Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!τρεις μερες πριν κατα τις 5 το πρωι σηκωθηκα για να παω τουαλετα,ενιωσα εντονο πονο στην δεξια πλευρα της κοιλιας και ταση λιποθυμιιας .ευτυχως ο συζηγος μου καταφερε να με συνεφερει πριν λιποθυμησω εντελως.σημερα αισθανομαι το στηθος μου να εχει ξεπρηστει.μηπως επαθα τιποτα δεν θα επρεπε να ειχα αιμα?σας παρακαλω απαντηστε μου!!!

Διαφημίσεις

Καλη μου να παρεις τον γιατρο σου. Μονο αυτος θα σ πει. Οτι κ αν πουμε δεν εχει νοημα. Εισαι καλα τωρα? Κανε ενα τηλ. στον γιατρο να ησυχασεις

Καλημερα σε ολους!τρεις μερες πριν κατα τις 5 το πρωι σηκωθηκα για να παω τουαλετα,ενιωσα εντονο πονο στην δεξια πλευρα της κοιλιας και ταση λιποθυμιιας .ευτυχως ο συζηγος μου καταφερε να με συνεφερει πριν λιποθυμησω εντελως.σημερα αισθανομαι το στηθος μου να εχει ξεπρηστει.μηπως επαθα τιποτα δεν θα επρεπε να ειχα αιμα?σας παρακαλω απαντηστε μου!!!

καλημερα....ποσο εβδομαδων εισαι????το νοιωθεις το μπεμπε σου????καλυτερα ομως να παρεις τηλ τον γιατρο σου !!!!!

Διαφημίσεις

Μήπως έπαθες υπογλυκαιμία ή έπεσε πολύ η πίεσή σου; Τέτοια θέματα πρέπει να τα συζητάς με τον γιατρό σου!!! Πάρε τον τηλ και πες μας νέα σου! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Νομίζω ότι λόγω του έντονου πόνου ίσως να είχες εκείνη την ώρα τάση λυποθιμίας. Συμφωνώ με τις προλαλήσασες ότι πρέπει να επικοινωνήσεις με τον γιατρός σου, έτσι για να μην αγχώνεσαι και να σου φύγει η όποια κακή ιδέα σου έχει μπει.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

καλησπερα σε ολους!!!λλογω υποχρεωσεων δεν μπορουασ να μπω πιο νωρις.ολα καλα ευτυχως!!δοξα το θεο ολα καλα!μαλλον κολικος του εντερου ηταν.

Διαφημίσεις