Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΗΤΕΡΑ

Recommended Posts

Γεια σας,

μήπως έχει κάνει κανείς (ή έχει πάει) σε βάφτιση στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης εντός του ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ στο Ίλιον; Με ενδιαφέρει για τη βάφτιση της κόρης μου αλλά δε γνωρίζω αν γίνονται μυστήρια, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον γύρω χώρο για κέρασμα, αν επιτρέπουν να παρκάρουν κάποια αυτοκίνητα μέσα καθώς έξω είναι δύσκολη η στάθμευση και επίσης δεν ξέρω πόσο και χρεώνουν για την εκκλησία τους νονούς. Αν ξέρει κανείς, θα με υποχρεώσει αν με ενημερώσει σχετικά.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Γεια σας,

μήπως έχει κάνει κανείς (ή έχει πάει) σε βάφτιση στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης εντός του ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ στο Ίλιον; Με ενδιαφέρει για τη βάφτιση της κόρης μου αλλά δε γνωρίζω αν γίνονται μυστήρια, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον γύρω χώρο για κέρασμα, αν επιτρέπουν να παρκάρουν κάποια αυτοκίνητα μέσα καθώς έξω είναι δύσκολη η στάθμευση και επίσης δεν ξέρω πόσο και χρεώνουν για την εκκλησία τους νονούς. Αν ξέρει κανείς, θα με υποχρεώσει αν με ενημερώσει σχετικά.

Ευχαριστώ πολύ.

εγω δεν γνωριζω να σου πωα αλλα θα ηθελα πολυ να μάθω τον λόγο της επιλογής σου.. :-)

1ον ειναι κοντα μου, 2ον ειναι ομορφο εκκλησακι, με ωραιο χωρο γυρω, πρασινο και παιδικη χαρα. 3ον ειναι περιφραγμενις χωρος και θα ηταν ιδανικι για κερασμα μετα το μυστηριο, αφου τα παιδια θα παιζανε ελευθερα και οι μεγαλοι δε θα τα κυνηγουσαν μηπως βγουν στο δρομο. Τελος, σκεφτηκα οτι το οποιοδηποτε ποσο μαζευτει στο παγκαρι, θα ηταν κερδος για το ιδρυμα, καθως και το ποσο πιυ θα διναμε εμεις για τον χωρο (ακομα και αν δεν ζητησουν οι ιδιοι, ως δωρεα. Αντι να τα δωσουμε σε καποιο κεντρο, καλυτερα στο ιδρυμα, που φανταζομαι οτι θα περναει δυσκολες ωρες, οπως ολα τα ιδρυματα πια. Γιατι ρωτας ομως;

• 4 months later...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...