Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νοσοκομειο Έλενα και γιατρός

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Και εγω πρωτάρα είμαι και αρκετά αγχωμένη και φοβισμένη! Διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι στο Λητώ, ωστόσο για οικονομικούς λόγους επέλεξα να γεννήσω στο Έλενα για το οποίο και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Θα μπορούσατε να μου συστήσετε κάποιο καλό γιατρό?

Επίσης, όσες γέννησαν εκεί μπορούν να με ενημερώσουν εάν ο σύζυγος επιτρεπετια να είναι μέσα στην αίθουσα κατα την διάρκεια του τοκετού (φυσιολογικού)?

Το βράδυ σου αφήνουν το μωράκι δίπλα σου?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια κορίτσια!!

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να σου συστήσω κάποιον γιατρό στο Έλενα (ούτε καν τον δικό μου, αφού ακόμα δεν έχω γεννήσει μαζί του), μπορείς όμως να περάσεις από εκεί, να μιλήσεις με τις μαίες και να σου προτείνουν κάποιον. Γενικά θα δεις στο φόρουμ ονόματα αρκετών. Πάρε τηλ στα απογευματινά ραντεβού και κλείσε ένα ραντεβού για να δεις αν αυτός που επιλέξεις σου κάνει.

Κατά τα άλλα, για να είναι ο σύζυγος μαζί σου θα πρέπει να παρακολουθήσει τουλάχιστον τα 2 από τα 4 μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας που κάνει το τμήμα ψυχοπροφυλακτικής του Έλενα σε όποια επίτοκο ενδιαφέρεται. Του δίνουν μία βεβαίωση και είναι οκ. Το μωρό θα είναι συνέχεια μαζί σου και μάλιστα ειδικά στον φυσιολογικό τοκετό, το μωρό σκουπίζεται (δεν πλένεται), καθαρίζεται μυτούλα και στόμα και στο δίνουν κατευθείαν και μπορείς αν θέλεις να προσπαθήσεις να το θηλάσεις.

Αφού είσαι στον 6ο κλείσε άμεσα να κάνεις τα μαθήματα, θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ, θα σε προετοιμάσουν και θα σε ηρεμήσουν. Μπορείς να τα κάνεις ακόμα και αν δεν γεννάς εκεί.