Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθυστερηση 22 μερες - ολα αρνητικα

Recommended Posts

Καλησπεραααααααα !! Ειμαι καινουρια εδω, και θα ηθελα να ζητησω τη συμβουλη σας σε κατι που με ανησυχει. Ο κυκλος μου εδω και ενα χρονο ηταν σταθερος. Μεχρι το Σεπτεμβρη απο οταν ειχα και καθυστερηση 6-9 μερες. Τελευταια περιοδος ηταν στις 31 Οκτωβρη και αναμενομενη ημερομηνια της επομενης στις 1 Δεκεμβρη. Αυτη τη στιγμη εχω καθυστερηση 22 μερες. :shock: Εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης και τα 2 αρνητικα, και μια β χοριακη αιματολογικη, επισης αρνητικη με επιπεδο 1.2 :shock: .Πριν 3 ημερες παραλιγο να γινει "ατυχημα" με το αγορι μου καθοτι ηταν η πρωτη φορα χωρις προφυλαξη και πηρα χαπι της επομενης μερας. Απο τοτε εμφανιζω 2-3 συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα κανοντας ενα 3ο τεστ βγηκε κ αυτο αρνητικο. :shock: Ποια ειναι η αποψη σας; Τι θα επρεπε να κανω γιατι ανησυχω. Ποτε αλλοτε δεν ειχα τετοια καθυστερηση. Σε γυναικολογο δεν εχω παει ακομη, καθ οτι ντρεπομαι!! (ειμαι 19 χρονων, και δεν εχω παει ακομη σε γυναικολογο) :(

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααα !! Ειμαι καινουρια εδω, και θα ηθελα να ζητησω τη συμβουλη σας σε κατι που με ανησυχει. Ο κυκλος μου εδω και ενα χρονο ηταν σταθερος. Μεχρι το Σεπτεμβρη απο οταν ειχα και καθυστερηση 6-9 μερες. Τελευταια περιοδος ηταν στις 31 Οκτωβρη και αναμενομενη ημερομηνια της επομενης στις 1 Δεκεμβρη. Αυτη τη στιγμη εχω καθυστερηση 22 μερες. :shock: Εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης και τα 2 αρνητικα, και μια β χοριακη αιματολογικη, επισης αρνητικη με επιπεδο 1.2 :shock: .Πριν 3 ημερες παραλιγο να γινει "ατυχημα" με το αγορι μου καθοτι ηταν η πρωτη φορα χωρις προφυλαξη και πηρα χαπι της επομενης μερας. Απο τοτε εμφανιζω 2-3 συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα κανοντας ενα 3ο τεστ βγηκε κ αυτο αρνητικο. :shock: Ποια ειναι η αποψη σας; Τι θα επρεπε να κανω γιατι ανησυχω. Ποτε αλλοτε δεν ειχα τετοια καθυστερηση. Σε γυναικολογο δεν εχω παει ακομη, καθ οτι ντρεπομαι!! (ειμαι 19 χρονων, και δεν εχω παει ακομη σε γυναικολογο) :(

καλησπέρα annieza...δε ξέρω να σου απαντήσω σε όλα...ξέρω όμως οτι το χάπι της επόμενης μέρας είναι απ'τα πιό άχρηστα κ ύπουλα χάπια...σου χαλάνε το κύκλο κι έχουν ένα σωρό παρενέργειες...θα σε συμβούλευα να μη το ξαναπάρεις για κανένα λόγο ακόμα κι αν στο λέει αυτός που τον θές σα τρελή...όποιος κάνει ελεύθερα παίρνει κ την ευθύνη του...αν δε θές να σου προκύψει κάποια εγκυμοσύνη να παίρνεις πάντα προφύλαξη αν και δε θα έπρεπε να παίρνεις προφύλαξη μόνο γι'αυτό αλλά κ για τις τόσες αρρώστιες που σέρνονται όπως κονδυλώματα κ χίλια άλλα που θα σε ταλαιπωρούν μια ζωή...τ'αγόρια στην ηλικία που είσαι έρχονται κ φεύγουν η υγεία σου όμως πρέπει να είναι το πάν για σένα...τέλος...από τη στιγμή που έχεις ολοκληρωμένες επαφές πρέπει να πάς στο γυναικολόγο...και άσε τις ντροπές όλα μια απόφαση είναι...κ το αγόρι σου δε σε είχε δεί πρίν...αλλά μετά τα είδε όλα:lol::lol:ξέρω πως σου μιλάω σα τη θείτσα σου αλλά έτσι είναι.. όταν είσαι 19 δυστυχώς δεν υπολογίζεις κ πολύ τον εαυτό σου αλλά περισσότερο πώς θα ικανοποιήσεις το αγοράκι σου....μετά όμως θα τί ποιός νομίζεις οτι θα τρέχει;;;τέσπα...πιστεύω ότι η καθυστέρησή σου αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με το χάπι μιας κ το πήρες αφού είχες ήδη 20μέρες καθυστέρηση αλλά να ξέρεις ότι κ σταθερό κύκλο να είχες το χάπι θα στον χάλαγε...τώρα για τη καθυστέρηση πρέπει να πας στο γιατρό δεν υπάρχει άλλη λύση...δε μπορεί να ξέρει κανένας άλλος μόνο αυτός που θα σε δεί... μπορεί να είναι κάποιες ορμόνες ή να έχεις πολυκηστικές ή κ τίποτα απ'όλα αυτά...οπότε κλείσε ένα ραντεβουδάκι όπου εσύ νιώθεις καλύτερα σε άντρα γυναικολόγο ή κ σε γυναίκα...εγώ έχω άντρα γυναικολόγο κ είμαι πολύ ευχαριστημένη τον εμπιστεύομαι απόλυτα...κ να ξέρεις πιό καλά σε ξέρει ο γυναικολόγος σου παρά ο άντρας σου...καταλαβαίνεις πώς το λέω... κάνε την αρχή κ θα δείς ότι μετά θα νιώθεις πολύ πιό ασφαλής...σου εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θές και συγνώμη αν σε κούρασα...καλές γιορτές:):):)

καλημερα κατερινα :) σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου να διαβασεις και να απαντησεις :) εχεις δικιο για τις προφυλαξεις, με το αγορι μου παιρνουμε παντα, αλλα τωρα ετυχε αυτη η μια φορα που πανω στη στιγμη το παραλειψαμε :/ οπως και να χει, σκεφτομαι σοβαρα να κλεισω ραντεβου σε γιατρο για να μο φυγει και το αγχος και να ακουσω και μια γνωμη ειδικου! :)

καλημερα κατερινα :) σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου να διαβασεις και να απαντησεις :) εχεις δικιο για τις προφυλαξεις, με το αγορι μου παιρνουμε παντα, αλλα τωρα ετυχε αυτη η μια φορα που πανω στη στιγμη το παραλειψαμε :/ οπως και να χει, σκεφτομαι σοβαρα να κλεισω ραντεβου σε γιατρο για να μο φυγει και το αγχος και να ακουσω και μια γνωμη ειδικου! :)

να πάς annieza...να κάνεις κ το πρώτο σου τέστ πάπ κ ένα υπέρηχο...εγώ κάθε φορά που πάω κάνω κ τα δύο...α!αυτά που σου λέω στα λέω για το καλό σου όχι για να σου κάνω την έξυπνη...έχω ξαδέρφη αυτή τη στιγμή που ταλαιπωρείται απ'αυτά...και να σου πώ οτι..ότι είναι να κολλήσεις με τη μία φορά θα το κολλήσεις δε χρειάζεται και δεύτερη...τέσπα τουλάχιστον πήγαινε να σε δεί γυναικολόγος...κ απο δω και πέρα να προσέχεις είτε μ'αυτόν τον ερωτικό σύντροφο είτε με άλλον...καλή σου μέρα κοριτσάκι!!!:):):)

κατ'αρχην καλησπερα!το πρωτο πραγμα που θα σου πω κατα την αποψη μου ειναι η αμεση επισκεψη σε γυναικολογο.καθε χρονο εφ οσων εισαι σεξουαλικα ενεργη πλεον πρεπει να κανεις ενα τεστ παπανικολαου και εναν ενδοκολπικο υπερηχο.επειτα ο γυναικολογος ειναι ο απολυτα αρμοδιος να σου προτεινει λυσεις στο θεμα αντισυλληψης,να σε ενημερωσει για τα σεξουλικος μεταδιδομενα νοσηματα και την προφυλαξη σου απο αυτα.η εξεταση ειναι απλη,δεν ειναι επωδυνη και πραγματικα πολλη πολλη σημαντικη για ολες τις γυναικες.τωρα ο κυκλος μιας γυναικας δεν ειναι παντα ευθεια γραμμη υπαρχουν και αποκλισεις +- καποιες ημερες.οταν ομως γινεται συχνα ασταθης ο κυκλος σου μπορει σαφως να σημαινει και εγκυμοσυνη (αν δεν εχεις προσεξει),μπορει ομως να εισαι απλα αγχωμενη ενα χρονικο διαστημα να μην τρως σωστα η κατι παθολογικο οπως ας πουμε πολυκυστικες ωοθηκες.και παλι ομως ο γιατρος που θα σε εξετασει θα δει στον υπερηχο αν χρειαζεται να κανεις καποια εξτρα εξεταση και θα σε ενημερωσει περι του θεματος απολυτα.τωρα για το χαπι της επομενης μερας εμενα προσωπικα οταν ημουν μικρη και το πηρα καποιες φορες μου εφερνε αιμοραγια ,μου χαλουσε τον σταθερο κυκλο και γενικα εχει καποιες παρενεργειες (ναυτια ζαλη )κλπ.ειναι μονο επειγουσα αντισυληψη και οχι μονιμη και φυσικα δεν σε προφυλασει απο κονδυλωματα και απο χιλιες δυο κολπιτιδες που μπορει να σε ταλαιπωρησουν μελλοντικα.να εισαι πολλη πολλη προσεκτικη με τις επαφες σου πρωτα απο ολα για τον εαυτο σου να τον προφυλασεις σωστα και επειτα για ενα θεμα τοσο σημαντικο οπως μια εγκυμοσυνη που συνηθως στα 19 δεν ειναι και οτι πιο επιθυμητο σε μεγαλο ποσοστο δεν παευ ομως να ειναι ισως η πιο σοβαρη επιλογη στη ζωη δυο ανθρωπων.....ελπιζω να σε βοηθησα απο την εμπειρια μου θα σε συμβουλευα να βρεις εναν καλο γυναικολογο που θα μπορεις να ρωτας τα παντα θα το ξαναπω και ας γινω κουραστικη !:D

Διαφημίσεις

και κατι ακομη η β χοριακη στο αιμα ειναι 100% αξιοπιστη εξεταση!κανε μια επαναληψη στο αιμα και συμβουλεψου εναν γιατρο!

εκλεισα ραντεβου να παω σε γυναικολογο για να μου φυγει και το αγχος και ας ελπισω οτι θα πανε ολα καλα και δε θα εχω τιποτα :) το χαπι της επομενης μερας το πηρα πρωτη φορα στη ζωη μου, με το αγορι μου εδω και 2 χρονια προσεχουμε παρα πολυ, απλα ξεφυγαμε μια φορα απο ανευθυνοτητα και βλακεια! αν ειναι να ξαναπερασω οτι περναω τωρα, οχι μονο 1 αλλα 5 μεθοδους αντισυλληψης θα χρησιμοποιω, τουλαχιστον σε αυτη την ηλικια!!! :lol:

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε και με βοηθησατε να παρω τετοια αποφαση να παω σε γυναικολογο :)

εκλεισα ραντεβου να παω σε γυναικολογο για να μου φυγει και το αγχος και ας ελπισω οτι θα πανε ολα καλα και δε θα εχω τιποτα :) το χαπι της επομενης μερας το πηρα πρωτη φορα στη ζωη μου, με το αγορι μου εδω και 2 χρονια προσεχουμε παρα πολυ, απλα ξεφυγαμε μια φορα απο ανευθυνοτητα και βλακεια! αν ειναι να ξαναπερασω οτι περναω τωρα, οχι μονο 1 αλλα 5 μεθοδους αντισυλληψης θα χρησιμοποιω, τουλαχιστον σε αυτη την ηλικια!!! :lol:

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε και με βοηθησατε να παρω τετοια αποφαση να παω σε γυναικολογο :)

μπράβο κοριτσάκι μου!!χαίρομαι που το πήρες απόφαση...είναι το καλύτερο για σένα κ ότι απορίες έχεις να τον ρωτήσεις μη ντρέπεσαι...άσε που κι αυτός θα σου μιλήσει μιας κ είναι η πρώτη σου εξέταση...αλλά ρώτα ελεύθερα ότι σε απασχολεί....καλά χριστούγεννα κ να περνάς καλά:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...