Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Φίλοι και φίλες γράφω σε αυτό το forum μετά από πολλών ετών απουσία...Το parents υπήρξε για εμένα σημαντικό στήριγμα-παρέα όσο ακόμα η μικρή μου ήταν βρεφάκι...Πλέον και λόγω αυξημένων υποχρεώσεων οι επισκέψεις μου έχουν μειωθεί, όμως σήμερα για κάποιο λόγο κάτι με ώθησε να αναζητήσω και εδώ τη βοήθεια και τη συμβουλή σας.

Έχω σοβαρά προβλήματα με τον εν διαστάσει σύζυγό μου ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε έννομο και παράνομο μέσο για να με εκδικηθεί που είχα το "θράσος" να μην ανέχομαι άλλο τη μίζερη ζωή και τη μοναξιά στην οποία με είχε καταδικάσει και να βγω από την κατάθλιψη στην οποία είχα πέσει τα τελευταία χρόνια αποφασίζοντας να πάρω διαζύγιο.

Δυστυχώς είτε λόγω νοοτροπίας, είτε λόγω επιρροής από το περιβάλλον του έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή μου κόλαση χρησιμοποιώντας ακόμα και το πεντάχρονο κοριτσάκι μας για να το επιτύχει αυτό.

Στήνοντας βρώμικα παιχνίδια κατόρθωσε να την πάρει για πάνω από ένα μήνα τώρα το καλοκαίρι και εγώ κάθε βράδυ βασανίζομαι από εφιάλτες. Φοβάμαι ειλικρινά για την ασφάλεια της όταν είναι μαζί του ενώ και εκείνος φροντίζει να με τυραννά παρεμποδίζοντας όσο μπορεί την επικοινωνία μας, δε μου λέει που είναι, δε με αφήνει να πάω να τη δω για μία μέρα που τον παρακαλάω...έχω τρελαθεί... Ψάχνω απεγνωσμένα μια καλή και έμπειρη δικηγόρο στα Χανιά να με βοηθήσει να διεκδικήσω ως μάνα για το παιδί μου αυτά που δικαιούμαστε.

Παρακαλώ αν έχετε κάποιον/κάποια υπόψη στείλτε μου ένα πμ...

Σας ευχαριστώ όλους...

Διαφημίσεις

Γειά σας θα θέλαμε να σας ειδοποιήσουμε οτι τοποθετήσαμε το ανώνυμο αίτημά σας και στην ιστοσελίδα δικτύωσης facebook https://www.facebook.com/parents.gr

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο ειδοποιήστε μας για να την απομακρύνουμε.

Προς ενημέρωση των μελών: Όταν παρατηρείτε κάποιο επείγον αίτημα το οποίο κρίνετε οτι θα βοηθούσε η παρέμβασή μας για να διαδοθεί πιο γρήγορα, παρακαλούμε κάντε αναφορά δημοσίευσης με την ένδειξη "επείγον διαδώστε " .

Ένα απο τα σχόλια ήταν το εξής:

είχαμε σχολιο στο facebook

όπου μας απαντησαν τα εξής:

"Αν έχει χαμηλό εισόδημα,μπορεί να απευθυνθει στην εισαγγελια,(εισαγγελέας υπηρεσίας), και να της διορίσει δικηγόρο δωρεάν."

Γειά σας θα θέλαμε να σας ειδοποιήσουμε οτι τοποθετήσαμε το ανώνυμο αίτημά σας και στην ιστοσελίδα δικτύωσης facebook https://www.facebook.com/parents.gr

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο ειδοποιήστε μας για να την απομακρύνουμε.

Προς ενημέρωση των μελών: Όταν παρατηρείτε κάποιο επείγον αίτημα το οποίο κρίνετε οτι θα βοηθούσε η παρέμβασή μας για να διαδοθεί πιο γρήγορα, παρακαλούμε κάντε αναφορά δημοσίευσης με την ένδειξη "επείγον διαδώστε " .

μπραβο σας!

ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να την βρεις την ακρη και να ηρεμησεις και εσυ και το κοριτσακι σου !

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και τη βοήθειά σας. Όσο το επιτρέπει η τσέπη μου θα προσπαθήσω να βρω κάποιον καλό δικηγόρο και να μην το αφήσω στην τύχη, ώστε να εξασφαλίσω ή τουλάχιστον να παλέψω για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το δύσκολο κομμάτι είναι πως επειδή δε ζω εκεί (είναι ο τόπος κατοικίας του πρώην συζύγου και τελευταίος τόπος κοινής μας κατοικίας πριν το διαζύγιο) δεν έχω ούτε γνωριμίες ούτε άτομα εμπιστοσύνης να μου προτείνουν κάποιον. Γι'αυτό σκέφτηκα να απευθυνθώ εδώ, μήπως κάποια μανούλα ή μπαμπάς του forum από τα Χανιά ξέρει να μου προτείνει κάποιον αξιόλογο δικηγόρο. Ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια! Το εκτιμώ πολύ!

Διαφημίσεις