Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τεστ Ωορηξίας-Ποιό προτείνετε ?

Maralin

Recommended Posts

Καλημέρα arya30. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες αλλά απ' ό,τι το έψαξα το θέμα και σε ξένα sites gia to ψηφιακό clear blue, το συγκεκριμένο τεστ μπαίνει σε μια "αυτόματη λειτουργία" μετά την ένδειξη της ωορρηξίας και για κάποιες μέρες συνεχίζει να δείχνει. Δεν ξέρω πώς ονομάζονται οι ενδείξεις στα ελληνικά, γιατί εγω το χρησιμοποιώ στο εξωτερικό. Δηλ. μετά το "peak fertility" που είναι οι μέρες της ωορρηξίας, πάει αυτόματα στο "high fertility" αν το ξαναδοκιμάσεις τις επόμενες μέρες. Οπότε ουσιαστικά πεταμένα λεφτά είναι το να συνεχίσεις να κάνεις τεστ μετά την ωορρηξία. Ας ελπίσουμε όμως ότι συμβαίνει αυτό που μου ευχήθηκες! 

UmJ2p11.png

4/12/2009: Τhe first day of the rest of my life.

aMUmp10.png

Διαφημίσεις

Οντως όπως τα λες μπέρδεμα είναι πάλι.Υπομονούλα και τουλάχιστον όσο μπορείτε συχνά επαφές.Σε τρείς γυναικολόγους που έχω ρωτήσει στις γόνιμες μου είπαν και κάθε μέρα να κάνεις καλό είναι έκτος αν υπάρχει θέμα στο σπέρμα!Good Luck:-D

• 7 months later...

Καλησπέρα!! Γειά σας κορίτσια κ από εμένα:), πιστεύω να μην σας κουράζω με αυτά που γράφω!Προσπαθούμε με τον άντρα μου για μπεμπέ αρκετό καιρό χωρίς να ήξερα ποτέ έχω ωορρηξία..παρακολουθώ το φόρουμ εδώ κ λίγο καιρό κ θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω μια απορία..σχετικά με τα τεστ ωορρηξίας τα χρησιμοποιο δεύτερο μήνα!! Όταν δείξει κ τις δύο γραμμές που σημαίνει θετικό αν κ λέει 24 - 36 ώρες θ έχεις ωορρηξία καλό είναι να έρθεις επαφή εκείνη την ημέρα ή από την επόμενη;; Ο κύκλος μου μέσο όρο είναι 28 ημερών αν κ το αυτό ήταν 27 ημερών,έκανα το τεστ από την 9ή μέρα κ βγήκε θετικό την 11ή ,επαφή είχα  8η -11ηκ 13 μέρα,για πείτε καλές μέρες είναι; Ευχαριστώ!!!:)

• 2 χρόνια μετά...

καλησπερα σας!! εχω κανει κ εγω το τεστ ωορρηξιας της clearblue και μου βγαινει 6 μερες τωρα θετικο! ειναι δυνατον; το τεστ αυτο δειχνει ενα χαμογελαστο ανθρωπακι αν ειναι θετικο και οχι γραμμες. σας εχει συμβει ποτε αυτο; τι συμβαινει;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...