Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ

Recommended Posts

Αλλάξαμε γυνάικα για τα παιδιά. Τη προηγούμενη την είχαμε 5 χρόνια και ήμουν πολύ ευχαριστημένη αλλά μετακόμισε εκτός Αττικής. Με τη καινούργια ...δε ξέρω αν φταίω εγώ ή αυτή.Σήμερα για παράδειγμα μάλωσα τον μεγάλο γιατί κλώτσησε τη πόρτα. Με το που σταμάτησα να φωνάζω ήρθε απο πίσω μου και άρχισε να μου λέει.' αμάν κοίτα τι έκανε, κοντεύει να τη σπάσει τη πόρτα και άρχισε να μου δείχνει τι άλλο έχει χαλάσει στο δωμάτιο του. Δλδ τον έδεινε στεγνά.Τη ρωτ'αω γιατί το έκανε και της εξηγω οτι, τη στιγμή που είμαι εκνευρισμένη όταν μου τα λεέι αυτά φορτώνω χειρότερα απέναντι στο παιδί (νοιώθω ότι αυτός είναι ο σκοπός της) . Επίσης όταν τα δυό μεγάλα τσακώνονται και ρωτάω τι έχει συμβεί πριν μιλήσουν τα παιδιά αρ΄χιζει να τα λεει όλα χαρτί και καλαμάρι κατηγορώντας πάντα τον μεγάλο που σίγουρα φταίει ....αλλά δε θα έπρεπε κάπως να τον καλύψει???Είμαι λάθος ???

Διαφημίσεις

Aν τον "καλύπτε" θα ήσουν ευχαριστημένη???:confused: Δεν θέλεις να έχεις άποψη για το τι συμβαινει τις ωρες που λείπεις?? Αν πχ ο μικρός καταστρεψει κάτι δεν είναι υποχρέωση της να σε ενημερωσει?? Αν το ανακαλύψεις μόνη σου δεν θα θεωρησεις ότι δεν έχει επίγνωση τι συμβαινει στο σπιτι?? Εγω πιστευω είναι υποχρεωση της να σε ενημερωνει. Αν εσυ θες να επιβαλεις κανονες στο παιδι θα το κανεις. Αυτή από τη στιγμη που δεν μαλώνει το παιδι η ιδια δεν βλέπω να κανει κάτι επιλήψιμο...εκτός αν θεωρεις πχ ότι όταν λείπεις μαλώνει ή χτυπά τα παιδια...εχεις τετοια εντυπωση??

Αυτά που λες τα είπε μπροστά στο παιδί; Εκεί θα θύμωνα μαζί της, αν δηλαδή ανακατευόταν σε μια στιγμή που μαλώνω το παιδί. Επίσης θα θύμωνα αν ρώταγα το παιδί τι έγινε και πεταγόταν εκείνη να απαντήσει.

Αν στα είπε ιδιαιτέρως ίσως θέλει απλώς να σε ενημερώσει για να μην της ζητήσεις ευθύνες για τις ζημιές.