Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

clomiphene-pregnyl μετά απο πόσους κύκλους ήρθε το μωράκι σας??

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια..και καλό μήνα!!! Απο τον Οκτώβριο αποφασίσαμε με τον αντρούλη μου να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας,κάναμε προγεννετικό,σαλπιγγογραφία και ότι άλλο χρειαζόταν.Ολα βγήκαν θετικά και καλά!Ο γιατρός μου βλέποντας τις εξετάσεις είπε οτι το μώρακι μας θα έρθει σύντομα και χωρίς προσπάθεια.Φτάσαμε στον Ιανουάριο λοιπόν και επειδή δεν ήρθε αποφασίσαμε να πάμε στο επόμενο στάδιο..δηλαδή clomiphene-pregnyl.

Ξεκινήσαμε λοίπον με θετική σκέψη και έγιναν όλα κατά γράμμα,μέχρι που αδιαθέτησα μια μέρα πριν την αναμενόμενη μέρα περιόδου.Με πήρε το παράπονο,έκλαψα και απο προχθές ξεκινήσαμε τον 2ο κύκλο.

Αναρωτιόμουν λοιπόν κορίτσια μου μετά απο πόσους κύκλους των φαρμάκων αυτών ήρθε το θετικό αποτέλεσμα??

Συγνώμη για την έκθεση αλλά είπα να δώσω περισσότερα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν.:D

rhIYp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γεια σου Νατασσα! Εγω εμεινα εγκυος μετα απο προκληση ωορηξιας αλλα με αλλα χαπια που κανουν ενα μονκ ωαριο. Η κλομιφαινη κανει πολλα ωαρια με τον κινδυνο ομως της υπερδιεγερσης. Με την κλομιφαινη κανονικα μπορεις να κανεις μεχρι και 4 κυκλους. Στον 3ο κυκλο καπου στα 60% (αν θυμαμαι καλα) τα εχουν καταφερει. Η διαδικασια της προκλησης ωορηξιας θελει υπομονη και επιμονη. Εγω εκανα αλλη διαδικασια πιο αργη αλλα ασφαλεστερη απο αυτην την κλομιφαινης και εχω και πολυκυστικες ωοθηκες. Δεβ εκανα απο μονη μου ωορηξια. Εγω εμεινα εγκυος τον 9ο μηνα προσπαθειων με την προκληση. Αλλα η δικη μου θεραπεια διαφερει καπως απι την δικη σου αφου εσυ κανεις 3-4 ωαρια. Εγω εκανα μονο ενα!!!!! Θετικη σκεψη να εχεις και ολα θα γινουν!! Ελπιζω να σε βοηθησα!!!

M2gwp2.png

Γεια σου Νατάσα,

Εγώ έκανα 6 κύκλους, δεν έμεινα έγκυος, αγχώθηκα πολύ και έπαθα και υπερδιέγερση προς το τέλος. Έμεινα όμως έγκυος μετά που τα έκοψα! Καλή επιτυχία και σύντομα μανούλα σου εύχομαι!

Καλησπέρα Άννα,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που μου έδωσες με βοήθησε αρκετά.

Την πρώτη φορά έκανα 3 ωάρια και τώρα ο πρώτος υπέρηχος θα είναι το Σάββατο για να δούμε που βρισκόμαστε. Το χάπι που μου ανέφερες ποιο είναι να το ψάξω λίγο και εγω και να το συζητήσω με τον γιατρό μου μήπως και είναι καλύτερο?

Σε ευχαριστώ πολυ!!! Να σου ζήσει το νινάκι!!!

rhIYp3.png

Καλησπέρα Μερεντούλα,πω πω 6 κύκλους και να το πεις μονάχα είναι πολύ!!

Συγχαρητήρια για το μωράκι σου καταρχάς..Μακάρι και εμένα να μου έρθει αυτήν την φορά το θέλω οσο τίποτα αλλό στον κόσμο!!

Μου έκανε εντύπωση πως η κοιλιά μου ήταν πρησμένη για αρκετές μέρες αλλα ο γιατρός είπε οτι ολα ειναι μια χαρά,ομολογώ οτι η διαδικασία μου προκαλεί αρκετό άγχος ίσως γιατι πίστευα οτι θα ερχόταν φυσιολογικά αφου δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Σε ευχαριστώ πολύ!!!

rhIYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Άννα,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που μου έδωσες με βοήθησε αρκετά.

Την πρώτη φορά έκανα 3 ωάρια και τώρα ο πρώτος υπέρηχος θα είναι το Σάββατο για να δούμε που βρισκόμαστε. Το χάπι που μου ανέφερες ποιο είναι να το ψάξω λίγο και εγω και να το συζητήσω με τον γιατρό μου μήπως και είναι καλύτερο?

Σε ευχαριστώ πολυ!!! Να σου ζήσει το νινάκι!!!

Σε ευχαριστω πολυ Νατασα!! Καταρχην να σου κανω μια ερωτηση; γιατι κανεις προκληση ωορηξιας αφου οπως ειπες ειναι ολα καλα; σε ρωταω επειδη ξερω ποσο αγχωτικη διαδικασια ειναι! Εξετασεις οπως σαλπιγγογραφια και ορμονικες εχεις κανει; δεν θελω να σε αγχωσω με αυτες τις ερωτησεις αλλα αφου κανρις προκληση καλο θα ηυαν να κανεις καποιες εξετασεις ωστε να ξερεις οτι αυτο που κανεις εχει βαση! Λοιπον ργω αντι για κλομιφαινη πηρα femara το οποιο κανει ενα ωαριο και για ενεση εκανα την arvekap 0,1 και μετα την ωορηξια επαιρνα για 12 μερες utrogestan(προγεστερονη). Η δικη μου θεραπεια θελει υπομονη η δικη σου ειναι λιγο πιο γρηγορη! Δεν προσπαθειτε πολυ καιρο γιαυτο μην αγχωνεσαι προκαταβολικα!!!! :)

M2gwp2.png

Καλησπέρα Μαρία μου, πόσο τέλειο ακούγεται στα αυτιά μου πως μπορεί να είναι και τόσο σύντομο και για εμένα!!!! Να σου ζήσει το νινάκι σου και πραγματικά μακάρι και εγω να είμαι τόσο τυχερή αυτήν την φορά!!!!Σε ευχαριστώ !!!!

rhIYp3.png

Καλησπέρα Άννα μου,σαλπιγγογραφία,ορμονολογικές και γενικά οτι περιλαμβάνει ο προγεννετικός ελεγχός έγινε και απο εμένα και το άντρα μου τον Οκτώβριο που μας πέρασε..

και όλες μας οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπήκα στην διαδικασία αυτήν τώρα γιατι είμαι 35 και φοβάμαι να το αφήσω άλλο στην τύχη,το ξέρω πως δεν είναι πολύς ο καιρός που προσπαθούμε αλλά όσο το άφηνα έτσι τόσο απογοητευόμουν κάθε φορά που όλα πήγαιναν στράφι.

rhIYp3.png

Καλησπέρα Άννα μου,σαλπιγγογραφία,ορμονολογικές και γενικά οτι περιλαμβάνει ο προγεννετικός ελεγχός έγινε και απο εμένα και το άντρα μου τον Οκτώβριο που μας πέρασε..

και όλες μας οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπήκα στην διαδικασία αυτήν τώρα γιατι είμαι 35 και φοβάμαι να το αφήσω άλλο στην τύχη,το ξέρω πως δεν είναι πολύς ο καιρός που προσπαθούμε αλλά όσο το άφηνα έτσι τόσο απογοητευόμουν κάθε φορά που όλα πήγαιναν στράφι.

Τοτε Νατασα μου καλα εκανες για να μην εχεις και το αγχος του χρονου. Απλως να ξερεις πως αυτες οι διαδικασιες θελουν υπομονη. Εμεις προσπαθουσαμε 1,5 χρονο και 9 μηνες με την θεραπεία. Καθε μηνα κλάμα και κακο. Τον μην αυτον που εμεινα εγκυος το ειχα βγαλει τελειως απο το μυαλο μου δεν με ενοιαζε. Βεβαια την θεραπεία εξακολουθουσα να την κανω επειδη δεν εμενα απο μονη μου. Εεε τον μηνα που ημουν πολυ πιο χαλαρη εμεινα εγκυος! Ολες οι γυναικες που εχουν μητρα γινονται μανουλες μη σε πιανει τρελα απο τωρα!!!!!!! Αλλωστε η θεραπεία σου ειναι γρηγορη!!!!!

M2gwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Μαρία μου, πόσο τέλειο ακούγεται στα αυτιά μου πως μπορεί να είναι και τόσο σύντομο και για εμένα!!!! Να σου ζήσει το νινάκι σου και πραγματικά μακάρι και εγω να είμαι τόσο τυχερή αυτήν την φορά!!!!Σε ευχαριστώ !!!!

Κοριτσακι μου θα δεις θα ερθει συντομα το μωρακι σου...αρκει να εχεις πίστη κ ολα γινονται..σε φιλω...

Τοτε Νατασα μου καλα εκανες για να μην εχεις και το αγχος του χρονου. Απλως να ξερεις πως αυτες οι διαδικασιες θελουν υπομονη. Εμεις προσπαθουσαμε 1,5 χρονο και 9 μηνες με την θεραπεία. Καθε μηνα κλάμα και κακο. Τον μην αυτον που εμεινα εγκυος το ειχα βγαλει τελειως απο το μυαλο μου δεν με ενοιαζε. Βεβαια την θεραπεία εξακολουθουσα να την κανω επειδη δεν εμενα απο μονη μου. Εεε τον μηνα που ημουν πολυ πιο χαλαρη εμεινα εγκυος! Ολες οι γυναικες που εχουν μητρα γινονται μανουλες μη σε πιανει τρελα απο τωρα!!!!!!! Αλλωστε η θεραπεία σου ειναι γρηγορη!!!!!

Εχεις απόλυτο δίκιο Άννα μου,ίσως αν ήμουν πιο μικρή να ήμουν πιο χαλαρή και να μην αγχωνόμουν.Αλλά όπως έγραψες και εσύ, καθέ μήνας που πέρναγε ένιωθα όπως εσυ και δεν αντέχεται.Νομίζω πως αν το άφηνα και άλλο έτσι θα μου έριχνε και την ψυχολογία περισσότερο.Μακάρι να έρθει και για εμένα γρήγοραααα!!!!

rhIYp3.png

Κοριτσακι μου θα δεις θα ερθει συντομα το μωρακι σου...αρκει να εχεις πίστη κ ολα γινονται..σε φιλω...

Μαράκι μου απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!! Το Θέλω όσο τίποτα άλλο...μακάρι τέλος του μήνα να έχω και εγώ ευχάριστα νέα να μοιραστώ μαζί σας!!!!

rhIYp3.png

Εχεις απόλυτο δίκιο Άννα μου,ίσως αν ήμουν πιο μικρή να ήμουν πιο χαλαρή και να μην αγχωνόμουν.Αλλά όπως έγραψες και εσύ, καθέ μήνας που πέρναγε ένιωθα όπως εσυ και δεν αντέχεται.Νομίζω πως αν το άφηνα και άλλο έτσι θα μου έριχνε και την ψυχολογία περισσότερο.Μακάρι να έρθει και για εμένα γρήγοραααα!!!!

Θα φεις πως θα ερθει!! Αλλα προσπαθησε να μην αγχωνεσαι τοσο. Εμας ο γιατρος μας ειχε πει πως οταν αγχωνομαστε υπερβολικα το σωμα μας παραγει ορμονες που εμποδιζουν στη συλληψη! Γιαυτο μεινε χαλαρη! Ξερεις πως ειστε μια χαρα απο θεμα υγειας, κανετε μια καλη θεραπεια αρα γιατι να μην κατσει;;

M2gwp2.png

Θα φεις πως θα ερθει!! Αλλα προσπαθησε να μην αγχωνεσαι τοσο. Εμας ο γιατρος μας ειχε πει πως οταν αγχωνομαστε υπερβολικα το σωμα μας παραγει ορμονες που εμποδιζουν στη συλληψη! Γιαυτο μεινε χαλαρη! Ξερεις πως ειστε μια χαρα απο θεμα υγειας, κανετε μια καλη θεραπεια αρα γιατι να μην κατσει;;

Μακάριιιιιι και μόνο στην σκέψη χαμογελάω συνεχώς :-) !!!!! Προσπαθώ πολύ να είμαι χαλαρή,έχεις δίκιο και εμένα αυτό μου είπε ο γιατρός μου! Οπότε θετική σκέψη..χαμόγελο..και καλή διάθεση και το αποτέλεσμα εύχομαι να είναι μια ψυχούλα για εμένα και τον άντρα μου!!!

rhIYp3.png

Διαφημίσεις

Μακάριιιιιι και μόνο στην σκέψη χαμογελάω συνεχώς :-) !!!!! Προσπαθώ πολύ να είμαι χαλαρή,έχεις δίκιο και εμένα αυτό μου είπε ο γιατρός μου! Οπότε θετική σκέψη..χαμόγελο..και καλή διάθεση και το αποτέλεσμα εύχομαι να είναι μια ψυχούλα για εμένα και τον άντρα μου!!!

Μακαρι γλυκια μου στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!! Και θετικες σκεψεις!!!

M2gwp2.png

Μακαρι γλυκια μου στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!! Και θετικες σκεψεις!!!

Σε ευχαριστώ πολύ άννα μου.. έχω θετική σκέψη και ελπίδα πως όλααα θα γίνουν αυτή την φορά!!! Απόψε θα κάνω την pregnyl μου και μετά αναμονή για Τετάρτη!!!! :lol:

rhIYp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ άννα μου.. έχω θετική σκέψη και ελπίδα πως όλααα θα γίνουν αυτή την φορά!!! Απόψε θα κάνω την pregnyl μου και μετά αναμονή για Τετάρτη!!!! :lol:

Αχχ αυτη η αναμονη δυσκολο πραγμα!!!!! Μακαρι αυτη να ειναι η τυχερη σου! Και προσπαθησε οσο μπορεις να μην κοιτας για συμπτωματα! Πιο πολυ θα σε μπερδεψουν!!!

M2gwp2.png

Αχχ αυτη η αναμονη δυσκολο πραγμα!!!!! Μακαρι αυτη να ειναι η τυχερη σου! Και προσπαθησε οσο μπορεις να μην κοιτας για συμπτωματα! Πιο πολυ θα σε μπερδεψουν!!!

Μακάρι βρε αννούλα μου να είναι αυτή η τυχερή μου :-) χαχαχα... βλέπω τις επόμενες μέρες να σας ζαλίζω με ''συμπτώματα΄΄και να μου λες εγώ σου είπα να μην τα κοιτάς αυτά !!!! Πόσο τέλειο θα είναι για όλα τα κορίτσια που το επιθυμούν να έρθει σύντομα και να μην ταλαιπωρούνται άλλο!!!!

rhIYp3.png

Μια συμβουλη κοπελα μου..χαλαρωσε κ μν παρακολουθεις συμπτωματσ..οσο τα παρακολουθεις τοσο δν έρχεται το πολυπόθητο..ετσι εκανα κ εγω...ημουν με ενα θερμομετρο αγκαλιά για να δω αν ανεβασα θερμοκρασια κτλ...κ δν ερχοταν το νινι μου κ απογοητευομουν

.κ τον μηνα που εκανα την ενεση ημπυν σιγουρη οτι δν ειμαι..κι ομως ειμαι!!ολα θελουν ηρεμια ακομα κ η σύλληψη...κανε τις επαφες σου οπως σου ειπε ο γιατρος σου κ κανε κ τον στσυρο σου κ ολα θα γινουν θα δεις..α επισης μν κανεις τεστ εγκυμ νωριτερα απο 14 μερες γιατι θα σοθ βγει ψεύδος θετικο αππ τξν pregnyl..καλη επιτυχια...

Μακάρι βρε αννούλα μου να είναι αυτή η τυχερή μου :-) χαχαχα... βλέπω τις επόμενες μέρες να σας ζαλίζω με ''συμπτώματα΄΄και να μου λες εγώ σου είπα να μην τα κοιτάς αυτά !!!! Πόσο τέλειο θα είναι για όλα τα κορίτσια που το επιθυμούν να έρθει σύντομα και να μην ταλαιπωρούνται άλλο!!!!

Να μας λες οτι θες κοπελα μου! Το να μοιραζεσαι την αγωνια σου με αλλες κοπελες που την καταλαβαινουν 100% βοηθαει παρα πολυ στην ψυχολογια σου! Να σκεφτεσαι πως και τωρα να μην εκατσε εισαι καθε φορα ενα βημα πιο κοντα!!! Και η θεραπεια σας βοηθαει ακομα περισσοτερο!!!!!!

M2gwp2.png

Μια συμβουλη κοπελα μου..χαλαρωσε κ μν παρακολουθεις συμπτωματσ..οσο τα παρακολουθεις τοσο δν έρχεται το πολυπόθητο..ετσι εκανα κ εγω...ημουν με ενα θερμομετρο αγκαλιά για να δω αν ανεβασα θερμοκρασια κτλ...κ δν ερχοταν το νινι μου κ απογοητευομουν

.κ τον μηνα που εκανα την ενεση ημπυν σιγουρη οτι δν ειμαι..κι ομως ειμαι!!ολα θελουν ηρεμια ακομα κ η σύλληψη...κανε τις επαφες σου οπως σου ειπε ο γιατρος σου κ κανε κ τον στσυρο σου κ ολα θα γινουν θα δεις..α επισης μν κανεις τεστ εγκυμ νωριτερα απο 14 μερες γιατι θα σοθ βγει ψεύδος θετικο αππ τξν pregnyl..καλη επιτυχια...

Αχ βρε μαράκι φυσικά και θα ακολουθήσω την συμβούλη σου όπως και της Άννας, δεν θα κάνω τίποτα πάρα μόνο θα ελπίζω και θα εύχομαι οτι σήμερα μια ''ψυχούλα'' θα αποφασίσει να με κάνει ευτυχισμένη μανούλα και εμένα!!!Ευχαριστώωω!!!!!:-)

rhIYp3.png

Να μας λες οτι θες κοπελα μου! Το να μοιραζεσαι την αγωνια σου με αλλες κοπελες που την καταλαβαινουν 100% βοηθαει παρα πολυ στην ψυχολογια σου! Να σκεφτεσαι πως και τωρα να μην εκατσε εισαι καθε φορα ενα βημα πιο κοντα!!! Και η θεραπεια σας βοηθαει ακομα περισσοτερο!!!!!!

Πόσο δίκιο έχεις ... όσο και να είναι δίπλα σου όλοι και να σε ''καταλαβαίνουν'' κάνεις δεν μπορεί να το κάνει στο 100% .

Φυσικά λοιπόν θα σας λέω οτιδήποτε συμβαίνει τις επόμενες ημέρες!!! :wink:

rhIYp3.png

Αχ βρε μαράκι φυσικά και θα ακολουθήσω την συμβούλη σου όπως και της Άννας, δεν θα κάνω τίποτα πάρα μόνο θα ελπίζω και θα εύχομαι οτι σήμερα μια ''ψυχούλα'' θα αποφασίσει να με κάνει ευτυχισμένη μανούλα και εμένα!!!Ευχαριστώωω!!!!!:-)

Κοριτσακι μου γλυκο στο ευχομαι μεσαααα απο την καρδια μου να γινεις μανουλιτσα συντομα κ να ειναι η τυχερη σου φορα τωρα...σε φιλω γλυκα...

Πόσο δίκιο έχεις ... όσο και να είναι δίπλα σου όλοι και να σε ''καταλαβαίνουν'' κάνεις δεν μπορεί να το κάνει στο 100% .

Φυσικά λοιπόν θα σας λέω οτιδήποτε συμβαίνει τις επόμενες ημέρες!!! :wink:

Η αληθεια είναι πως γυναικες που δεν εχουν δυσκολευτει στην συλληψη δεν μπορουν ευκολα να καταλαβουν την αγωνια μιας κοπελας που εχει δυσκολευτει επειδη θεωρει δεδομενη μια εγκυμοσυνη. Εγω στην αρχη ελεγα ααα οκ θα μεινω εγκυος με τη μια... 1,5 χρονο μετα πετουσα το κατουρημενο τεστ στα μουτρα του αντρα μου και δεν το πιστευα επειδη θεωρουσα την εγκυμοσυνη επίτευγμα πλεον! Και σε αυτο το φορουμ ( σε αλλη ενότητα) βρηκα και εγω μεγαλη υποστήριξη που με βοηθησε! Εσυ βεβαια προσπαθεις πολυ λιγο καιρο για να πανικοβάλλεσαι γιαυτο ηρεμησε, χαλαρωσε, μην κυνηγάς συμπτωματα (ναι ναι οσο δυσκολο και αν ακουγεται) επειδη οταν μεινεις θα καταλαβεις πως τα συμπτωματα αρχιζουν μετα την καθυστερηση -τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον-!!!

M2gwp2.png