Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ SOS της τελευταίας στιγμής!

souzy

Recommended Posts

Έμπειρες μανούλες, SOS!!!

Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για τη δική μας βάφτιση, το άλλο Σάββατο θα έχουμε όνομα και με τη βούλα! Αλλά έχουν προκύψει διάφορα της τελευταίας στιγμής για τα οποία θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώμη σας...

1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ, με το μπέμπη και εμας καρτούν (βλ. πρόσκληση Ω-μαμάς). Σκεφτ΄΄ομουν να τυπώσω σε διαφανές χαρτί, μου προτείνατε canson ¨η αρχιτεκτονική διαφάνεια αν θυμάμαι καλά... Το πρόβλημα είναι ότι ο εκτυπωτής μου είναι inkjet και όχι lazer. Θα τυπώνονται;;; Και μήπως έχετε υπόψη αν υπάρχουν precut Α4 χαρτιά, ώστε να μη χρειαστεί να κόψω με ψαλίδι και γίνουν θεόστραβα;;;

2. ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ. Λιτή θα είναι η διακόσμησή μας, με τετράγωνες γυάλες στο κέντρο των τραπεζιών που θα περιέχουν μπλε χρωματιστό νερό και μια κίτρινη ζέρμπερα να επιπλέει. Το κέντρο έχει λευκά τραπεζομάντηλα, τα τραπέζια είναι ορθογώνια και θα μπουν σε ομάδες. Έχω πολλή εκρού γάζα από το γάμο μου. Θα μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω κάπως στη διακόσμηση των τραπεζιών;;;

Σκεφτόμουν μήπως έφτιαχνα από τη γάζα ράνερ και τα τοποθετούσα κατά πλάτος στα τραποέζια, κάτω από κάθε γυάλα. Πώς σας φαίνεται; Σιδερώνεται η γάζα;

Περιμένω τη βοήθειά σας! :roll::D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

souzy οι διαφάνειες (ριζόχαρτα, αρχιτεκτονικά, κ.α) - παρεπιπτόντως το canson είναι μάρκα- θέλουν δυστυχώς εκτυπωτή τύπου laser. Διαφορετικά, δεν στεγνώνουν καλά και μουτζουρώνουν. Ρrecut Α4 χαρτιά θα βρεις στον Διονυσόπουλο στην Πραξιτέλους 28 στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί να σου τα κόψει σε ότι διάσταση θέλεις. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα κατά την προσωπική μου άποψη από την στιγμή που το τραπεζομάντηλό σου είναι λευκό, η εκρού γάζα μου φαίνεται κάπως αταίριαστη. Άλλα όλα τελικά είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Στο Διονυσόπουλο (Πραξιτέλους) μπορείς να βρεις ριζόχαρτο για εκτυπωτή inkjet, σε διάφορα χρώματα (άσπρο, ροζ, θαλασσί, πράσινο κ.λπ.) και διάσταση 1x0.70m. Στο κόβουν σε ότι διάσταση θέλεις και τυπώνεται καταπληκτικά. Μπορείς να τους ζητήσεις να στο κόψουν σε Α4.

Εάν τώρα θέλεις καρτάκια σε μέγεθος επισκεπτηρίου μπορείς να πάρεις από το Πλαίσιο χαρτί για κάρτες επισκεπτηρίου σε διάφορες ποιότητες και να τις τυπώσεις πάλι με τον ίδιο εκτυπωτή. Αυτά έχουν διαγραμμίσεις και κόβονται αφού τα τσαλακώσεις λίγο στις άκρες.

Να είσαι καλά. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Διαφημίσεις