Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θελω τη γνωμη σας απο την εμπειρια μιας παλινδρομης κ σαλοσπιρ

Recommended Posts

Θελω τη γνωμη οσων απο εσας εχετε αναλογη εμπειρια

Το νοεμβριο ειχα μια παλινδρομη κυηση π ηταν κ η πρωτη μου στις 6.5 εβδομαδες αν κ απο την αρχη δ φαινοντουσαν καλα τα πραγματα.εκανα αποξεση κ τωρα ειjι παλι εγκυος περιπου 5.5 εβδομαδων.πηγα στο γιατρο κ ολα ειναι καλα.σακος,θεση εμφυτευσης κτλπ

Μ ειπε να παω σε δυο βδομαδες να ακουσουμε καρνθπα

Το ερωτημα μου ειναι το εξης.μ ειπε οτι θα κανώ τον προγενητικο την επομενη εβδομαδακ πως δεν ηθελε να μ δωσει σαλοσπιρ τωρα γτ φοβαται για αιμοραγια κ αποκοληση

Εν ολιγοις ισως μ δωσει πιο μετα.πιστευει πως η παλινδρομη ητα ενα τυχαιο γεγονος

Οσβς ειχατε μια παλινδρομη μετα ολες πηρατε σαλοσπιρ απο την αρχη?

Διαφημίσεις

Μετα απο μια τυχαια παλινδρομη πριν χρονια,τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη ξεκινησα με σαλοσπιρ και φελισιν,οταν ρωτησα τον γιατρο ποτε θα το σταματησουμε,ειπε μετα την β επιπεδου μαλλον!Διανυω την 16η εβδομαδα και παιρνω απο την αρχη.Δεν ειχα ουτε αποκολληση ουτε αιμα,ουτε καφε!

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Και γω μετά από αποβολή έπαιρνα σαλοσπίρ στην εγκυμοσύνη μου... βέβαια είχα και ιστορικό στην πρώτη κύηση οπότε αιματολόγος και γυναικολόγος το έκριναν απαραίτητο. Το διέκοψα 10 μέρες πριν γεννήσω.... δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png