Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΝΥΧΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ

Recommended Posts

καλησπερα.σας εχει τυχει κατι τετοιο?η κορη μου το επαθε στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου της!να παω σε παιδοχειρουργο η σε χειρουργο?τι λετε?γνωριζετε καποιον?απο θεσσαλονικη ειμαι.ο παιδιατρος μου ειπε να βαζω νιτρικο αργυρο σε μορφη κραγιον για να καυτηριαστει το κοκκιωμα που εχει δημιουργηθει.ετυχε σε κανεναν?εντω μεταξυ δεν καταλαβαινω αν το βαζω σωστα..

Διαφημίσεις

καλησπερα.σας εχει τυχει κατι τετοιο?η κορη μου το επαθε στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου της!να παω σε παιδοχειρουργο η σε χειρουργο?τι λετε?γνωριζετε καποιον?απο θεσσαλονικη ειμαι.ο παιδιατρος μου ειπε να βαζω νιτρικο αργυρο σε μορφη κραγιον για να καυτηριαστει το κοκκιωμα που εχει δημιουργηθει.ετυχε σε κανεναν?εντω μεταξυ δεν καταλαβαινω αν το βαζω σωστα..

το είχα πάθει εγώ όταν ήμουν 13ετών...μου έλεγε η γιαγιά μου προσεχτικά με μια γαζούλα να τη βάλω κάτω απ'το νύχι που είχε μπεί μέσα για να το σηκώσει κ να την αφήσω εκεί(αλλάζοντάς τη βέβαια)ώσπου να μεγαλώσει το νύχι κ να βγεί προς τα έξω(σαν οδηγός δηλ.)κ πλύσεις με betadine δε γινόταν να το κάνω ο πόνος ήταν αφόρητος κ δε μπορούσα να βάλω ούτε παπούτσι ούτε να πατήσω το πόδι μου.πήγα στο Νοσοκομείο στα εξωτερικά ιατρεία εδώ στην Αθήνα κ με τοπική νάρκωση μου έκοψαν το μισό νύχι μου το έδεσαν δε πόνεσα καθόλου μόνο όταν πήγα σπίτι πόναγα για κανένα 3ωρο όταν άρχισε να φεύγει η νάρκωση...πήρα παυσίπονα κ όλα καλά... έκανα και πλύσεις με betadine όπως μου είχε πει η γιαγιά μου(αφού μου το είπε κ ο γιατρός)δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά όσο το αφήνεις πονάει πολύ...

το είχα πάθει εγώ όταν ήμουν 13ετών...μου έλεγε η γιαγιά μου προσεχτικά με μια γαζούλα να τη βάλω κάτω απ'το νύχι που είχε μπεί μέσα για να το σηκώσει κ να την αφήσω εκεί(αλλάζοντάς τη βέβαια)ώσπου να μεγαλώσει το νύχι κ να βγεί προς τα έξω(σαν οδηγός δηλ.)κ πλύσεις με betadine δε γινόταν να το κάνω ο πόνος ήταν αφόρητος κ δε μπορούσα να βάλω ούτε παπούτσι ούτε να πατήσω το πόδι μου.πήγα στο Νοσοκομείο στα εξωτερικά ιατρεία εδώ στην Αθήνα κ με τοπική νάρκωση μου έκοψαν το μισό νύχι μου το έδεσαν δε πόνεσα καθόλου μόνο όταν πήγα σπίτι πόναγα για κανένα 3ωρο όταν άρχισε να φεύγει η νάρκωση...πήρα παυσίπονα κ όλα καλά... έκανα και πλύσεις με betadine όπως μου είχε πει η γιαγιά μου(αφού μου το είπε κ ο γιατρός)δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά όσο το αφήνεις πονάει πολύ...

ακριβως αυτο ειχε παθει ενα κοριτσι 10 χρονων οταν ημουν στο παιδων μια μερα και της κανανε μια μικροεπεμβαση (κανα μισαωρο)επειδη ειχε παθει αυτο το πραγμα...την ρωτησα αν ποναει (μετα την επεμβαση)μου ειπε καθολου και εννοειτε πηγε κατευθειαν σπιτι απλα δεν θα εβαζε παπουτσι για λιγο καιρο;)

Καλημέρα!

Οποιοσδήποτε παιδοχειρουργός, γενικός χειρουργός ή ορθοπαιδικός χειρουργός μπορεί να το αναλάβει.

Δεν πονάει καθόλου (το έκανα πριν από 4 χρόνια). Το πρόβλημα είναι ότι το παιδάκι δε θα φορέσει κλειστό παπούτσι για 2-3 μέρες.

Το εχω πάθει κι εγω 2 φορές,η τελευταία πέρσι..

Μην ταλαιπωρείς το παιδί με νιτρ. αργυρο που σου είπαν ή οτιδήποτε άλλο,πήγαινε κατευθείαν σε χειρουργο,θα του κόψει το μισό νύχι,είναι πολύ γρήγορη διαδικασία,5 λεπτά υπόθεση,

το πιο δύσκολο σημείο είναι η τοπική νάρκωση ,έπειτα όμως δε θα καταλάβει τίποτα και μεσα σε λίγες μέρες θα είναι μια χαρά..

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα το μισό νύχι αλλά και πάλι συνέχισε να μπαίνει μέσα στο κρέας... εγώ τελικά βρήκα την γιατρειά μου σε γιατρό στην Αθήνα που μου έκανε και πλαστική για να διορθώσει τον όχθο...σε αυτόν πήγε και η αδερφή μου μετά από πολλούς γιατρούς που γύρισε εκεί βρήκε γιατρειά!!!!!

ayTFp3.pngivwvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...