Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ATTIKO ΠΑΡΚΟ

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποια να μου πει αν για να ταξιδέψουν με αεροπλάνο τα δυο ανήλικα παιδιά μου χρειάζομαι κάποιο έγγραφο, μια που ταυτότητες δεν έχουν ακόμα?

Καλημέρα,

σε πτήση της AEGEAN μας είχαν ζητήσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή βιβλιάρια υγείας.

Να περάσετε υπέροχα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από προχτές (με αφορμή το μήνυμα της cosmote) το κουβεντιάζουμε και εμείς και την επόμενη καλή ημέρα που θα έχουμε ελεύθερη θα πάμε!

Δεν θα χρησιμοποιήσω την προσφορά γιατί έχουμε και καρότσι και άνεργο και παιδί, άρα καθόλου ομοειδή εισιτήρια για να κερδίσουμε το ένα.

Μένουμε όμως πολύ κοντά και θα σε στενοχωρησω λίγο για την πύλη του αεροδρομίου που ανέφεραν τα κορίτσια: είναι ο καημός των ταξιτζηδων, δεν αφήνουν ταξι να περνουν κι αναγκαζονται οι ανθρωποι να κανουν τον γυρο της αρκουδας... δεν θα σε κοροϊδέψουν, απλά θα αναγκαστούν να βγουν από την Παιανία και να γυρίσουν από Σπάτα.

Η εποχή είναι η καλύτερη, εφόσον δεν θα βρέχει, γιατί το καλοκαίρι είναι λίγο μαρτύριο να περπατάς μες τον ήλιο πχ 2-3 ώρες και τον χειμώνα κρυώνεις.

Αξιζει παντως τον κόπο, θα σας μεινει αξεχαστο. Στα παιδιά δηλαδή. Θα το κουβεντιάζουν μήνες. Είναι μοναδικη εμπειρια. Τα δελφίνια μόνο δεν έχω δει ποτέ και θέλω να πάμε κι εκεί. Ξέρει καμία κοπέλα τι εισιτήριο έχουν;;

3 ευρώ το άτομο γράφει στο σαιτ.....πωπω δηλαδή θέλω κανένα 30άρι ταξί πάνε κι άλλα τόσα έλα? Χαθήκαμε.......αν είναι έτσι πιο πολύ συμφέρει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο, βρήκα με 25 ευρώ, τα ΙΧ περνάνε δλδ από αυτή την πύλη την πιο σύντομη? Κι εμείς είμαστε άνεργοι, παίζει ρόλο στα εισιτήρια? Εγώ είμαι και ΑΜΕΑ, αλλά δεν είδα να γράφει κάτι...

Η πρόβλεψη λέει 12 βαθμούς με λίγη συννεφιά για τη μέρα που διάλεξα, οπότε μια χαρά...τα παιδιά ανυπομονούν!!! Η αλήθεια τα δελφίνια είναι ότι πιο φανταστικό, έχω δει στο ζωολογικό της Μαδρίτης και ήταν όλα τα λεφτά...

Σχετικα με το ταξι απο και προς το αεροδρομιο νομιζω οτι υπαρχει μια επιπλεον χρεωση. Δεν εχω ιδεα που ειναι το παρκο. Εχει πιατσα? πως θα βρειτε ταξι για να γυρισεται στο αεροδρομιο? Επισεις (συγνωμη για την αδιακρισια) θα πατε στο παρκο και θα γυρισεται πισω αυθημερον? Η θα χρειστηται μεταφορικο μεσω για να πατε σε ξενοδοχιο και μετα πχ την αλλη μερα αεροδρομιο. Καθισματακια για τα παιδια θα εχεις? (προσπαθω να οργανωθω για το καλοκαιρι και σου γραφω αυτα που με απασχολουν)

Διαφημίσεις

Σχετικα με το ταξι απο και προς το αεροδρομιο νομιζω οτι υπαρχει μια επιπλεον χρεωση. Δεν εχω ιδεα που ειναι το παρκο. Εχει πιατσα? πως θα βρειτε ταξι για να γυρισεται στο αεροδρομιο? Επισεις (συγνωμη για την αδιακρισια) θα πατε στο παρκο και θα γυρισεται πισω αυθημερον? Η θα χρειστηται μεταφορικο μεσω για να πατε σε ξενοδοχιο και μετα πχ την αλλη μερα αεροδρομιο. Καθισματακια για τα παιδια θα εχεις? (προσπαθω να οργανωθω για το καλοκαιρι και σου γραφω αυτα που με απασχολουν)

Αυθημερόν θα πάμε. Σκόπευα να πάρω ραδιοταξί άλλα αν είναι να μου βγει 25 πάνε 25 έλα πιο πολύ συμφέρει να νοικιάσω αυτοκίνητο που βρήκα με 25 σύνολο για όλη μέρα. Καθισματάκια δε χρειάζομαι, τα παιδιά μου είναι μεγάλα.

Δλδ για να καταλάβω, η περιβόητη πίσω έξοδος του αεροδρομίου που βγάζει στο σύντομο δρόμο δε χρησιμοποιείται???

Γιατί αν ο μόνος τρόπος να πάω με ταξί, είναι να πληρώσω κλήση ραδιοταξί, συν 4 ευρώ φόρους αεροδρομίου που μου είπαν, και μου κάνουν και τον κύκλο που λέτε από Αττική Οδό και διόδια κλπ, τότε καλύτερα να νοικιάσω αυτοκίνητο, φτάνει βέβαια το ΙΧ να μπαίνει στο σύντομο δρόμο που λέτε. Μπορεί να ακούγομαι γραφική, αλλά ΟΚ, με 9.90 εισιτήριο αεροπλάνου, το 50 για ταξί μου έρχεται κάπως...

Λοιπόν, πραγματικά βλεπω κι εγώ να σε συμφέρει να νοικιάσεις, κι εγώ δεν είχα υπολογίσει την επιστροφή!

Αν βρεις δηλαδή με 50 ευρώ για ενοικίαση θα μπορείς να πας και στο Mac arthrur κι όπου αλλού θες, δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου και ούτε θα κουβαλάτε τυχόν αποσκευές. Πορτ παγκαζ για να αφήσετε ομπρέλες ή χοντρά μπουφάν αν έχετε και δεν τα χρειάζεστε κλπ.

Μόνο τα επαγγελματικά οχήματα απαγορεύονται. Με νοικιάρικο μπορείς να περάσεις. Αν θέλεις μπορώ να σε κατατοπίσω ακριβώς. Η πίσω πύλη παλιά ήταν κλειστή και για το κοινό αλλά κάναμε οι μόνιμοι κάτοικοι αρκετές κινητοποιήσεις και κερδίσαμε τα δικαστήρια, είναι παράνομο, είναι δημόσιος δρόμος. Παρόλα αυτά, δεν ξέρω τον λόγο, δεν επιτρέπεται η δίοδος σε ταξί ή φορτηγά. Φαντάσου για να πάω στο αεροδρόμιο χρειάζομαι απ' το σπίτι μου πάντα, κάπου 7-8 λεπτά. Αν πάρω ταξί θέλω 40 λεπτά.

Δες εδώ για τους άνεργους: http://www.atticapark.com/zoo-visitus/5dIF/%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1 είναι 11 ευρώ οι ενήλικες και 9 τα παιδιά τους. Με κάρτα ανεργίας σε ισχύ όμως. Τα ΑΜΕΑ ειναι δωρεάν (για 80%) και παρέχονται όλες οι υποδομές!

12 είδα κι εγώ καιρό αλλά και τα "μερομήνια" που λένε, όλα δείχνουν πως ειναι ιδανικός καιρός!!! Εγώ περιμένω Παρασκευές να πάω, έχω ακόμη day off λόγω της μικρής.

Λοιπόν, πραγματικά βλεπω κι εγώ να σε συμφέρει να νοικιάσεις, κι εγώ δεν είχα υπολογίσει την επιστροφή!

Αν βρεις δηλαδή με 50 ευρώ για ενοικίαση θα μπορείς να πας και στο Mac arthrur κι όπου αλλού θες, δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου και ούτε θα κουβαλάτε τυχόν αποσκευές. Πορτ παγκαζ για να αφήσετε ομπρέλες ή χοντρά μπουφάν αν έχετε και δεν τα χρειάζεστε κλπ.

Μόνο τα επαγγελματικά οχήματα απαγορεύονται. Με νοικιάρικο μπορείς να περάσεις. Αν θέλεις μπορώ να σε κατατοπίσω ακριβώς. Η πίσω πύλη παλιά ήταν κλειστή και για το κοινό αλλά κάναμε οι μόνιμοι κάτοικοι αρκετές κινητοποιήσεις και κερδίσαμε τα δικαστήρια, είναι παράνομο, είναι δημόσιος δρόμος. Παρόλα αυτά, δεν ξέρω τον λόγο, δεν επιτρέπεται η δίοδος σε ταξί ή φορτηγά. Φαντάσου για να πάω στο αεροδρόμιο χρειάζομαι απ' το σπίτι μου πάντα, κάπου 7-8 λεπτά. Αν πάρω ταξί θέλω 40 λεπτά.

Δες εδώ για τους άνεργους: http://www.atticapark.com/zoo-visitus/5dIF/%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1 είναι 11 ευρώ οι ενήλικες και 9 τα παιδιά τους. Με κάρτα ανεργίας σε ισχύ όμως. Τα ΑΜΕΑ ειναι δωρεάν (για 80%) και παρέχονται όλες οι υποδομές!

12 είδα κι εγώ καιρό αλλά και τα "μερομήνια" που λένε, όλα δείχνουν πως ειναι ιδανικός καιρός!!! Εγώ περιμένω Παρασκευές να πάω, έχω ακόμη day off λόγω της μικρής.

Χena μου, με 25 όλη μέρα βρήκα ενοικιαζόμενο...άντε να πάρουν και 30 βενζίνες, τι να πω πια...αν θες στείλε μου πω να με κατατοπίσεις, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Ο σύζυγος είναι άνεργος κι εγώ ΑΜΕΑ, αλλά έτσι κι αλλιώς η Cosmote δίνει 1+1 δώρο, οπότε καλυφθήκαμε.

Λοιπόν, 20 ευρώ θα βάλεις βενζίνη και πολλά είναι. Εκτός κι αν θες να κάνεις πολλες διαδρομές.

Αυτό είναι: 10 χιλιόμετρα, 13 λεπτά λέει.

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=2&dg=feature

Βγαίνοντας απ΄' τον χώρο παραλαβής των ενοικιαζόμενων θα προχωρήσετε ευθεία προς το εκθεσιακό κέντρο κι όχι αριστερά για αναστροφή προς Αθηνα.

Ως εκεί που τελειώνει ο δρόμος και μετά αριστερά. Ουσιαστικά περνάς το εκθεσιακό και πας απ' την πίσω του πλευρά όπου θα δεις και την έξοδο, την πύλη που λέμε. ΕΚεί έχει φανάρι. Θα κατευθυνθείτε αριστερά προς την Αθήνα.

Επόμενο φανάρι δεξιά. Είναι ο περιφερειακός των Σπατών. Αλλο ένα φανάρι όπου πάτε ευθεία.

Επόμενο φανάρι δεξιά. Είναι ο δρόμος που θα σας οδηγήσει στο πάρκο. Σε 2-3 χιλιόμετρα φτάσατε!!!!!

Δε θα κάνω άλλη διαδρομή. Θα το βάλω και στο GPS αλλά θα εκτυπώσω και τις οδηγίες σου, να είσαι καλά. Τελευταία ερώτηση. Βενζινάδικο υπάρχει στο αεροδρόμιο, γιατί το θέλουν να επιστραφεί γεμάτο...(αγχώθηκα αρκετά, όπως καταλάβατε...)

Διαφημίσεις

Δε θα κάνω άλλη διαδρομή. Θα το βάλω και στο GPS αλλά θα εκτυπώσω και τις οδηγίες σου, να είσαι καλά. Τελευταία ερώτηση. Βενζινάδικο υπάρχει στο αεροδρόμιο, γιατί το θέλουν να επιστραφεί γεμάτο...(αγχώθηκα αρκετά, όπως καταλάβατε...)

Λάθος link έβαλα παραπάνω. Εδώ είναι το σωστό: https://maps.google.com/maps?saddr=%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%96%CF%89%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF,+At+Yalou,+Po+Box+38,+Spata,+Athens+190+04,+Greece&daddr=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85+%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%9C%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%B1%2F%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%9B%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82+to:%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD+%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82,+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82,+%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B1+%CE%91%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&hl=el&ie=UTF8&sll=37.967275,23.915037&sspn=0.004567,0.010568&geocode=FTiLQwIdtdJsASnd8wuf9pqhFDFjDmMDmW2QwA%3BFftXQwIdV-VsAQ%3BFR_aQgIdgGxtASGqs-4K3xWyOClhXOfZGpChFDGqs-4K3xWyOA&oq=%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC&mra=ls&t=m&z=13

Λοιπόν, μην αγχώνεσαι καθόλου. Εχει και μέσα στο αεροδρόμιο, λίγο ακριβότερο απ' ότι τα υπόλοιπα. Εγώ λέω στην επιστροφή σας απ' το Αττικό, είναι στο δικό σας ρεύμα το βενζινάδικο που σου έχω σημειώσει ως ενδιάμεσο σημείο στον χάρτη, είναι σελ κι είναι απ' τα οικονομικά της περιοχής. Μετά θες 7 χιλιόμετρα ως το σημείο παράδοσης, ούτε λίτρο δεν θα κάψεις.

Λοιπόν, μην αγχώνεσαι καθόλου. Εχει και μέσα στο αεροδρόμιο, λίγο ακριβότερο απ' ότι τα υπόλοιπα. Εγώ λέω στην επιστροφή σας απ' το Αττικό, είναι στο δικό σας ρεύμα το βενζινάδικο που σου έχω σημειώσει ως ενδιάμεσο σημείο στον χάρτη, είναι σελ κι είναι απ' τα οικονομικά της περιοχής. Μετά θες 7 χιλιόμετρα ως το σημείο παράδοσης, ούτε λίτρο δεν θα κάψεις.

Να είσαι καλά κοπέλα μου, δεν ξέρεις πόσο με έχεις βοηθήσει!!! Ευχαριστώ για το χρόνο και την καλή σου διάθεση, ειλικρινά. Βρήκα αυτοκίνητο και με 25Ε και να βάλω βενζίνη, και με 32Ε λέει 200 χιλιόμετρα φρι, αλλά δεν τα πολυπιστεύω αυτά....χιχιχι....αφού έχει βενζινάδικο στο δρόμο, όλα θα είναι πιο εύκολα....και πάλι ευχαριστώ!!!

Latina να σου πω κατι που ισχυει στο Βελγιο για την βενζινη. Αν ειναι κατω απο τα 100 τα χιλιομετρα (που στην περιπτωση σας θα ειναι) θελουν την αποδειξη απο το βενζιναδικο γιατι μπορει να μην εχει κουνηθει ο δεικτης.

Θα την κρατούσα έτσι κι αλλιώς....ξέρετε καμμία αξιόπιστη εταιρεία, γιατί το αυτοκίνητο που βρήκα με 25 όταν ζήτησα προσφορά στο μέιλ μου ξαφνικά έγινε 50???

Διαφημίσεις

Λοιπόν, 20 ευρώ θα βάλεις βενζίνη και πολλά είναι. Εκτός κι αν θες να κάνεις πολλες διαδρομές.

Αυτό είναι: 10 χιλιόμετρα, 13 λεπτά λέει.

https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=2&dg=feature

Βγαίνοντας απ΄' τον χώρο παραλαβής των ενοικιαζόμενων θα προχωρήσετε ευθεία προς το εκθεσιακό κέντρο κι όχι αριστερά για αναστροφή προς Αθηνα.

Ως εκεί που τελειώνει ο δρόμος και μετά αριστερά. Ουσιαστικά περνάς το εκθεσιακό και πας απ' την πίσω του πλευρά όπου θα δεις και την έξοδο, την πύλη που λέμε. ΕΚεί έχει φανάρι. Θα κατευθυνθείτε αριστερά προς την Αθήνα.

Επόμενο φανάρι δεξιά. Είναι ο περιφερειακός των Σπατών. Αλλο ένα φανάρι όπου πάτε ευθεία.

Επόμενο φανάρι δεξιά. Είναι ο δρόμος που θα σας οδηγήσει στο πάρκο. Σε 2-3 χιλιόμετρα φτάσατε!!!!!

Αυτη ειναι η διαδρομη που σου ειχα πει απο Σπατων-Λουτσας, τελευταια φορα που την εκανα ηταν την Πεμπτη, πηγα τον κολλητο μου που ειχε ερθει να με δει στο αεροδρομιο. Δρομος ανοικτος- all clear!!! (για τα ταξι δεν εχω προσεξει, η αληθεια ειναι, με αυτοκινητο εννοω)

ΥΓ. Αν εχεις αυτοκινητο, πατε μετα και εκπτωτικο ειναι στα 300 μετρα απο το παρκο, να πιεις κι ενα καφεδακι-ασε που εχουν φερει τα ανοιξιατικα...!

άνθρακες ο θησαυρός κορίτσια.......το πιο φτηνό αυτοκίνητο που έχουν τελική τιμή 32 ευρώ....+ βενζίνες.....και μπορεί να πάρει και μισάωρο με υπογραφές και συμβόλαια λέει ο υπάλληλος μέχρι να το πάρουμε, χώρια που δεσμεύουν 650 ευρώ απ την πιστωτική όλη μέρα.....

τελικά απ το να καθυστερούμε τόση ώρα, θα πάρω ένα ταξί να τελειώνουμε.......αλήθεια, η πιάτσα του αεροδρομίου είναι πιο ακριβή απ την κλήση ραδιοταξί???

Για τα ταξί δεν ξέρω, πάντως εμείς που είχαμε πάει πριν λίγο καιρό που έκανε κάτι ωραίες μέρες ο μικρός κατενθουσιάστηκε.. αξίζει τα λεφτά του είναι πολύ ωραία... είχαμε πάει και άλλες φορές αλλά νομίζω ότι τον έχουν πιο περιποιημένο τώρα...βέβαια δεν συγκρίνεται με ζωολογικούς κήπους του εξωτερικού αλλά για την Ελλάδα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο .... για τα ταξί πάρε ένα τηλ και ρώτα θα σου πουν τι ταρίφα έχει άμα το καλέσεις εκείνη την ώρα ή πάρεις κατευθείαν από το αεροδρόμιο.... επίσης, από ότι κατάλαβα θα την βγάλεις στην καφετέρια... για φαγητό μην έχεις τρελές απαιτήσεις.. σάντουιτς - τυρόπιτες και τέτοια.. εμείς όταν πήγαμε υποτίθεται ότι είχε και πίτσα αλλά είχε τελειώσει.... καλά να περάσετε!!

από τρόφιμα θα βολευτούμε δεν είναι πολλές ώρες κάτι θα τσιμπήσουμε

στο ραδιοταξί μου είπαν 4 ευρώ φόρους αεροδρομίου+ κλήση+ ταξίμετρο....

για αυτοκίνητο μου λένε 32 + βενζίνη.......ευχαριστώ!

Σιγά βρε. Ας μην δούλευα και θα σας πήγαινα κι όλας, δίπλα μου είναι. Σας νιώθω παρέα μου μερικές κοπέλες εδώ μέσα. Ευκαιρία να γνωριστούμε και να πιούμε έναν καφέ, σιγά. Λοιπόν, μίλησα μαζί της, μου είπε πως αναγκαστικά πληρώνεις 7 ευρώ φόρους αεροδρομίου + διόδια (~4+3)και η όλη διαδρομή θα σου'ρθει κάπου στα 20 ευρώ (~27+27 συνολο). Μου είπε αν θελεις με προσυμφωνία κι όλας να το κάνει (με ραντεβού) και να πληρώσετε 20+20, ούτε περισσότερα κι ούτε λιγότερα. Δεν ξέρω αν συμφέρει ή όχι - ας πουν κι οι κοπέλες που ξέρουν, εγώ παιδιά δεν έχω κυκλοφορήσει με ταξί και δεν ξέρω.

Σιγά βρε. Ας μην δούλευα και θα σας πήγαινα κι όλας, δίπλα μου είναι. Σας νιώθω παρέα μου μερικές κοπέλες εδώ μέσα. Ευκαιρία να γνωριστούμε και να πιούμε έναν καφέ, σιγά. Λοιπόν, μίλησα μαζί της, μου είπε πως αναγκαστικά πληρώνεις 7 ευρώ φόρους αεροδρομίου + διόδια (~4+3)και η όλη διαδρομή θα σου'ρθει κάπου στα 20 ευρώ (~27+27 συνολο). Μου είπε αν θελεις με προσυμφωνία κι όλας να το κάνει (με ραντεβού) και να πληρώσετε 20+20, ούτε περισσότερα κι ούτε λιγότερα. Δεν ξέρω αν συμφέρει ή όχι - ας πουν κι οι κοπέλες που ξέρουν, εγώ παιδιά δεν έχω κυκλοφορήσει με ταξί και δεν ξέρω.

Θα το πω στον άντρα μου μόλις έρθει, αλλά νομίζω είναι πολύ καλή τιμή....20 φιξ δηλαδή 40 σύνολο???....Πώς μπορώ να τη βρώ? Στείλε πμ...Να 'σαι καλά και πάλι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...