Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζήτηση γυναικολόγου στην Αθήνα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους γονείς και τους μέλλοντες γονείς!

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την εύρεση γυναικολόγου. Μένω ήδη κάποια χρόνια στην Αθήνα, αλλά μέχρι τώρα πήγαινα στη γυναικολόγο μου στην επαρχία. Επειδή λοιπόν στο προσεχές μέλλον θα ήθελα να αρχίσω τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη, θα ήθελα να βρω εκ των προτέρων κάποιον γιατρό που να με καλύπτει. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και όχι όπως πολλοί που έχω ακούσει που σε στέλνουν για καισαρική για πλάκα. Επίσης θα με ενδιέφερε κάποιος που να συνεργάζεται με το ΡΕΑ, αν και όχι απαραίτητα. Και θα ήμουν και περισσότερο θετική σε γυναίκα γυναικολόγο. Αν γνωρίζετε κάτι και για τον κ. Μπαγιώκο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Γεια σου chrys_s. Λοιπόν, ο γυναικολόγος μου συνεργάζεται με το ΡΕΑ καθώς επίσης και το Λητω στο οποίο γέννησα. Τον ξέρω χρόνια γιατί είναι οικογενειακός φίλος και με έχει αναλάβει τα τελευταία 4 χρόνια. Έχει ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελοκήπους. Η γυναίκα του τυχαίνει να είναι και αυτή γυναικολόγος, τώρα με ποια κλινική συνεργάζεται δε ξέρω. Το όνομα του γυναικολόγου μου είναι Σπύρος Βλάχος και της συζύγου του Ιωάννα Τσιαουση. Είναι καταπληκτικός γιατρός και άνθρωπος πάνω απ όλα. Και υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Ότι άλλο θες στείλε μου να σου πω. Με το καλό σου εύχομαι να μείνεις γρήγορα έγκυος.;);)

Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γι΄αυτό ποτέ μη το βάζεις κάτω για ΤΙΠΟΤΑ!

rYmQp2.png

Kαλησπέρα.

Ο δικος μου γυναικολόγος συνεργάζεται (και) με το Ρέα, εκεί γέννησα κι εγώ.

Επίσης είναι εγγυημένα υπερ του φυσιολογικού τοκετού, έχει ξεγεννήσει δίδυμα και ισχυακά μωρά φυσιολογικά και εγώ προσωπικά έκανα μαζί του vbac (φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική - είναι ένας από τους λίγους στην Αθήνα που αναλαμβάνουν).

Αν θες σου στέλνω με pm τα στοιχεία του.

• 2 months later...
Kαλησπέρα.

Επίσης είναι εγγυημένα υπερ του φυσιολογικού τοκετού, έχει ξεγεννήσει δίδυμα και ισχυακά μωρά φυσιολογικά και εγώ προσωπικά έκανα μαζί του vbac (φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική - είναι ένας από τους λίγους στην Αθήνα που αναλαμβάνουν).

Μήπως μπορείς να στείλεις τα στοιχεία και σε μένα ή να τα γράψεις εδώ; Ευχαριστώ!

• 1 month later...
Kαλησπέρα.

Nitsa_ge, αν δεν σου είναι μεγάλος κόπος, θα μπορούσες να μου πεις κι εμένα το όνομα με πμ; Επειδή κι εγώ ψάχνω γυναικολόγο υπέρ του φτ και εγγυημένα ο καλύτερος για μένα θα ήταν ένας vbac για να είμαι σίγουρη ότι τα βγάζει πέρα και στα δύσκολα, προσανατολίζομαι τώρα σε κάποιον τέτοιο. Αν μπορούσες να μου πεις αν έχει και μαία που συνεργάζεται και τι κάνει με το θέμα του λώρου (δηλ. αν το ζητήσω να δέχεται να κοπεί αργότερα) θα σου ήμουν πολύ πολύ ευγνώμων. Μέχρι τώρα μου έχουν συστήσει έναν γιατρό που ξεγεννάει στο λητώ στην αίθουσα "τοκετός στο σπίτι".

GCqDp3.png qpsdp2.png

Διαφημίσεις