Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΑ!!

korinaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πιστεύω πως όπου και να πας αν σου αρέσουν τα ταξίδια και έχεις και παρέα (ακόμη καλύτερα) περνάς φανταστικά.

Εμείς αυτό το ταξίδι το κάναμε το Πάσχα του 2007 και εννοείται πως επιδιώκουμε να ξαναπάμε (ίσως Χριστούγεννα 2009) με τα παιδιά αυτή την φορά, χωρίς την μπέμπα όμως γιατί είναι μεγάλο το ταξίδι.

Γενικά είναι ωραία να φεύγεις σε μέρη που ο καιρός είναι αντίθετος με αυτόν που μένεις.

Μου αρέσει που πηγαίνουμε σε μέρη ακόμη και στο τελευταίο αξιοθέατο που έχει αλλά κάποιες φορές καλά είναι να κάνουμε και απλά διακοπές.

Το γμτ είναι τα χρήματα, όταν μάλιστα είναι και Χ4 άστα να πάνε.

Διαφημίσεις

Εμεις πηγαινουμε καθε χρονο στην Βρετανη γιατι καταγομαι απο εκει.

Αν ειμαστε καλα πρωτα ο θεος, θα παμε και φετος το καλοκαιρι πρωτη φορα με την μπεμπουλα! :D

Μενουμε σε Gites γιατι μου αρεσει να αισθανομαι σαν στο σπιτι μου, δεν μου αρεσουν τα ξενοδοχεια.

binvp2.png ZVLBp2.png

Τα Gites ειναι ενοικιαζομενα σπιτια. Η Βρετανη ειναι βορειοδυτικα της Γαλλιας και καποτε ηταν ανεξαρτητο δουκατο, εχουν δικη τους γλωσσα και προσπαθουν να διατηρησουν τις παραδοσεις τους. Μεχρι τωρα δεν τα πανε καλα με τους Γαλλους γιατι θελουν την ανεξαρτησια τους. Οι πινακιδες στους δρομους ειναι γραμμενες και στις 2 γλωσσες και εχουν δικη τους σημαια, ακομα και οι αστυνομικοι φορουν την Βρετονικη σημαια και οχι την Γαλλικη. Με το που μπαινεις στην Βρετανη αλλαζει αμεσως το σκηνικο με την υπολοιπη Γαλλια και ειναι τουριστικος προορισμος για πολλους ευρωπαιους.

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

maryp ελπίζω να τα καταφέρεις και να μας δείξεις κι εσύ καταπληκτικά μέρη.

daffy φανταστικές φώτο.

Έχω πάει Φρανκφούρτη και πραγματικά είναι μια τεράστια μεγαλούπολη.

Έχω γεννηθεί σε μια κωμόπολη μισή ώρα από εκεί και πήγα πριν χρόνια να δω τα μέρη γιατί έφυγα μικρή.

Λονδίνο έχει πάει μόνο ο σύζυγος και είναι μια πόλη που θα ήθελα να επισκεφθώ κυρίως Χριστούγεννα γιατί μου είπε πως στολίζουν τα πάντα

και γιατί είναι η αγαπημένη μου γιορτή.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Βαζω και τις δικες μου απο το Dubai! Ax....

Ενας μιναρες

Themosque3.jpg

Καμηλες στην παραλια οπου καναμε μπανιο!!!

RSCN0429.jpg

Η θεα απο το δωματιο του ξενοδοχειου

RoomViewHabtoorhotel.jpg

Ο Μικρος Φοινικας

DSCN0407.jpg

Απο ενα μουσειο που αναπαριστουσε τον τροπο ζωης μεχρι και πριν 20 χρονια...Πριν ανακαλυφθουν τα πετρελαια..Μην τρομαξετε!! Δεν ειναι αληθινοι :lol:

DSCN0460.jpg

DSCN0457.jpg

DSCN0452.jpg

Απο το σαφαρι στην ερημο

DesertSafari-CamelCamp2.jpg

DesertSafari-Bellydance4.jpg

DesertSafari28.jpg

DesertSafari10.jpg

DesertSafari21.jpg

Το Burj Al Arab

BurjAlArab1.jpg

Την στιγμη που προσγειωνεται ελικοπετρο στο Burj Al Arab

BurjAlArab9.jpg

Και το ξενοδοχειο "Το Κυμα"

BurjAlArabbeach.jpg

Vatraxaki,να το κανετε οπωσδηποτε!!! Ειναι μονο 4 ωρες απο την Αθηνα και 4-5 μερες ειναι αρκετες. Ειναι εντελως διαφορετικα απο τα ταξιδια στην Ευρωπη,ειναι αλλη κουλτουρα,αλλος πολιτισμος. Το κοστος ζωης εκει ειναι πολυ φθηνο και σε σχεση με Ευρωπη,ακομα και με Ελλαδα, οι τιμες στα ξενοδοχεια ειναι πολυ καλες και τα ξενοδοχεια πολυτελεστατα!!! Οταν το αποφασισεις ρωτα με να σου πω τι δεν πρεπει να χασεις!! Αλλα καλυτερα να πας σε κανα-δυο χρονια που θα εχουν ολοκληρωθει πολλα εργα γιατι τωρα ειναι ενα απεραντο εργοταξιο! Ειναι πολυ εντυπωσιακο το Dubai!! Θα μπορουσα να γραφω ωρες.... :D

Diana Dee ευχαριστούμε για το οφθαλμόλουτρο...με έπεισες να πάω ντουμπάι..δεν το χάνω λέμε... :lol::lol:

Τι ωραίες φωτογραφίες έχετε βάλει όλοι!!!

Θα δοκιμάσω να ανεβάσω και εγώ σύντομα!!!!