Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσο γρήγορα μπορεί να φανεί η εγκυμοσύνη με χοριακή?

Recommended Posts

Εχεις ακομα αιμα; μηπως ειναι περιοδος; εαν δεν σου φαινεται για περιοδο να πας στο γιατρο σου!!! Μην το αφηνεις αλλο. Για καθαρα προληπτικους λογους δλδ!!! Πονους περιοδου τιποτα εχεις;

Όχι δεν έχω αίμα καθόλου... Μια μικρη σταγόνα είδα, από κει και έπειτα τίποτα απόλυτος... Ούτε πόνους περιόδου έχω μόνο πρησμένη κοιλιά...

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Όχι δεν έχω αίμα καθόλου... Μια μικρη σταγόνα είδα, από κει και έπειτα τίποτα απόλυτος... Ούτε πόνους περιόδου έχω μόνο πρησμένη κοιλιά...

Συμφωνώ με την Αννα μήπως να πας να σε δεί ο γιατρός σου σήμερα ???

Μην το αφήνεις άλλο βρε κορίτσι μου...Αντε και περιμένουμε ευχάριστα νέα!!!

rhIYp3.png

Συμφωνώ με την Αννα μήπως να πας να σε δεί ο γιατρός σου σήμερα ???

Μην το αφήνεις άλλο βρε κορίτσι μου...Αντε και περιμένουμε ευχάριστα νέα!!!

Επειδή θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο που συνεργάζεται ο γιατρός μου τη Δευτέρα μπορεί να με δει μου είπε... Δεν θέλω να πάω στο γραφείο του διότι η επίσκεψη κοστίζει 50 ευρώ κορίτσια!!!λέτε να είναι κάτι σοβαρό αυτό που συνεβει??? Πείτε μου την γνώμη σας γιατί έχω αγχοθει πολύ! Σήμερα είναι η 16η μέρα καθυστέρησης τι μου προτείνετε να κάνω???

Επειδή θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο που συνεργάζεται ο γιατρός μου τη Δευτέρα μπορεί να με δει μου είπε... Δεν θέλω να πάω στο γραφείο του διότι η επίσκεψη κοστίζει 50 ευρώ κορίτσια!!!λέτε να είναι κάτι σοβαρό αυτό που συνεβει??? Πείτε μου την γνώμη σας γιατί έχω αγχοθει πολύ! Σήμερα είναι η 16η μέρα καθυστέρησης τι μου προτείνετε να κάνω???

Με ανχώνεις..πάρε βαθία ανάσα !!!!

Μήπως να πας σε ένα δημόσιο που εφημερεύει σήμερα και να σου κάνουν εναν υπέρηχο και ας μην είναι ο δικός σου ο γιατρός.Τουλάχιστον κορίτσι μου θα μάθεις σήμερα και δεν θα έχεις να περιμένεις τόσες μέρες.εε???

rhIYp3.png

Μην αγχωνεσαι καλε!!!! Εαν δεν ειναι εγκυμοσυνη μπορει να εινα τιποτα ορμονικο ή καμια κυστουλα κατι ακινδυνο που καλου κακου καλο θα ηταν να σε δει ο γιατρουλης. Και εγκυμοσυνη να ειναι παλι θελει παρακολουθηση και βιταμινες. Απο οποα μερια και να το παρεις καλο θα ηταν να σε δει ο γιατρος σου. Και 50 η επισκεψη ειναι ακριβουλα.!!!!!!

M2gwp2.png

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι καλε!!!! Εαν δεν ειναι εγκυμοσυνη μπορει να εινα τιποτα ορμονικο ή καμια κυστουλα κατι ακινδυνο που καλου κακου καλο θα ηταν να σε δει ο γιατρουλης. Και εγκυμοσυνη να ειναι παλι θελει παρακολουθηση και βιταμινες. Απο οποα μερια και να το παρεις καλο θα ηταν να σε δει ο γιατρος σου. Και 50 η επισκεψη ειναι ακριβουλα.!!!!!!

Κορίτσια τελικά πήγα και με είδε... Δεν είμαι έγκυος :-( Έχω κάποια λοίμωξη και μου έδωσε Fosfocin...Γι'αυτο δεν αδιαθετουσα!!! Και γω είχα πάρει ελπίδες η χαζή :-(:-( Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια που μου συμπαρασταθηκατε! Μου δώσατε πολύ δύναμη να ξέρετε!

Κορίτσια τελικά πήγα και με είδε... Δεν είμαι έγκυος :-( Έχω κάποια λοίμωξη και μου έδωσε Fosfocin...Γι'αυτο δεν αδιαθετουσα!!! Και γω είχα πάρει ελπίδες η χαζή :-(:-( Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια που μου συμπαρασταθηκατε! Μου δώσατε πολύ δύναμη να ξέρετε!

Βάνα μου η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή κορίτσι μου.

Μην στεναχωριέσαι θα δείς τον μήνα που μας έρχεται θα μετράμε τα συμπτώματα τα σωστά για το νινάκι σου. Ξεκουράσου και εμείς εδώ είμαστε για ότι θελήσεις.

Η "δύναμη" είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι μας και εφόσον μπορούμε να την δώσουμε το κάνουμε απο την καρδιά μας. Φιλιά!!!

rhIYp3.png

Βανα μου δεν πειραζει μη στεναχωριεσαι.. δεν τελειωσανε οι μηνες εχεις και τον επομενο μπροστα σου!!! Στεμαχωρησου για μια μερα και την επομενη σαν να μην εγινε τιποτα!!!! Το σημαντικο ειναι που βρηκες την αιτια που δεν ερχεται περιοδος!!!!! Σε νιωθω ακριβως! Και εγω οταν εκανα σπερματεγχυση και απετυχε (24 δεκεμβριου μου ηρθε περιοδος!!!!!!!) περασα πολυ ασχημα ποσο μαλλον σε γιορτινες μερες που ειχαμε κοσμο και επρεπε να δειχνω πως ολα πανε καλα!! Γιαυτο μη στεναχωριεσαι! Θα ερθει η στιγμη που θα πεις μα καλα ημουν τοσο ανυπομονη για λιγους μηνες; ολα θα γινουν με θπομονη και επιμονη!!!!!! Φιλια!! :)

M2gwp2.png

Κορίτσια μου για σας...,Έχουμε μέρες να τα πούμε! Δυστυχώς συνέβη κάτι δυσάρεστο σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο που αφορούσε την υγεία του και δεν είχα καθόλου χρόνο ούτε και όρεξη για τίποτα... Βρε κορίτσια παρόλο που έκανα τη θεραπεία που μου είχε δώσει ο γιατρός ακόμα η περίοδος είναι άφαντη :/ ...εχω περίπου έναν μήνα καθυστέρηση! Πριν 10 μέρες που έκανα υπέρηχο ο γιατρός δεν είδε εγκυμοσύνη, η θεραπεία έχει τελειώσει εδώ και μέρες από τη λοίμωξη που είχε βρει στην εξέταση ούρων.... Τι να πω κουράστηκα με αυτό το θέμα! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, ανησυχω πολύ όμως! Εσείς τι με συμβουλεύεται να κάνω?

Κορίτσια μου για σας...,Έχουμε μέρες να τα πούμε! Δυστυχώς συνέβη κάτι δυσάρεστο σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο που αφορούσε την υγεία του και δεν είχα καθόλου χρόνο ούτε και όρεξη για τίποτα... Βρε κορίτσια παρόλο που έκανα τη θεραπεία που μου είχε δώσει ο γιατρός ακόμα η περίοδος είναι άφαντη :/ ...εχω περίπου έναν μήνα καθυστέρηση! Πριν 10 μέρες που έκανα υπέρηχο ο γιατρός δεν είδε εγκυμοσύνη, η θεραπεία έχει τελειώσει εδώ και μέρες από τη λοίμωξη που είχε βρει στην εξέταση ούρων.... Τι να πω κουράστηκα με αυτό το θέμα! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, ανησυχω πολύ όμως! Εσείς τι με συμβουλεύεται να κάνω?

Καλημερα κοριτσι μου! Στον υπερηχο δεν ειδε καποια κυστη σωστα;; Θυμισε μου εχεις σταθερο κυκλο; εαν οχι μπορει να εγινε πολυ αργα η συλληψη γιαυτο και δεν ειδε τιποτα ο γιατρος!!!! αν δεν εχεις κυστη και δεν εχεις καποιο μικροβιο τοτε μαλλον θα ειναι κατι ορμονικο!!!! οπως και να εχει γιατι δεν ξαναμιλας με τον γιατρο σου; Εκεινος θα ξερει σιγουρα καλυτερα απο εμας!

M2gwp2.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημέρι,δεν πειράζει, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα...

Συμφωνώ με την άννα πάρε τον γιατρό σου να μιλήσετε. Ηρέμησε θα βρείτε άκρη....

rhIYp3.png

Καλημερα κοριτσι μου! Στον υπερηχο δεν ειδε καποια κυστη σωστα;; Θυμισε μου εχεις σταθερο κυκλο; εαν οχι μπορει να εγινε πολυ αργα η συλληψη γιαυτο και δεν ειδε τιποτα ο γιατρος!!!! αν δεν εχεις κυστη και δεν εχεις καποιο μικροβιο τοτε μαλλον θα ειναι κατι ορμονικο!!!! οπως και να εχει γιατι δεν ξαναμιλας με τον γιατρο σου; Εκεινος θα ξερει σιγουρα καλυτερα απο εμας!

Όχι δεν είδε κύστη,μου είπε κι ολας πως η δεξιά μου ωοθήκη είναι καθαρή... Δεν έχω σταθερό κύκλο περίπου στις 35-40 μέρες αδιάθετω...σημερα πονάει πολύ το στήθος μου δεν μπορώ ούτε να το ακουμπήσω, (χθες είχα επαφή λέτε να φταίει αυτό???) ο γιατρός δεν είδε εγκυμοσύνη δεν πρέπει να μου δίνω ψεύτικες ελπίδες... Αν ήμουν έγκυος θα είχε δείξει, έπρεπε να είχα αδιαθετησει στις 3 Ιανουαρίου!!!έκανα 3 τεστ αρνητικά και στην εξέταση ούρων που είχα κάνει είχε βγει αρνητικό το τεστ και είχε βρει μια λοίμωξη μου έδωσε αγωγή και εδώ και μια βδομάδα που τη σταμάτησα δεν έχω αδιαθετησει ακόμα...