Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λευκά υγρά και έπειτα λίγο αίμα - Τι συμβαίνει?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους/όλες!!

Είμαι καινούρια στο forum και έγινα μέλος γιατί χρειάζομαι την βοήθειά σας!! Θα μπω άμεσα στο θέμα... Είμαι 22 χρονών και δεν έχω σταθερό κύκλο. Τον τελευταίο χρόνο ο μέσος όρος είναι 40 ημέρες. Αυτό το μήνα όμως δεν με ανησύχησε η καθυστέρηση, αλλά κάποια ασυνήθιστα υγρά. Είμαι με ένα αγόρι εδώ και πολύ λίγο καιρό και δυστυχώς οι επαφές μας ολοκληρώνονταν με τον διακεκομμένο τρόπο, περισσότερες από μία φορές σε ένα βράδυ (πολλές φορές χωρίς να πλυθεί πριν την επόμενη επαφή, δέχομαι οποιαδήποτε σχετική κριτική!!). Στις 30 - 31 ημέρες λοιπόν βρήκα κάποια εξαιρετικά λευκά και πηχτά υγρά, χωρίς οσμή, τα οποία επανεμφανίστηκαν 2 μέρες αργότερα. Προχθές, δηλαδή στην 34η μερα ειχα μερικά τσιμπηματακια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ έκανα γυμναστική και έπειτα βρήκα υγρά με ένα αχνό ροζ χρώμα. Δεν έδωσα σημασία και ήρθα σε επαφή με τον φίλο μου, αλλά όταν πήγα για μπάνιο διαπίστωσα πολλά υγρά με ροζ αίμα, αρκετό αυτή τη φορά που δεν εξελίχθηκε σε περίοδο. Χθες το βράδυ έγινε πάλι το ίδιο ακριβώς και σήμερα το πρωί βρήκα μερικές σταγόνες πολύ σκούρο καφέ αίμα. Αλλά η περίοδος τίποτα. Νιώθω μερικά τσιμπηματάκια, αλλά όχι κράμπες περιόδου. Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να σημαίνουν αυτά? Συγγνώμη για το μέγεθος του post και ευχαριστω εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Κανετε σεχ ελευθερα?? Η εισαι εγκυος(οι σταγονες αιματος ειναι σημαδι εγκυμοσυνης-εγω ειχα κ στης δυο εγκυμοσυνες αιμα στην αρχη) η (ποιο πιθανο) να εχεις κολλησει καποιο μικροβιο η μυκητα να σε κολλησε η να κολλησες εσυ το αγορι σου κ εφοσων κανετε σεχ παλι ξανα κολλας κ δεν κανετε κ μπανιο ενδιαμεσα...οποτε παλι κολλας.. Αν συνεχιστει παρε ενα τηλ τον γυναικολογο σου(εχεις γυναικολογο??) η κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης..αν το τεστ βγει αρνητικο κ δεν εισαι τοτε πηγαινε αμεσα σε γυναικολογο γιατι θα χρειαστητε θεραπεια κ εσυ κ ο φιλος σου για να καθαρισετε τελειως απο τα μικροβια,γιατι να παρεις μονο εσυ θα σε ξανα κολλησει κ ετσι συνεχεια θα κολλαει ο ενας τον αλλον...

καλησπερα,εγω νομιζω καποια κολπιτιδα η κυστη ειναι,πανε στο γυναικολογο σου καλυτερα για να σεδει και να σου πει στα σιγουρα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12