Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημόσιοι παιδικοί σταθμοί Νέα Σμυρνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να στείλω το γιο μου παιδικό από Σεπτέμβρη και ψάχνω πληροφορίες. Διάβασα ότι μπορώ να κάνω αίτηση σε δυο μόνο δημόσιους. Ενδιαφέρομαι κυρίως για τους Γ, Δ και Ε που είναι κοντά στο σπίτι αλλά και για την Εθνική Στέγη.

Γνωριζετε αν μπορώ να τους επισκεφτώ; Γεννάω το Μάιο που ειναι οι αιτήσεις κ ψάχνω από τωρα...

Αν υπάρχουν γονείς που έχουν εμπειρία από κάποιον, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστώ!!!

2sEbp3.png1qpAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ο γιος μου πάει στην Εθνική Στέγη και είμαι πολύ ευχαριστημένη!Νομίζω όμως οτι είναι νωρίς για να κάνεις αίτηση.Εχω την εντύπωση πως Μάιο γίνονται οι αιτήσεις..

Σ'ευχαριστω!ναι θα το ήθελα, αν μπορείς.Επισης αν μπορείς να μου πεις κ ποσό κοστίζει, γιατί αν κατάλαβα ειναι ημι-δημόσιο. Απλά επειδή γεννάω το Μάιο, θέλω να έχω αποφασίσει κ να τα έχω τακτοποιήσει όλα από νωρίς...Κ κάτι ακόμα...δεν είμαστε δημότες, απλά κάτοικοι(κ ούτε κάνει έχουμε μετακομίσει ακόμα...). Έχουμε ελπίδες να τον πάρουν ή ειναι πολύ περιορισμένες οι θέσεις;

2sEbp3.png1qpAp3.png

Στην Εθνική Στέγη δε θα τον πάρουν νομίζω...έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των δημοτών.Μπορεις να ρωτήσεις όμως 2109319188 κυρία Ρούλα ειναι η διευθύντρια.(στο στέλνω δημόσια ,έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο Ίντερνετ:P)

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι πως εάν πάρεις τηλέφωνο θα μπορέσεις να πας να τους δεις.Οι αιτήσεις γίνονται αργότερα(Μάιο-Ιούνιο) , θα παρακολουθείς την σελίδα του Δήμου.Οι αιτήσεις για την 1η εγγραφή γίνονται στον δήμο και έχουν επιπλέον μόρια οι δημότες.Αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει γιατί μοριοδοτούνται και άλλα πράγματα.Εμένα η κόρη μου πήγε μια χρονιά στον Α παιδικό και μια χρονιά στον Ζ.Την 1η χρονιά δεν πληρώναμε τίποτα(μπήκαμε μέσω ΕΣΠΑ) , την 2η πληρώναμε 65€ τον μήνα(βάσει εισοδήματος).

Άρα αν δεν τον πάρουν με τις πρώτες αιτήσεις, μπορώ να δηλώσω κ μετά μέσω ΕΣΠΑ πάλι τους ίδιους δημόσιους; Ωραία...να έχω μια ιδέα...ευχαριςτώ πάλι!

2sEbp3.png1qpAp3.png

Για την Εθνική Στέγη είπα οτι έχουν προτεραιότητα οι δημότες.Οπου κάνεις ξεχωριστή αίτηση στο κτήριο που στεγάζεται,ενώ για τους άλλους κάνεις αίτηση Ελ.Βενιζέλου 18.Εκεί κάνεις και την αίτηση για ΕΣΠΑ.

Διαφημίσεις