Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιασω παιδων τη γνωμη σας

Recommended Posts

καλησπερα,το παιδακι μου θα κανει μια σειρα χειρουργειων στο ιασω παιδων.με τον κ.λαζαρου.θα ηθελα τη γνωμη σας.χρειαζομαστε μια περιουσια,που δεν την εχουμε βεβαια,τουλαχιστον να ακουσω θετικα σχολια.σας ευχαριστω για το χρονο σας

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι κατ'αρχήν καλή επιτυχία και ΟΛΑ μα ΟΛΑ να πάνε καλά!!!!

Για το Ιασώ παίδων δεν έχω άποψη, εγώ τα πάω στο Μητέρα, αλλά ήθελα να σε ενημερώσω μιας και ανέφερες τα οικονομικά: Μήπως θα σε βοηθούσε να εντάξεις το παιδί σε ένα ομαδικό ασφαλιστήριο;;; πχ από κάποιο τραπεζικό πρόγραμμα ή κάτι άλλο;;; Ετσι έχω κάνει εγώ, και επίσης έκανα και επέκταση για να μην έχω όρια στα καλυπτόμενα ποσά.

Με αυτό τον τρόπο και εφόσον χρησιμοποιήσει και την ασφάλεια σου (πχ ΙΚΑ), δεν θα πληρώσεις τίποτα στο νοσοκομείο. Υποθέτω μόνο τον γιατρο εφόσον σου ζητήσει κάτι έξτρα.

το μικρο μου εχει το θεμα εκ γενετης,το σκεφτηκα ομως ποια ασφαλεια θα μας δεχτει?αν ξερεις κατι θα με βοηθουσες,σε ευχαριστω για τις ευχες σου

7Ggjp2.png

το μικρο μου εχει το θεμα εκ γενετης,το σκεφτηκα ομως ποια ασφαλεια θα μας δεχτει?αν ξερεις κατι θα με βοηθουσες,σε ευχαριστω για τις ευχες σου

Δεν δίνουν σημασία στα ομαδικά - μην ανησυχείς. Δεν θα το δηλώσεις καθόλου.

Με την τράπεζα που συνεργάζεσαι ρώτησε αν έχουν τέτοιο πρόγραμμα. Συνήθως σου ζητούν 50-60 ευρώ το χρόνο ή 120-150 ευρώ για όλη την οικογένεια. Διαφημίζονται τόσα πολλά....

Εγώ το έχω απ' την δουλειά μου αλλά μου έχουν κάνει πολλές φορές προτάσεις από τράπεζες. Θα το κοιτάξω, μα βάλε αν θες ένα θέμα με αυτόν τον τίτλο (πχ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ) και σίγουρα κάποιες μαμάδες θα ξέρουν να μας πουν.

Κρίμα κοριτσάκι μου τόσα χρηματα χαμένα...

καλησπερα,το παιδακι μου θα κανει μια σειρα χειρουργειων στο ιασω παιδων.με τον κ.λαζαρου.θα ηθελα τη γνωμη σας.χρειαζομαστε μια περιουσια,που δεν την εχουμε βεβαια,τουλαχιστον να ακουσω θετικα σχολια.σας ευχαριστω για το χρονο σας

Καλημέρα! Για το ΙΑΣΩ Παίδων δεν ξέρω πολλά πράγματα, ευτυχώς δεν έχουμε χρειαστεί νοσηλεία, πάω όμως μια φορά το μήνα στα εξωτερικά του ιατρεία γιατί ο παιδίατρός μας είναι εκεί και κάνουμε τα μηνιαία μας ραντεβού. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και όλοι ευγενέστατοι. Για μένα, μόνο το γεγονός ότι ο γιατρός μου τον οποίο υπερεμπιστεύομαι είναι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο με κάνει να το εμπιστεύομαι απόλυτα.

Για τον κ. Λαζάρου όμως έχω να πω τα καλύτερα. Τον είχα επισκεφθεί όταν ο γιος μου ήταν 8 μηνών για ένα ζήτημα που είχαμε με το κρανίο του (πλαγιοκεφαλία) και έμεινα απολύτως ευχαριστημένη με την αντιμετώπισή του, τα έχω γράψει και αλλού!

Για την ασφάλεια θέλει ψάξιμο, γιατί κατά την υπογραφή του ασφαλιστηρίου θα πρέπει να δηλώσεις υπεύθυνα αν το παιδί έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, αν πεις όχι μπορεί να θεωρηθεί ασφαλιστική απάτη, οπότε ούτε θα σε καλύψουν τελικά και θα έχεις και μπλεξίματα.

Διαφημίσεις

Αν χρειαζεται μια περιουσια που δεν εχετε,ισως πρεπει να κοιταξετε αλλες λυσεις αν δεν το εχετε κανει ηδη.

Γνωστη μου ηθελε να χειρουργησει το παιδι της στην καρδια,στο Μητερα με 10.000+ ευρω,τελικα το εκανε στο Ωνασειο δωρεαν.

Οποτε το θεμα ειναι τι αφορα το προβλημα υγειας,ποια ειναι η οικονομικη σας κατασταση κτλ,σε καποια ΜΚΟ κτλ ισως μπορουν να σας καθοδηγησουν.

το εχω ψαξει και οχι μονο.εχει κανει 2 χειρουργεια στο παιδων ομως ουτε προχωρα γρηγορα λογω δυσκολιας στα ραντεβου ουτε δουλευουν την μεθοδο αυτη που θα κανουμε τελικα.προσπαθω για το καλυτερο για τη μικρη μου.και κατι αλλο.πως να την προετοιμασω που πια τα καταλαβαινει αλλα και τα θυμαται ολα?ωρες ωρες με πιανει απελπισια

7Ggjp2.png

εύχομαι ότι καλύτερο για την υγεία της μικρής και καλή δύναμη σε εσάς στους γονείς. Η κόρη μου είναι στη ηλικία της δικής σου...Αν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, από ένστικτο και μόνο, νομίζω θα την προετοίμαζα κάπως...Και σίγουρα θα τόνιζα πως θα τελειώσει και τι θα γίνει μετά, τι ωραία έκπληξη την περιμένει

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Ελπιζω το παιδακι σας να εχει την καλυτερη δυνατη τυχη στην θεραπεια που πρεπει να εχει και εσεις να κρατατε γερα και να το αγαπατε!!!

Ομως οι ιδιωτικες ασφαλισεις Υγειας γινονται με την προυποθεση οτι εχεις την Υγεια σου κατα την αιτηση!!! Προνοεις κανοντας την ασφαλιση για το οταν σου τυχει ο κινδυνος, να εχεις την δυνατοτητα καλυψης απο την ασφαλιστικη. Αν προυπαρχει προβλημα υγειας, πρεπει να δηλωθει!!!

Στην αιτηση οφειλεις να δηλωσεις το αληθινο σου ιστορικο, να μπορεις σε περιπτωση που σου ζητηθουν απο την ασφαλιστικη εξετασεις να τις κανεις και οτι δηλωσεις, αν γινει δεκτη η αιτηση ασφαλισης, μπορει να εξαιρεθει ή να καλυπτεται με καποια συμμετοχη του ασφαλισμενου.