Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χρόνος αναμονής για Δωρεά Ωαρίων

Recommended Posts

Γεια και χαρά σε όλες και όλους!

Βρίσκομαι σε προσπάθεια εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο, αλλά λόγω εξαιρετικά χαμηλής ΑΜΗ έχω μπει και σε λίστα αναμονής για δωρεά ωαρίων. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσος είναι περίπου ο χρόνος αναμονής μέχρι να βρεθεί δότρια.

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Γεια και χαρά σε όλες και όλους!

Βρίσκομαι σε προσπάθεια εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο, αλλά λόγω εξαιρετικά χαμηλής ΑΜΗ έχω μπει και σε λίστα αναμονής για δωρεά ωαρίων. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε πόσος είναι περίπου ο χρόνος αναμονής μέχρι να βρεθεί δότρια.

Ευχαριστώ πολύ!

Τι λίστα; Σε ποιο κέντρο είσαι; Κανονικά στον επόμενο κυκλο θα πρέπει να τα πάρεις;

t39rp2.png

Μα πώς;;;; Αφού δεν υπάρχει δότρια. Δεν πρέπει πρώτα να βρεθεί η δότρια;

Τα μεγάλα κέντρα έχουν δοτριες. Λογικά σε δυο μήνες τα παίρνεις . Εδώ έρχονται απο το εξωτερικό και βάζουν δανεικά.

t39rp2.png

Θεωρώ ότι το κέντρο που βρίσκομαι είναι καλά οργανωμένο. Μου είπαν ότι θα χρειαστεί περίπου ένα χρονικό διάστημα περίπου 6 μηνών για να έρθει η σειρά μου, καθώς οι δότριες επιλέγονται...

Διαφημίσεις

Θεωρώ ότι το κέντρο που βρίσκομαι είναι καλά οργανωμένο. Μου είπαν ότι θα χρειαστεί περίπου ένα χρονικό διάστημα περίπου 6 μηνών για να έρθει η σειρά μου, καθώς οι δότριες επιλέγονται...

αυτο πρωτη φορα το ακουω και εγω...συνηθως τα μεγαλα κεντρα εξωσωματικης, σε δυο κυκλους το πολι, εχουν βρει τον δοτη...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Να σου πω... το σκέφτηκα, αλλά μετά αποφάσισα ότι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξω κέντρο. Στο ίδιο κέντρο και με τον ίδιο γιατρό, συνέλαβα το πρώτο μου παιδί σε φυσικό κύκλο και νιώθω εμπιστοσύνη και άνεση. Νομίζω ότι μπορώ να περιμένω 2-3 μήνες παραπάνω... Απλώς, αναρωτιόμουν για ποιο λόγο να υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στα κέντρα ως προς τον χρόνο αναμονής.

Να σου πω... το σκέφτηκα, αλλά μετά αποφάσισα ότι έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξω κέντρο. Στο ίδιο κέντρο και με τον ίδιο γιατρό, συνέλαβα το πρώτο μου παιδί σε φυσικό κύκλο και νιώθω εμπιστοσύνη και άνεση. Νομίζω ότι μπορώ να περιμένω 2-3 μήνες παραπάνω... Απλώς, αναρωτιόμουν για ποιο λόγο να υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα στα κέντρα ως προς τον χρόνο αναμονής.

Εμένα μου πήραν 17 ωάρια γονιμοποιήθηκαν μόνο τα 4 με μικρογονομοποιηση. Ε δεν σου κρύβω ότι κάθε φορά που είμαι στις μαύρες μου σκέφτομαι ότι τα υπόλοιπα τα έδωσαν άλλου. Και μάλιστα επειδή ήμουν σε μεγάλο κέντρο που πέτυχα αρκετούς αλλοδαπούς ίσως να τα στέλνουν και στο εξωτερικό. Αυτά σκέφτομαι. Θα φανεί αναλόγως πως θα πάω στην επόμενη προσπάθεια.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Ξέρω ότι στο κέντρο, με το οποίο συνεργάζομαι δεν ακολουθείται αυτή η πολιτική για λόγους ηθικούς και για λόγους ασφαλείας. Έχω κάνει μαζί τους αυτήν τη συζήτηση. Το θεωρώ έντιμο και ηθικό!