Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παλλινδρομιση + αλλεργια στο γαλα

Recommended Posts

εχω μια μπουμπου 5μιση μηνων με παλλινδρομιση + αλλεργια στο γαλα.

επειδη ποναει πινουμε epadoren , αλλα της προκαλει υπερενταση και βιαζομαστε να το κοψουμε.

εχει αρχισει ηδη απτις αρχες του 5ου μηνα και τρωει μηλο-αχλαδι και πατατα-καροτο -κολοκυθι.

μας εδωσε η παιδιατρος και ρυζαλευρο για το απογευμα ααλα δεν το τρωει και στεναχωριεμαι που δεν εχει και τριτο στερεο γευμα μεσα στη μερα για να μπορουμε να κοψουμε το φαρμακο.

εχει καμμια μανουλα αναλλογη εμπειρια σε μωρακι με παλινδρομιση σε συνδιασμο με αλλεργια για να μου πει τι ετρωγε το παιδακι της ανα μηνα?

επισης ισχυει οτι αν εχει αλλεργια στο γαλα ειναι πιθανον να εχει και αλλες οποτε καθυστερουμε περισσοτερο καποια τροφιμα?

Διαφημίσεις

Eμενα η παιδίατρος για να βελτιώσει το θέμα της παλινδρόμησης και να μην κοψει τον θηλασμο με ξενο γαλα μου ειπε να τρωει ρυζαλευρο από 4,5 μηνών. Πράγματι με το που άρχισε βελτιώθηκαν οι αναγωγές. Μήπως να δοκιμασεις κι άλλη μαρκα ρυζαλευρο μήπως το προτιμά; Εμενα πίνει frezylac. Yparxoyn και στο σουπερ μαρκετ και άλλα που ίσως είναι πιο νοστιμα επειδή μαλλον μπορει να περιέχουν λιγη ζάχαρη. Αλλα προκειμενου να κοψει το επαντορεν δεν θα τα χαλασουμε στη λιγη ζαχαρη.

επισης ισχυει οτι αν εχει αλλεργια στο γαλα ειναι πιθανον να εχει και αλλες οποτε καθυστερουμε περισσοτερο καποια τροφιμα?

Πράγματι είναι πιθανόν αυτό, και για το λόγο αυτό όσες έχουμε τα παιδιά με την αλλεργία στο γάλα εισάγουμε τις τροφές με διαφορετικό τρόπο και σειρά.

Το καλύτερο για εμένα θα ήταν να μιλήσεις με τον παιδίατρο και να σου δώσει εκείνος τις οδηγίες. Το λέω αυτό γιατί από εδώ από το φόρουμ μπορεί να ακούσεις τόσες πολλές διαφορετικές γνώμες που να μπερδευτείς.

Μπορώ να σε ρωτήσω, το παιδί θηλάζει;

Έχω την αίσθηση ότι είναι μικρούλα για τρίτο γεύμα στερεές. Πιθανά να μην είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο και αυτός να είναι ο λόγος που δεν το τρώει το ρυζάλευρο. Ίσως να το επιχειρήσεις ξανά σε λίγο καιρό.

Το epadoren το είχαμε δώσει και στον μικρούλη μου. Δεν τον βοήθησε όμως. Η αλλεργία συνδέεται συχνά μ τις αναγωγές.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

οχι δυστυχως θηλασε μεχρι τον 2ο.

αυτο που με στεναχωρει ειναι πως δεν ειμαστε σιγουροι-ουτε θα ειμαστε ποτε για την αλλεργια.

Διαφημίσεις

Οταν λες ρυζαλευρο;Υπαρχουν 4 απο οτι ξερω.Το απογευμα για να το φαει αλεθα ενα φρουτο με νερο πχ μπανανα η αχλαδικαι εκει εβαζα το ρυζαλευρο.Ετσι το ετρωγε καλυτερα.Δοκιμασε και καμια αλλη μαρκα μπας και σας αρεσει περισσοτερο

της δινω το hipp. δεν εχει ιχνη γαλακτος. την αλλη εβδομαδα θα παω στην παιδιατρο και πιστευω θα μου δωσει εναλλακτικες.

διαβασα εδω μεσα για βρωμη με αλεσμενο αποξηραμενο δαμασκηνο και μου αρεσε σαν ιδεα. θα τη ρωτησω να δουμε...

της δινω το hipp. δεν εχει ιχνη γαλακτος. την αλλη εβδομαδα θα παω στην παιδιατρο και πιστευω θα μου δωσει εναλλακτικες.

διαβασα εδω μεσα για βρωμη με αλεσμενο αποξηραμενο δαμασκηνο και μου αρεσε σαν ιδεα. θα τη ρωτησω να δουμε...

Εγω της εδινα nutricia allergy care η' humana με μηλο και δημητριακα η' sinlac:-) .Αν τα θυμαμαι καλα.

εχω μια μπουμπου 5μιση μηνων με παλλινδρομιση + αλλεργια στο γαλα.

επειδη ποναει πινουμε epadoren , αλλα της προκαλει υπερενταση και βιαζομαστε να το κοψουμε.

εχει αρχισει ηδη απτις αρχες του 5ου μηνα και τρωει μηλο-αχλαδι και πατατα-καροτο -κολοκυθι.

μας εδωσε η παιδιατρος και ρυζαλευρο για το απογευμα ααλα δεν το τρωει και στεναχωριεμαι που δεν εχει και τριτο στερεο γευμα μεσα στη μερα για να μπορουμε να κοψουμε το φαρμακο.

εχει καμμια μανουλα αναλλογη εμπειρια σε μωρακι με παλινδρομιση σε συνδιασμο με αλλεργια για να μου πει τι ετρωγε το παιδακι της ανα μηνα?

Και εμείς το ίδιο ήμασταν... νομίζω ότι ρυζάλευρο του έδινα της nutricia (υποαλλεργικό)... με τα φαγητά τα ίδια με εσάς... ισχύει το ότι μπορεί να βγάλει και άλλες αλλεργίες αλλά εμάς που από μωρό έπινε υποαλλεργικό γάλα δεν έβγαλε.. απλώς ήμασταν πιο υποψιασμένοι στα φαγητά.. τα βάζαμε ένα ένα με τη σειρά και μας άργησε ο παιδίατρος να μας βάλει γιαούρτι / αυγό... θέλει υπομονή μετά το έτος φεύγουν συνήθως όλα...