Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φλεγμονή στην ωοθηκη ποια ξερει τι ειναι;

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μηπως μπορεί να μου πει καποια αν εχει περάσει κατι ανάλογο είχα κατι πόνους χαμηλά από δεξια κ νόμιζα πως ειναι ωορηξια τελικα την Τετάρτη μερα πηγα νοσοκομείο όπου κ είδαν πως εχω υγρό γύρω από την δεξια ωοθηκη μαλλον φλαιγμενει κ μου δώσανε αντιβίωση ειχε καμια κοπέλα κατι ανάλογο γιατι εχω ανγχωθει πολυ

elo7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, lizaki.

Δεν είμαι γιατρός αλλά φλεγμονή μπορεί να δημιουργηθεί δυνητικά σε όλα μας τα όργανα είτε από μικρόβια είτε από τραυματισμό. Μήπως είχες κάνει πρόσφατα ωοληψία; Γιατί η παρακέντηση εμπίπτει στην κατηγορία των τραυματισμών ακόμα και αν είναι μικρός.

Επειδή οι ωοθήκες είναι πολύτιμα και πολύ ευαίσθητα όργανα για εμάς τις γυναίκες να το παρακολουθήσεις οπωσδήποτε και μετά τέλος της αντιβίωσης.

Περαστικά σου!

Καλημέρα, lizaki.

Δεν είμαι γιατρός αλλά φλεγμονή μπορεί να δημιουργηθεί δυνητικά σε όλα μας τα όργανα είτε από μικρόβια είτε από τραυματισμό. Μήπως είχες κάνει πρόσφατα ωοληψία; Γιατί η παρακέντηση εμπίπτει στην κατηγορία των τραυματισμών ακόμα και αν είναι μικρός.

Επειδή οι ωοθήκες είναι πολύτιμα και πολύ ευαίσθητα όργανα για εμάς τις γυναίκες να το παρακολουθήσεις οπωσδήποτε και μετά τέλος της αντιβίωσης.

Περαστικά σου!

Ευχαριστώ για την απάντηση οχι δεν είχα κανει ωοληψια εχω πολυκυστικες ωοθήκες βαριάς μορφής περιμενω κ την Πέμπτη να βγουν οι κολπικες μου εξετάσεις για να δουμε αν ειναι κάποιο μικρόβιο κ ποιο εχω ανγχωθει πολυ το μυαλό μου κανει διάφορες σκέψεις πηρα κ τον προσωπικό μου γιατρό κ μου ειπε να τελειώσω την αντιβίωση κ να παω να με δει για να μην μου πει τα ιδια πραγματα

elo7p3.png