  ραντεβού για της 3/12 εγω ειμαι ηδη 7 εβδομάδων απλα η εμφύτευση του εμβρίου εχει γινει αρκετά χαμηλά κ ισως χρειαστει περιδεση τραχιλου. Τα προηγούμενα παιδια τα εχω κανει στην επαρχία αλλα λογο επικινδυνότητας δε με αναλαμβάνουν.