Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ

Recommended Posts

Ακούστε πιο είναι το πρόβλημά μας. Η μπέμπα μου υπάρχουν φορές που ενώ έχει να φάει σχεδόν 5 ώρες, δεν δείχνει να πεινάει και όταν γκρινιάζει λίγο και νομίζω ότι είναι από την πείνα και της δίνω γάλα, δεν το πίνει με τίποτα, εκνευρίζεται, κλαίει και τελικά την πέρνει για λίγο ο ύπνος. :cry: Είναι δυνατόν να μην πινάει μετά από τόσες ώρες; Έχουμε κάνει μερικές εξετάσεις για ουρολοίμωξη και άλλα και είναι όλες καθαρές. Η παιδίατρος με καθησυχάζει λέγοντας ότι απλά δεν είναι φαγανό μωρό. Εγώ όμως δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι όταν θα έπρεπε να τρώει περίπου 800-900γρ την ημέρα και αυτή τρώει με το ζόρι 650γρ, και χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. :roll: Σας έχει τύχει; Τι να κάνω;

Διαφημίσεις

Κι εμενα εκανε τετοια κολπα και εγω της εδινα και της δινω ακομη, μητρικο με μπουκαλι.

Δοκιμασε αλλη θηλη,παρε της νουκ με καοτσουκ,δοκιμασε αλλη σταση που την ταιζεις.Μηπως να δοκιμαζες και αλλο γαλα :roll:

Παντως αν παιρνει βαρος κανονικα αστην να πινει οσο θελει...αυτη ξερει...Μην μπαινεις στο τρυπακι των 800-900 κτλ,ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι,αλλος τρωει πολυ αλλος λιγο....

Όλο το καλοκαίρι την βγάλαμε έτσι..Μέτραγα τα ml όλη την ώρα, ήταν πολύ λιγότερα απ'όσο έπρεπε να φάει. Άλλαξα πιπίλες, μπιμπερό,στάσεις, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Η παιδίατρος με καθησύχαζε γιατί έπερνε βάρος η μικρή αλλά τι το θες που όταν ερχόταν η ώρα του φαγητού εμένα με έπιανε η ψυχή μου...Άλλαξα 3 γάλατα και τελικά άρχισε να τρώει και πάνω απ'όλα να τρώει ήρεμα. Εντάξει,ακόμα μπορεί να την πιάνει καμιά φορά αλλά πολύ λιγότερο. Δεν είναι πολύ φαγανή,απλά. Κάποια στιγμή θα στρώσει. Απλά μην την ζορίζεις. Εφόσον έχει κάνει και εξετάσεις μην αγχώνεσαι καθόλου. Όπως μου έλεγε και η παιδίατρος: ''για κάποιο λόγο τόσο θέλει να φάει,τι θα κάνεις?θα της το βάλεις με το χωνι?δεν γίνεται :) '' Απλά υπομονή...

DoUwp3.png

αστα, εμας έτρωγε περίπου 550-650 μεχρι 5 μηνών που αρχισε να παιρνει τα πανω της!!!τι αγχος, την ταιζα 8-9 φορες μηπως και φαει, ετρωγε 50ml λες και ειχε μεζουρα και μετα τζιφος...Αλλά βαρος επαιρνε κανονικοτατα, γελουσε και οταν εκλαιγε ήταν μονο για υπνο!οταν εγλαιγε έντονα και την παίζαμε αλλα δεν σταματούσε να κλαίει τότε μονο ήθελε φαγητό.Πολύ τρεξιμο

Δοκιμασε όντως άλλες θηλες μπιμπερό ή και γαλα.τι γαλα πινει;Μητρικό ή του εμπορίου. Μηπως να δοκιμάσει κατι αλλο. Εμεις παιρναμε μπιμπερο chicco τα κλασικά αλλά δεν ετρεχε η θηλη, μπουκωνε ασχετως γαλακτος και βαριοταν να ρουφηξει και σταματούσε και δοκιμασα στης chicco παλι τις φαρδιες, αντικολικες που και καλα μιμουνται τον θηλασμο και ετρωγε σαν τρελη μετα...Ασε, δοκιμασα οτι θηλες υπαρχουν, chicco, nuby, nuk κα!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Ακούστε πιο είναι το πρόβλημά μας. Η μπέμπα μου υπάρχουν φορές που ενώ έχει να φάει σχεδόν 5 ώρες, δεν δείχνει να πεινάει και όταν γκρινιάζει λίγο και νομίζω ότι είναι από την πείνα και της δίνω γάλα, δεν το πίνει με τίποτα, εκνευρίζεται, κλαίει και τελικά την πέρνει για λίγο ο ύπνος. :cry: Είναι δυνατόν να μην πινάει μετά από τόσες ώρες; Έχουμε κάνει μερικές εξετάσεις για ουρολοίμωξη και άλλα και είναι όλες καθαρές. Η παιδίατρος με καθησυχάζει λέγοντας ότι απλά δεν είναι φαγανό μωρό. Εγώ όμως δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι όταν θα έπρεπε να τρώει περίπου 800-900γρ την ημέρα και αυτή τρώει με το ζόρι 650γρ, και χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. :roll: Σας έχει τύχει; Τι να κάνω;

Μου έτυχε σε μένα...και ακόμη έχω πρόβλημα με το γάλα. Του το δίνω πολύ πρωί ...πάνω στον ύπνο και καμιά φορά το βράδυ όταν ζητήσει, πρίν ξυπνήσει εντελώς απο την πείνα.

Και εγώ το είχα τρελάνει το κακόμοιρο στις εξετάσεις για ουρολοίμωξη...μέχρι που άλλαξα παιδίατρο και κατάλαβε οτι είχε παλινδρόμηση. Γιά συζήτησέ το με την παιδίατρο, υπάρχουν ειδικά γάλατα. Δεν χάνεις να τα δοκιμάσεις, αφού πάρεις την έγκριση της γιατρού.(Εγώ έπαιρνα Aptamil AR)

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Bougioukaki μην ανυσηχείς, η δικιά μου μπουμπού είναι έτσι ακριβώς! Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε εξετάσεις για τίποτα μιας και το παιδί ψηλώνει και παίρνει περίπου 400 γρ το μήνα (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είναι αρκετά ή όχι πάντως με καθυσηχάζουν). Τώρα που ξεκινήσαμςε και τα αλεσμένα η κατάσταση παραμένει ίδια... το πρωί μέτα απο 8 ώρες νηστική θα φάει 120-180 ml αναλόγως και το βράδυ άλλα 160-180 και αυτά είναι! Από το ριζάλευρο (της το κάνω με γάλα) αφήνει περίπου μια κουταλιά της σούπας και το μόνο που φαινεται να τρώει ευχάριστα είναι τα φρουτάκια της (αλεσμένα). Ώρες ώρες και εμένα με πιάνει μια απελπισία μη νομίζεις αλλά από την άλλη δεν θέλω να τη ζορίσω πολύ. Η μόνη περίοδος που έπαιρνε περίπου 1 κιλό το μήνα ήταν όταν τη θήλαζα αποκλειστικά για τους πρώτους τρεις μήνες...

Aso4p2.pngplWtp2.png

Παντως αν παιρνει βαρος κανονικα αστην να πινει οσο θελει...αυτη ξερει...Μην μπαινεις στο τρυπακι των 800-900 κτλ,ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι,αλλος τρωει πολυ αλλος λιγο....

Παρα πολυ σωστα το εθεσε η frene εστι ακριβως ειναι.Και προσοχη μην σου γινει αγχος και μεγαλοντωντας το "εισπραξει" αυτο το αγχος γιατι τοτε θα εχεις πραγματικά σοβαρό πρόβλημα :wink:

rQGhp3.png

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε και εμείς ένα μικρό προβληματάκι με το γάλα. Ενώ μέχρι 2 μηνών έτρωγε πολύ καλά ,από τότε μέχρι και σήμερα, που είναι 4,5 μηνών το πρόβλημα τεράστιο. Κάνουμε σχεδόν 1 ώρα να φάμε 180-200 ml και αυτό μόνο με βόλτα και παιχνίδι. Όταν καθόμαστε στο καναπέ γίνεται χαμός ενώ όταν κάνουμε βόλτα λίγο καλύτερα. Ξαφνικά άρχισε να μην του αρέσει το γάλα (alfare/λογω αλλεργίας ) ή τον ενοχλεί κάτι; Στις ποσότητες που πίνει δεν έχουμε πρόβλημα . Το βάρος του αρκετά καλό (είναι 7120Kgκαι γεννήθηκε 2.700). Κλαίει εκείνος κλαίω και εγώ μαζί του. Έρχεται η ώρα να φάει και με πιάνει πανικός.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Διαφημίσεις

ασχετο!!!!!!!!!!! προσπαθώ να βάλω τη φωτογραφία του μωρού στο προφίλ αλλά από ότι καταλαβαίνεται δεν τα κατάφερα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν πειραζει κοριτσάκι μου! ΓΛΥΚΑΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΑΝΤΩΣ

rQGhp3.png

η μικρη μου εραψε το στοματακι της με το που εκλεισε τον 3ο μηνα.

Εξετασεις καναμε, λιγοφαγο ειμαστε, απελπισια με πιανει!

γαλα μονο στον υπνο

το χθεσινο μας κατορθωμα ηταν 100 + 110 συνολο στα δυο γευματα!

πλεον ειμαι ακομα και με αυτες τις ποσοτητες ευχαριστημενη

παλιοτερα παθαινα παρακρουση

δυστυχως την εχω κατα-πιεσει πολυ και το προβλημα εγινε μονιμο

κλαιει στον υπνο και λεω οτι βλεπει το μπουκαλι να ερχεται :lol:

kKZUp2.png

• 2 weeks later...

Ααχ κορίτσια πόση δύναμη μου δώσατε και παρηγοριά, και νόμιζα πως ήμουν η μόνη.

Μέχρι και πριν 20 ημέρες ο μικρός θα έτρωγε και 1000 ml ημερησίως και είμασταν πολύ ευχαριστήμενοι. Εεε από το 2ο εμβόλιο και μετά, το έχει ράψει ζήτημα να τρώει 180 σε κάθε γεύμα, κάνει μόλις 4 γεύματα και αυτά με γκρίνιες, βόλτες, "...κοίτα τον μπαμπά, την μελισσούλα κλπ κλπ..."

pikoulinaki πόσο πολύ μου θυμίζεις τον εαυτό μου.... έκλαιγε ο μικρός έκλαιγα και εγώ..

δράμα η κατάσταση

Διαφημίσεις

Εμείς πίνουμε κάτι σταγονίτσες Epadoren μήπως και έχει ερεθιστεί ο οισοφάγος του. Τρεις μέρες μετά από τότε που ξεκινήσαμε πίνουμε 220 ml σε 15 λεπτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η απόλυτη ευτυχία. Σταμάτησε να υποφέρει ο γλυκούλης μου!

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Μπράβο Pikoulinaki, τουλάχιστον τρώει. Εμένα ο δικός μου από ότι κατάλαβα είναι μεγάλος τεμπέλης. Τρώει περίπου 140 ξύπνιος μετά θέλει να κοιμηθεί και μόλις κλείσει τα ματακιά του αρχίζει και ανοιγοκλείνει το στόμα του δείχνοντας ότι πεινάει, και τρώει άλλα 100 πολύ χαλαρά.

Τι να πω πιο βαριεστημένο παιδί δεν έχω ξαναδεί. Προτιμά να κοιμηθεί παρά να φάει.