Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποτε να κανω χοριακη?

Recommended Posts

Κοριτσια.χρειαζομαι τη βοηθεια σας.προσπαθω με τον ανδρα μου για το δευτερο παιδακι μας,εχω κυκλο 27-30 μερες. Τελευταια περιοδος ηταν 18-12-2015 οι γονιμες μερες μου πρεπει να ταν 27-2. Εμεις ηρθαμε σε επαφη 29,30,31,1 κ νομιζω ωορηξια ειχα την τεταρτη 30-12-2015 ειχα ποναλακια κ πολλα πηχτα υγρα.. απ χθες βραδυ εχω κατι σαν πο

ναλακια περιοδου,τσιμπιεσ κραμπουλες στην αριστερα μερια..δε ξερω αν ειναι καποιο κρυωμα... θελω να κανω χοριακη προτου εχω καθυστερηση γιατι αν δε ειμαι εγκυος κ αγχωθω περιμενοντας την θα χαλασει παλι ο κυκλος.ελεγα λοιπον να την κανω 14-1-2016 λετε ειναι νωρις?θα δειξει?θα μπορουσα να την κανω κ νωριτερα?? Λετε ν εχω συμπτωματα καταφαντασιαν η τρελη? :-) :-) :(;):-P

Διαφημίσεις

Κοριτσια.χρειαζομαι τη βοηθεια σας.προσπαθω με τον ανδρα μου για το δευτερο παιδακι μας,εχω κυκλο 27-30 μερες. Τελευταια περιοδος ηταν 18-12-2015 οι γονιμες μερες μου πρεπει να ταν 27-2. Εμεις ηρθαμε σε επαφη 29,30,31,1 κ νομιζω ωορηξια ειχα την τεταρτη 30-12-2015 ειχα ποναλακια κ πολλα πηχτα υγρα.. απ χθες βραδυ εχω κατι σαν πο

ναλακια περιοδου,τσιμπιεσ κραμπουλες στην αριστερα μερια..δε ξερω αν ειναι καποιο κρυωμα... θελω να κανω χοριακη προτου εχω καθυστερηση γιατι αν δε ειμαι εγκυος κ αγχωθω περιμενοντας την θα χαλασει παλι ο κυκλος.ελεγα λοιπον να την κανω 14-1-2016 λετε ειναι νωρις?θα δειξει?θα μπορουσα να την κανω κ νωριτερα?? Λετε ν εχω συμπτωματα καταφαντασιαν η τρελη? :-) :-) :(;):-P

Καλημερα! Εγω θα ελεγα να κανεις στις 18 ....αλλα και 14 δεν ειναι νωρις νομιζω.

εαν εισαι "σιγουρη" κανε!

Καλη επιτυχια!!!!

xdagp3.png

hwvMp3.png

Renia να χαίρεστε το παιδάκι σας και με το καλο να έρθει και το δεύτερο!!!

Για να δείξει η χοριακη θα πρεπει να εχει αρχισει η διαδικασία εμφύτευσης. Η εμφύτευση γίνεται(κατα κανόνα) 6-12 μερες μετα την ωορρηξια ... Αν έκανες ωορρηξια στις 30/12 τοτε περιοδο περιμένεις στις 14-16/12 ... Το πιο σίγουρο ειναι οτι η χοριακη θα δείξει , αφού ήδη θα βρίσκεσαι στην πρωτη μέρα καθυςτερησης! Ευχομαι να μας πεις ευχαριστα!!!

🐯🐱🐔🐥🐳🐠🐛🐝🐞🐯🐰🐶🐬🐼🐸🐋🐌🎉🎊🎈

Άλλαξες τη ζωή μας ... Εισαι η ζωή μας....🍼

Καλημερα κευχαριστω για τις απαντησεις... κ αν υπαρχει περιπτωση να εκανα ωορηξια π.χ 1 του μηνος κ εκανα λαθος δε θα δειξει λετε η χοριακη στ 14? Μια φιλη μου μου ειχε πει πως η χοριακη δειχνει 10μερες μετα την τελευταια επαφη ισχυει??

Διαφημίσεις

Μια φιλη μου μου ειχε πει πως η χοριακη δειχνει 10μερες μετα την τελευταια επαφη ισχυει??

Αυτό σίγουρα ΔΕΝ ισχυει. Αν τυχόν δείξει, δεν θα ειναι επειδή εκανες τη χοριακή 10 μερες μετά την τελευταία επαφή, αλλά επειδή έτυχε σε εκείνο το χρονικό σημείο να εχουν περασει οι μερες που χρειάζεται ωστε να δειξει η χοριακή.

Για να βρεις το πότε θα την κανεις αξιόπιστα, ή θα μετρήσεις 30 μερες από την τελευταία σου περίοδο (αφού λες ότι ο κυκλος σου ειναι μεχρι 30 ημερες) ή 14-16 μερες από την ωορρηξία σου, αν ξερεις πότε ειχες ωορρηξία.

Καλή τύχη :wink:

Εγω λεω πως η ωορηξια μ ηταν στ 30-12 αλλα ισως να μην ηταν... θα ηθελα να κανω την χοριακη πριν την καθυστερηση για να μην εχω αγχος κ καθυστερησηαπ το αγχος μου.λετε 4μερες πριν την αναμενομενη περιοδο να δειξει η θα ναι νωρις??

λετε 4μερες πριν την αναμενομενη περιοδο να δειξει η θα ναι νωρις??

Εμ, αυτό ειναι το θεμα!

Μπορεί να δειξει μπορεί και οχι και μετά να δεις άγχος και ερωτησεις, μηπως ηταν νωρίς? μηπως να παω να την ξανακανω? πόσες μερες να φησω να περασουν? και δεν εχει τελειωμο!

Εκ πείρας θα σου προτείνω να πάς στις 18, κανε κατι να κρατηθεις 4 μερουλες.

Καλά αποτελέσματα.

Εμ, αυτό ειναι το θεμα!

Μπορεί να δειξει μπορεί και οχι και μετά να δεις άγχος και ερωτησεις, μηπως ηταν νωρίς? μηπως να παω να την ξανακανω? πόσες μερες να φησω νασαςπερασουν? και δεν εχει τελειωμο!

Εκ πείρας θα σου προτείνω να πάς στις 18, κανε κατι να κρατηθεις 4 μερουλες.

Καλά αποτελέσματα.

18 θα ειναι 30 ο κυκλος,αλλα αν παρω το προπροηγουμενο,θα πρεπει να μ ερθει 16-17 το πολυ..κ αν εγω αγχος δ θα ερθει..το χα ξανα παθει στ πρωτο μου παιδακι.αχ δε ξερω.εχω μπερδευτει πολυ...σε ευχαριστω πολυ πολυ

Καλησπερα κοριτσια... εχω ποναλακια χαμηλα σα περιοδου,κραμπες κ τσιμπηματα στ αριστερη μερια οταν κουραζομαι η σκυβω μου φαινετε οτι μετα ποναω πιο πολυ,υπαρχει λετε περιπτωση να ειναι συμπτωματα εγκυμ η περιοδου?δε ειναι νωρις?η μηπως θα χω καποιο κρυωμα κ με χτυπαει εκει??

Διαφημίσεις

18 θα ειναι 30 ο κυκλος,αλλα αν παρω το προπροηγουμενο,θα πρεπει να μ ερθει 16-17 το πολυ..κ αν εγω αγχος δ θα ερθει..το χα ξανα παθει στ πρωτο μου παιδακι.αχ δε ξερω.εχω μπερδευτει πολυ...σε ευχαριστω πολυ πολυ

Renia το ποτε θα έρθει η περίοδος καθορίζεται αυστηρά την μερα της ωορρηξίας μας και δεν επηρεάζεται απο άγχος. Η πρωτη φαση του κύκλου μας δηλ. μέχρι την ωορρηξια μπορεί να επηρεαστεί απο στρεσογόνα γεγονότα με συνέπεια να καθυστερήσει η ωορρηξια μας και κατα συνέπεια και η περίοδος μας.

Αρα είτε εισαι κουρασμένη , είτε εισαι αγχωμένη, εφόσον η ωορρηξία σου έγινε 30-31/12, η περίοδος σου αν ειναι να έρθει, θα έρθει το αργότερο 14-16 μερες μετα...

Αρα 14/1 ειναι για εσένα καταλυτική ημερομηνία και αν κανεις χοριακη θα δείξει σίγουρα! Ευχομαι να εχεις καλα αποτελέσματα και μην ανησυχεις για το άγχος!

🐯🐱🐔🐥🐳🐠🐛🐝🐞🐯🐰🐶🐬🐼🐸🐋🐌🎉🎊🎈

Καλησπερα κοριτσια... εχω ποναλακια χαμηλα σα περιοδου,κραμπες κ τσιμπηματα στ αριστερη μερια οταν κουραζομαι η σκυβω μου φαινετε οτι μετα ποναω πιο πολυ,υπαρχει λετε περιπτωση να ειναι συμπτωματα εγκυμ η περιοδου?δε ειναι νωρις?η μηπως θα χω καποιο κρυωμα κ με χτυπαει εκει??

Renia μαλλον με συμπτώματα εμφύτευσης μοιάζουν... Συμπίπτουν και οι μερες αν το υπολογίσεις ... Η εμφύτευση γίνεται 6 έως 12 μερες μετα την ωορρηξια...

Αντε μακάρι να πανε ολα καλα!!!

🐯🐱🐔🐥🐳🐠🐛🐝🐞🐯🐰🐶🐬🐼🐸🐋🐌🎉🎊🎈

Α οποτε δε καθυστερει η περιοδος απ αγχος αλλα εξαρταταή απ την ωορηξια?δε το ηξερα.ευχαριστω κοριτσια.... ειναι η πρωτη φορα που αν κανω δουλειες πριν την περιοδο με ποναει κ μ προκαλει τσιμπιες.μακαρι να ειμαι,το θελω πολυ.ευχαριστω π μου απαντατε..οποτε εμειναν 6μερες για την χοριακη..τελεια!! Εσεις ειχατε ποτε πο

ναλακια πριν την περιοδο κ ηταν συμπτωμα εγκυμοσυνης?

RENIA γιατι δεν κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης να σου φυγει η περιεργεια?γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κανεις χοριακη?εγω ας πουμε που ειχα τελευταια περιοδο 15/12 υποψιαζομαι πως μπορει να ειμαι και εγω εγκυος!κρετιεμαι να μην παρω τεστ και δωσω τζαμπα λεφτα και κανω υπομονη μεχρι την Τριτη που ειναι να μου ερθει κιολας περιοδος

Καλημερα.ποτε ακριβως να κανω τεστ?κανενα τεστ δεν ανιχνευει την εγκυμ αν δεν ειναι τουλαχιστον 2μερες πριν την καθυστερηση,οπως κ με το προηγ παιδακι μου εκανα τεστ ενω ειχα καθυστερηση και εδειξε αρνητικο,2 διαφορετικα τεστ ετσι για να μην δινω 20ευρω αδικα στα τεστ κανω παντα χοριακη 3μερες κ βγαινει αξιοπιστο αποτελεσμα,αφου μου την συνταγογραφουν κ πληρωνω 5 ευρω γτ να μην την κανω?εσυ προφανως δεν εισαι αγχωδες τυπος για να κρατιεσαι τοσο πολυ,ρωτα κ αλλες γυναικες τι τραβανε...ευχαριστω για την απαντηση σ

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Είπα να γράψω κι εγώ σε αυτό το ποστ μιας και οι ημερομηνίες μας είναι τόσο κοντά! Τελευταία περίοδος στις 17/12 ωορρηξια μάλλον 31/12 (το τεστακι βγήκε θετικό μια ημέρα πριν! ) οπότε περιμένω πέμπτη με παρασκευή. 24η μέρα σήμερα λοιπόν χωρίς κανένα σύμπτωμα εκτός από κάτι ελάχιστα πονάκια. Σχεδόν κάθε μήνα τέτοια μέρα θα είχε πρηστει το στηθος μου,μπορεί να είχα καφέ αλλά τπτ αυτό το μήνα και η φαντασία μου τρέχει! ! ! 2 χρόνια προσπαθούμε με αρκετά κακό σπερμοδιαγραμμα και μια διακοπή 6 μηνών λόγω μιας λαπαροσκοπησης που έκανα για 2 ινομυωματα. Μακάρι να ήταν τυχερά τα Χριστούγεννα για όλες μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

I'm in LOVE with two babies I haven't yet met...

Καλημερα.ποτε ακριβως να κανω τεστ?κανενα τεστ δεν ανιχνευει την εγκυμ αν δεν ειναι τουλαχιστον 2μερες πριν την καθυστερηση,οπως κ με το προηγ παιδακι μου εκανα τεστ ενω ειχα καθυστερηση και εδειξε αρνητικο,2 διαφορετικα τεστ ετσι για να μην δινω 20ευρω αδικα στα τεστ κανω παντα χοριακη 3μερες κ βγαινει αξιοπιστο αποτελεσμα,αφου μου την συνταγογραφουν κ πληρωνω 5 ευρω γτ να μην την κανω?εσυ προφανως δεν εισαι αγχωδες τυπος για να κρατιεσαι τοσο πολυ,ρωτα κ αλλες γυναικες τι τραβανε...ευχαριστω για την απαντηση σ

εγω και αν ειμαι αγχωδης ανθρωπος με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην κανω τεστ...:shock::confused:

εχω την εντυπωση ρενια οτι εχει τεστ (τουλαχιστον ειχε πριν 4 χρονια) που εδειχναν 5 μερες μετα τη συλληψη?!?!

σιγουρα η χοριακη ειναι ακομα πιο αξιοπιστη αλλα αν θελεις μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο στο μικροβιολογικο που ειναι να δωσεις αιμα αυτες νομιζω θα ξερουν καλυτερα απ ολους να σου πουν ποτε να πας

αντε μακαρι να μας πεις ευχαριστα συντομα!!!!

Γειά σας κορίτσια! Είπα να γράψω κι εγώ σε αυτό το ποστ μιας και οι ημερομηνίες μας είναι τόσο κοντά! Τελευταία περίοδος στις 17/12 ωορρηξια μάλλον 31/12 (το τεστακι βγήκε θετικό μια ημέρα πριν! ) οπότε περιμένω πέμπτη με παρασκευή. 24η μέρα σήμερα λοιπόν χωρίς κανένα σύμπτωμα εκτός από κάτι ελάχιστα πονάκια. Σχεδόν κάθε μήνα τέτοια μέρα θα είχε πρηστει το στηθος μου,μπορεί να είχα καφέ αλλά τπτ αυτό το μήνα και η φαντασία μου τρέχει! ! ! 2 χρόνια προσπαθούμε με αρκετά κακό σπερμοδιαγραμμα και μια διακοπή 6 μηνών λόγω μιας λαπαροσκοπησης που έκανα για 2 ινομυωματα. Μακάρι να ήταν τυχερά τα Χριστούγεννα για όλες μας!

σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι και συντομα να δεις ενα θετικοτατο τεστακι!!!εγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εμεις πριν 4-5 χρονια που προσπαθουσαμε ειχαμε θεμα με το σπερμα του συζυγου...1,5 χρονος χρειαστηκε για να μεινω εγκυος.

γι αυτο ισως τωρα το εχω παρει πολυ χαλαρα το θεμα και αφηνω να ερθει οποτε θελει....οχι πως οταν περναω απο φαρμακειο μπροστα δεν ετοιμαζομαι να μπω να παρω τεστ αλλα κρατιεμαι...

αντε κοντοζυγωνουν οι μερες να μας πεις και εσυ τα ευχαριστα!!!:P

QUOTE=joannts;2809540]εγω και αν ειμαι αγχωδης ανθρωπος με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην κανω τεστ...:shock::confused:

εχω την εντυπωση ρενια οτι εχει τεστ (τουλαχιστον ειχε πριν 4 χρονια) που εδειχναν 5 μερες μετα τη συλληψη?!?!

σιγουρα η χοριακη ειναι ακομα πιο αξιοπιστη αλλα αν θελεις μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο στο μικροβιολογικο που ειναι να δωσεις αιμα αυτες νομιζω θα ξερουν καλυτερα απ ολους να σου πουν ποτε να πας

αντε μακαρι να μας πεις ευχαριστα συντομα!!!!

Ευχαριστω κ εγω το ευχομε...υπαρχει τετοιο τεστ?κ ποτε θα ξερουμε ποτε εγινε η συλληψη?λες να παρω να ρωτησω ποτε μπορω να κανω χοριακη στ μικροβιολογικο?

[OTE=popi120;2809532]Γειά σας κορίτσια! Είπα να γράψω κι εγώ σε αυτό το ποστ μιας και οι ημερομηνίες μας είναι τόσο κοντά! Τελευταία περίοδος στις 17/12 ωορρηξια μάλλον 31/12 (το τεστακι βγήκε θετικό μια ημέρα πριν! ) οπότε περιμένω πέμπτη με παρασκευή. 24η μέρα σήμερα λοιπόν χωρίς κανένα σύμπτωμα εκτός από κάτι ελάχιστα πονάκια. Σχεδόν κάθε μήνα τέτοια μέρα θα είχε πρηστει το στηθος μου,μπορεί να είχα καφέ αλλά τπτ αυτό το μήνα και η φαντασία μου τρέχει! ! ! 2 χρόνια προσπαθούμε με αρκετά κακό σπερμοδιαγραμμα και μια διακοπή 6 μηνών λόγω μιας λαπαροσκοπησης που έκανα για 2 ινομυωματα. Μακάρι να ήταν τυχερά τα Χριστούγεννα για όλες μας!

Καλησπερα σ ευχομε να εισαι κ εσυ εγκυος,να χαρουμε κ οι δυο.ποσο ειναι ο κυκλος σου?γτ αν ειναι 28 κ εισαι στ 24 μερα σημερα μπορεις να κανεις χοριακη κ 4μερες πριν.

[OTE=popi120;2809532]Γειά σας κορίτσια! Είπα να γράψω κι εγώ σε αυτό το ποστ μιας και οι ημερομηνίες μας είναι τόσο κοντά! Τελευταία περίοδος στις 17/12 ωορρηξια μάλλον 31/12 (το τεστακι βγήκε θετικό μια ημέρα πριν! ) οπότε περιμένω πέμπτη με παρασκευή. 24η μέρα σήμερα λοιπόν χωρίς κανένα σύμπτωμα εκτός από κάτι ελάχιστα πονάκια. Σχεδόν κάθε μήνα τέτοια μέρα θα είχε πρηστει το στηθος μου,μπορεί να είχα καφέ αλλά τπτ αυτό το μήνα και η φαντασία μου τρέχει! ! ! 2 χρόνια προσπαθούμε με αρκετά κακό σπερμοδιαγραμμα και μια διακοπή 6 μηνών λόγω μιας λαπαροσκοπησης που έκανα για 2 ινομυωματα. Μακάρι να ήταν τυχερά τα Χριστούγεννα για όλες μας!

Καλησπερα σ ευχομε να εισαι κ εσυ εγκυος,να χαρουμε κ οι δυο.ποσο ειναι ο κυκλος σου?γτ αν ειναι 28 κ εισαι στ 24 μερα σημερα μπορεις να κανεις χοριακη κ 4μερες πριν.

28 με 30 είναι πέφτει και το σκ τώρα οπότε απλά περιμένω. ..μια φορά μόνο έφτασα 32 μέρες κι έτσι δεν κάνω τπτ ακόμη. Η φίλη μου που έκανε χοριακή 1 μέρα πριν την περίοδο της βγήκε αρνητική αλλά ήταν έγκυος τελικά! Στη 1η μέρα καθυστέρησης έδειξε τιμή! Αγχώνομαι λίγο γτ έχω κάνει και έχω κάνει τεστ τόσα χρόνια και έχω μόνο ένα clearblue στο συρτάρι και το φυλάω πως και πως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόπη καλησπέρα κ καλη χρονια! Τι ηλικία έχετε αν επιτρέπεται; Έχετε κανει κατι για το κακό οπως λες σπερμοδιαγραμμα;

jTRQp2.png KPxIp3.png

Πόπη καλησπέρα κ καλη χρονια! Τι ηλικία έχετε αν επιτρέπεται; Έχετε κανει κατι για το κακό οπως λες σπερμοδιαγραμμα;

Καλή χρονιά και σε σένα sunrise! Εγώ είμαι 28 και ο άντρας μου 33!πήρε profertil για 4 μήνες, έκοψε σχεδόν το κάπνισμα και έπαιρνε βασιλικό πολτό. Έκανα την εγχείρηση όμως και δεν κάναμε 2η φορά εξετάσεις. Αυτά Σεπτέμβρη του 14. Τώρα κλείσαμε πάλι 1 χρόνο προσπαθειών και είπαμε να τα πιάσουμε πάλι από την αρχή. Εγώ γυναικολόγο τη Δευτέρα και ο καλός μου σπερμοδιαγραμμα και ουρολόγο μέσα στο μήνα. Κι αν δεν είναι καλά τα πράγματα μάλλον θα ξεκινήσουμε για εξωσωματική γιατί μας έχει καταβάλει πολύ ψυχολογικά αυτή η διετία προσπάθειας. .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή χρονιά και σε σένα sunrise! Εγώ είμαι 28 και ο άντρας μου 33!πήρε profertil για 4 μήνες, έκοψε σχεδόν το κάπνισμα και έπαιρνε βασιλικό πολτό. Έκανα την εγχείρηση όμως και δεν κάναμε 2η φορά εξετάσεις. Αυτά Σεπτέμβρη του 14. Τώρα κλείσαμε πάλι 1 χρόνο προσπαθειών και είπαμε να τα πιάσουμε πάλι από την αρχή. Εγώ γυναικολόγο τη Δευτέρα και ο καλός μου σπερμοδιαγραμμα και ουρολόγο μέσα στο μήνα. Κι αν δεν είναι καλά τα πράγματα μάλλον θα ξεκινήσουμε για εξωσωματική γιατί μας έχει καταβάλει πολύ ψυχολογικά αυτή η διετία προσπάθειας. .

Ωραία τότε...είστε σε καλό δρόμο κ σε πολύ καλή ηλικία! Τα εχω περασει κ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καλά αποτελεσματα κ καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Καλημερα κοριτσια.6 μερες πριν την περιοδο σημερα οι πονοι περιοδου ,τσιμπιες κ η θερμοκρασια 37 κ 2 στασιμα.λετε αν παρω τηλ σε μικροβιολογικο κ ρωτησω ποτε μπορει να ανιχνευετε η ορμονη θα ξερουν?