Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσο γρήγορα μπορεί να φανεί η εγκυμοσύνη με χοριακή?

Recommended Posts

καλημέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω σε πόσες μέρες μπορώ να κάνω χοριακή και να δείξει αν ειμαι εγκυος. Τελευταία περίοδος 13/1, κύκλος 32 ημερών , επαφές 24 και 25/1 (ημέρες που μου υπέδειξε ο γιατρός μετά από υπέρηχο), τώρα ξαναπεριμένω περίοδο στις 13/2. Εχω λίγες αναγούλες, τις δύο τελευταίες ημέρες με ενοχλούν οι θηλές μου, με πονάει η κοιλιά μου χαμηλά σαν τραβηγματάκια (όπως πιάνεσαι όταν κάνεις κοιλιακούς) και έχω λιιιιγα λευκα υγρα. Είμαι αρκετά ανυπόμονη από τη μία για να δω αν είναι εγκυμοσύνη επιτέλους, από την άλλη φοβάμαι μηπως απογοητευτώ ακόμα μια φορά....

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, δεν έχει σημασία πότε περιμένεις περίοδο, αλλά το πότε είχες ωορρηξία. Η χοριακή δείχνει 10 μέρες μετά την ωορρηξία στο 90% των περιπτώσεων, και 11 μέρες μετά, σχεδόν σε όλες τις εγκυμοσύνες. Εγώ θα έκανα σήμερα κι όλας!

Καλά αποτελέσματα!!

xhHtp2.pngkSQIp3.png

BusyBee μου σε ευχαριστώ πολύ! Πριν μια ώρα παρατήρησα ελάχιστο αίμα στο εσώρουχο, ισα ισα ροζ σε συνδυασμό με πονάκια χαμηλά στην κοιλιά. Πήρα τον γυναικολόγο μου και είπε το απόγευμα να παω να κάνω χοριακή! Και ο Θεός βοηθός!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου κοπελα μου!! Εκανες την χοριακη;; Ποτε θα παρεις αποτελεσματα;; Θα συμφωνησω με τις κοπελες πιο κατω.... Αλλα εγω θα εκανα χοριακη αφου εβλεπα καθυστερηση για 2 και μονο λογους. Πρωτον αν δεν εισαι (που το απεύχομαι!) θα δωσεις τσαμπα χρηματα και δευτερον αν εισαι (που σου το ευχομαι ολοψυχα) η χοριακη θα ειναι μικρη και μπορει να σε πιασει αγχος με το νουμερο... Ενω με την καθυστερηση βλεπεις εκει ενα τριψήφιο νουμερο και τονώνεται καπως το ηθικό σου! χαχα! Σου ευχομαι καλη επιτυχια και μακαρι τα ροζακια που ειδες να ειναι απο εμφυτευση!! Κρατησε μας ενήμερες!!!

M2gwp2.png

Γεια σου κοπελα μου!! Εκανες την χοριακη;; Ποτε θα παρεις αποτελεσματα;; Θα συμφωνησω με τις κοπελες πιο κατω.... Αλλα εγω θα εκανα χοριακη αφου εβλεπα καθυστερηση για 2 και μονο λογους. Πρωτον αν δεν εισαι (που το απεύχομαι!) θα δωσεις τσαμπα χρηματα και δευτερον αν εισαι (που σου το ευχομαι ολοψυχα) η χοριακη θα ειναι μικρη και μπορει να σε πιασει αγχος με το νουμερο... Ενω με την καθυστερηση βλεπεις εκει ενα τριψήφιο νουμερο και τονώνεται καπως το ηθικό σου! χαχα! Σου ευχομαι καλη επιτυχια και μακαρι τα ροζακια που ειδες να ειναι απο εμφυτευση!! Κρατησε μας ενήμερες!!!

Καλησπέρα! Δεν την έκανα γιατί μου εξήγησε ότι πολύ πιθανό να μη δείξει, όποτε θα περιμένω λίγες ακόμη μέρες για να δω τι θα γίνει! Σήμερα εχω καφετιά , μίλησα με το γιατρό και μου είπε ξεκούραση. Θέλω τόσο πολύ να ειναι εγκυμοσύνη! Ποτέ δεν είχα ροζ η καφετιά πριν την περίοδο. Πρώτη φορά γίνεται αυτό. Επίσης εχω πολύ μικρό στήθος που συνήθως δεν πρηζετε καν στην περίοδο , και τωρα έχει ψιλοπρηστει και πονάει. Μακάρι!!!!

Καλησπέρα! Δεν την έκανα γιατί μου εξήγησε ότι πολύ πιθανό να μη δείξει, όποτε θα περιμένω λίγες ακόμη μέρες για να δω τι θα γίνει! Σήμερα εχω καφετιά , μίλησα με το γιατρό και μου είπε ξεκούραση. Θέλω τόσο πολύ να ειναι εγκυμοσύνη! Ποτέ δεν είχα ροζ η καφετιά πριν την περίοδο. Πρώτη φορά γίνεται αυτό. Επίσης εχω πολύ μικρό στήθος που συνήθως δεν πρηζετε καν στην περίοδο , και τωρα έχει ψιλοπρηστει και πονάει. Μακάρι!!!!

Μακαρι να εισαι εγκυουλα!!! Σε ποσες μερες περιμενεις;;; Ποτε θα πας για χοριακη; Αν θες κρατα μας ενημερες και ο,τι απορια εχεις ρωτας αφοβα!! :)

M2gwp2.png

καλησπερα κοριτσια εχω εδω κ 3 μερες δηλαδη που παρακολουθησα τη θεμοκρασια κ ειναι κολλημενη στους 37 εχω πονακια χαμηλα. μια δυσκοιλιοτητα που εγω ημουν τακτικη και 2 μερες καθυστερηση επισης εχω κ μερικα ασπρα παχυρευστα υγρα ο κυκλος μου ειναι 34 μερες λετε να παρω τεστακι??

Γεια σου Γεωργία!Από τη στιγμή που έχεις σταθερό κύκλο και μετράς ήδη μέρες καθυστέρησης μπορείς να κάνεις τεστάκι. Αν είσαι που σου το εύχομαι λογικά θα φανεί! Αν μπορείς να κάνεις λιγάκι υπομονή μπορείς να πας τη Δευτέρα για χοριακή που είναι και πιο έγκυρη!Ότι και αν κανεις καλή τύχη!

1UEbp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια εχω εδω κ 3 μερες δηλαδη που παρακολουθησα τη θεμοκρασια κ ειναι κολλημενη στους 37 εχω πονακια χαμηλα. μια δυσκοιλιοτητα που εγω ημουν τακτικη και 2 μερες καθυστερηση επισης εχω κ μερικα ασπρα παχυρευστα υγρα ο κυκλος μου ειναι 34 μερες λετε να παρω τεστακι??

Γεια σου Γεωργια μου! Μακαρι να εισαι εγκυουλα!! Λοιπον αν ειναι στανταρ 34 μερες ο κυκλος σου τοτε αυτο ειναι καλο!!!(για την καθυστερηση μιλαω) ξερεις ακριβως ποτε εκανες ωορηξια; αν εχεις ανεβασμενη θερμοκρασια για πανω απο 18 μερες μετα την ωορηξια τοτε εισαι ΣΙΓΟΥΡΑ εγκυος!!! Οταν μενουμε εγκυος η προγεστερονη στο σωμα μας ειναι ανεβασμενη, και η προγεστερονη αυξανει την θερμοκρασια του σωματος μας. Οταν δεν εισαι εγκυος μια μερα πριν ή και την ιδια μερα που θα αδιαθετησεις η προγεστερονη αρχιζει και υποχωρει το ιδιο και η θερμοκρασια. Οταν ομως εισαι εγκυος η προγεστερονη παραμενη ανεβασμενη γιαυτο και η ανεβασμενη θερμοκρασια σωματος! Τωρα οσο για την δυσκοιλιοτητα θα ελεγα να μη δωσεις σημασια. Τετοιου ειδους συμπτωματα αρχιζουν αργοτερα!!! Η καθυστερηση ειναι το κυριοτερο συμπτωμα και η θερμοκρασια σωματος!! (Αρκει να γινεται σωστα η θερμομετρηση)

M2gwp2.png

Μακαρι να εισαι εγκυουλα!!! Σε ποσες μερες περιμενεις;;; Ποτε θα πας για χοριακη; Αν θες κρατα μας ενημερες και ο,τι απορια εχεις ρωτας αφοβα!! :)

Την Παρασκευή μάλλον θα πάω να κάνω χοριακη. Για την ώρα μου σύστησε ξεκούραση και να μένω ξαπλωμένη όσο μπορώ αυτό τοβσαββατοκυριακο. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες !

Την Παρασκευή μάλλον θα πάω να κάνω χοριακη. Για την ώρα μου σύστησε ξεκούραση και να μένω ξαπλωμένη όσο μπορώ αυτό τοβσαββατοκυριακο. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες !

Τα καφε τα εχεις ακομα;; καλα αποτελεσματα ευχομαι και να εισαι εγκυουλα!!

M2gwp2.png

Τα καφε τα εχεις ακομα;; καλα αποτελεσματα ευχομαι και να εισαι εγκυουλα!!

τα εχω ακομα κοριτσι μου. Επισης το στηθος μου εχει πρηστει αρκετα, χωρις να παρατηρω αλλαγη στο χρωμα των θηλων. Αναγούλες πολύ λίγες , αλλα έχω τρομερο λαχανιασμα. Γενικά γυμνάζομαι πολύ, αρα μου είναι πολυ περιεργο το θεμα του λαχανιασματος. Μέσα μου ειμαι σιγουρη πως ειμαι εγκυος , απλα περιμενω λιγες μερες για να το επιβεβαιωσω!

τα εχω ακομα κοριτσι μου. Επισης το στηθος μου εχει πρηστει αρκετα, χωρις να παρατηρω αλλαγη στο χρωμα των θηλων. Αναγούλες πολύ λίγες , αλλα έχω τρομερο λαχανιασμα. Γενικά γυμνάζομαι πολύ, αρα μου είναι πολυ περιεργο το θεμα του λαχανιασματος. Μέσα μου ειμαι σιγουρη πως ειμαι εγκυος , απλα περιμενω λιγες μερες για να το επιβεβαιωσω!

Μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!! Εγω πριν την καθυστερηση δεν ειχα κανενα συμπτωμα μονο πονους περιοδου!! Μετα το θετικο τεστ αρχισε να με ποναει το στηθος και εδω και 2-3 μερες εχω αναγουλες!!! Να μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα!!! :)

M2gwp2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!! Εγω πριν την καθυστερηση δεν ειχα κανενα συμπτωμα μονο πονους περιοδου!! Μετα το θετικο τεστ αρχισε να με ποναει το στηθος και εδω και 2-3 μερες εχω αναγουλες!!! Να μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα!!! :)

άλλες δυο μέρες υπομονή πρέπει να κάνω, και κάνω το τεστάκι! Εννοείτε θα σας γράψω μόλις μάθω! :):):)

άλλες δυο μέρες υπομονή πρέπει να κάνω, και κάνω το τεστάκι! Εννοείτε θα σας γράψω μόλις μάθω! :):):)

Απο συμπτωματα πως παμε;;;; :) Εγω αρχισα να το ψυλλιάζομαι οταν ειχα καθυστερηση και η θερμοκρασια μου ηταν ανεβασμενη! (37,1-37,4!!) γιατι απο συμπτωματα..... δεν ειχα τιποτα!!!! :Ρ Αχχχ μακαρι να ειναι θετικο!! να μας κρατησεις ενήμερες!!! :) :)

M2gwp2.png

Απο συμπτωματα πως παμε;;;; :) Εγω αρχισα να το ψυλλιάζομαι οταν ειχα καθυστερηση και η θερμοκρασια μου ηταν ανεβασμενη! (37,1-37,4!!) γιατι απο συμπτωματα..... δεν ειχα τιποτα!!!! :Ρ Αχχχ μακαρι να ειναι θετικο!! να μας κρατησεις ενήμερες!!! :) :)

καταπληκτικά! έχω μόνιμα δέκατα 36,8-37,1. Το στήθος μου είναι πρησμένο και με πονάνε οι θηλές, τα καφετιά μου κράτησαν 3 μέρες (φυσιολογικό μου είπε ο γιατρός), έχω κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και νυστάζω ανελέητα! Και εσυ απότι βλέπω είσαι φρέσκια εγκυούλα! Ευχομαι να πάνε όλα καλα και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ

ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΑΙΜΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΒΑΛΑ ΧΑΡΤΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΗΤΑΝ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΑΙΜΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΒΑΛΑ ΧΑΡΤΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΗΤΑΝ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

Καλησπέρα, δεν παιρνεις ενα τηλ το γιατρό σου να του το πεις? υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?

Καλησπέρα...ήθελα να ρωτήσω κ εγώ αν η χοριακή μπορεί να κάνει λάθος στις 2 ημέρες καθυστέρησης και περίπου 15 ημέρες μετά την ωορρηξία...έχω κάποια συμπτώματα,όπως πολύ ευαίσθητο στήθος εδώ και 2 εβδομάδες,κράμπες στην κοιλιά και πολλά διάφανα υγρά...αλλά η χοριακή που έκανα έδειξε αρνητική..μόνο 0,1!!!

Η χοριακή δείχνει με σιγουριά 10 – 11 μέρες μετά την ωορρηξία. Νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να είσαι πράγματι έγκυος, όπως υποψιάζεσαι από τα συμπτώματα, θα ήταν αν δεν έχεις υπολογίσει σωστά την ωορρηξία σου. Αν δεν την παρακολουθείς με υπέρηχο ή έστω με τεστ ωορρηξίας, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για την ωορρηξία. Σου εύχομαι το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω με σιγουριά πότε ήταν η ωορρηξία μου...και αν δεν είναι εγκυμοσύνη (που θέλω πάρα πολύ να είναι!),τότε κ εμένα αλλά και τον συντροφό μου,μας φοβίζουν λίγο τα συμπτώματα αυτά από τι προκαλούνται...σε ευχαριστώ πολύ πάντως...ελπίζω να χρειαστεί να ξανακάνω χοριακή κ να βγει θετική!!

καταπληκτικά! έχω μόνιμα δέκατα 36,8-37,1. Το στήθος μου είναι πρησμένο και με πονάνε οι θηλές, τα καφετιά μου κράτησαν 3 μέρες (φυσιολογικό μου είπε ο γιατρός), έχω κάτι πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και νυστάζω ανελέητα! Και εσυ απότι βλέπω είσαι φρέσκια εγκυούλα! Ευχομαι να πάνε όλα καλα και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Φρεσκοτατη ειμαι!! Χαχα σε ευχαριστω πολυ!!! Μακαρι και εσυ να κρατησεις αυτον τον μηνα το.θετικο τεστ!!! Ανυπομονω να μαθω νεα σουυυ!!!

M2gwp2.png

Καλημερα! Γιατι δεν κανεις ενα τεστ ή μια χοριακη να δεις αν εισαι εγκυος. Διοτι με τον γιατρο πρεπει να μιλησεις ετσι και αλλιως αλλα πρεπει να ξερεις αν εισαι εγκυος ή οχι! Καλη επιτυχια!

M2gwp2.png