Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπιμπερο

Recommended Posts

καλησπερα!!εχω εναν αποστειρωτη της avent και ολως περιεργως δεν μου χωραει τα μεγαλα μπιμπερο!απο τις 6 θεσεις μπαινουν μονο στις 4!στις αλλες 2 αν τα βάλω δεν κλεινει καλα το καπακι!εχει καποιος απο δω μεσα το μπιμπερο Mam Hellas FEEL GOOD το γυαλινο?θα ηθελα να μου πειτε ποσα εκατοστα ειναι στο υψος γιατι θελω να παραγγειλω μην τα παρω τσαμπα.....ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλησπερα!!εχω εναν αποστειρωτη της avent και ολως περιεργως δεν μου χωραει τα μεγαλα μπιμπερο!απο τις 6 θεσεις μπαινουν μονο στις 4!στις αλλες 2 αν τα βάλω δεν κλεινει καλα το καπακι!εχει καποιος απο δω μεσα το μπιμπερο Mam Hellas FEEL GOOD το γυαλινο?θα ηθελα να μου πειτε ποσα εκατοστα ειναι στο υψος γιατι θελω να παραγγειλω μην τα παρω τσαμπα.....ευχαριστω

Αποκλείεται να μην στα χωράει!

Μονο αυτά των 330 μλ δεν χωράνε!

Κατι δεν κανείς σωστά!

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Τον στρογγυλό Avent έχεις; Δοκίμασε να αλλάξεις θέση στον δίσκο επάνω, να τον στρίψεις λίγο προς τα δεξιά ή τα αριστερά και να τον πατήσεις λίγο προς τα κάτω.

Αποκλείεται να μην στα χωράει!

Μονο αυτά των 330 μλ δεν χωράνε!

Κατι δεν κανείς σωστά!

ΕΧΩ τον avent τον ψηφιακο!παιδια κ ομως,το καπακι δεν κλεινει καλα με τα μπιμπερο της chico τα 240αρια!

μενει λιγο ανοιχτο και η λογικη μου μου λεει οτι ετσι σωστη αποστειρωση δεν γινεται!δεν εχει κατι να ρυθμισω!τα βαζεισ κ κλεινεις το καπακι κ τελοσ!:roll:

Τον στρογγυλό έχεις ή τον πλακέ;

Αν γίνεται σωστή αποστείρωση φαίνεται από το αν ο αποστειρωτής γεμίζει ατμούς από την αρχή ή όχι. Δεν χρειάζεται να κλείνει αεροστεγώς, απλά να κάνει καλή επαφή (χωρίς κενά).

Διαφημίσεις