Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κορίτσια τις εμπειρίες σας με το χρόνο θηλασμού και την ποσότητα

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

σήμερα μου ήρθε μια αναλαμπή στο μυαλό!! Πρέπει όση ώρα έχετε το μωρό στο στήθος και θηλάζει να πίνει τόσην ώρα;; Τι εννοώ;;;:shock: Η κόρη μου είναι πχ 20 λεπτά στο στήθος, σώστά τοποθετημένη την ακούω πχ 5 λεπτά να καταπίνει και μετά τίποτα! Συνεχίζει να κάνει τις θηλαστικές κινήσεις που πρέπει αλλά δεν καταπίνει σαν να μην υπάρχει γάλα. Συνεχίζει συνεχίζει λοιπόν και μπορεί μετά απο κανά 15λεπτο που προσπαθεί να βγάλει γάλα να ξανακατεβαίνει ας πούμε και να καταπίνει άλλα 3 - 4 λεπτά. Το ίδιο συμβαίνει και με το θήλαστρο. Έχω νοικιάσει το symphony και στην αρχή 3-4 λεπτά βγαίνει το γάλα μετά για 10 - 12 λεπτά τίποτα και μετά προς το τέλος του 20λέπτου ξανά βγαίνει γάλα.

Μήπως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό και για αυτό δεν χορταίνει το κοριτσι μου και δε με βλέπω να θηλάζω για πολύ;;

Εσάς πως γίνεται; 15 - 20 λεπτά στο στήθος καταπίνει δηλαδή;

Επίσης ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη μήπως έχει ανοιχτεί αλλού τέτοιο θέμα και ανοίγω ξανά γιατί δεν το είδα κάπου.

Διαφημίσεις

Ναι ετσι γινεται, το γαλα κατεβαινει κατα κυμματα.Μη νομιζεις ομως οτι στο ενδιαμεσο διαστημα δεν βρισκει γαλα, εκεινη την ωρα αδειαζει τις κυψελιδες του στηθους.Εσυ δεν την ακους αλλα εκεινη καταπινει.Οταν μετα κατεβαινει το νεο "κυμα" την ακους γιατι γινεται πιο εντονη η ροη και καταπινει μεγαλυτερες γουλιες.

Ασε το παιδι να θηλαζει οσο θελει, εκεινο ξερει. Στο θηλαστρο μη βασιζεσαι κανενα θηλαστρο δεν τα δεν καταφερνει τοσο καλα οσο το μωρο.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

• 2 weeks later...
Κορίτσια καλημέρα,

σήμερα μου ήρθε μια αναλαμπή στο μυαλό!! Πρέπει όση ώρα έχετε το μωρό στο στήθος και θηλάζει να πίνει τόσην ώρα;; Τι εννοώ;;;:shock: Η κόρη μου είναι πχ 20 λεπτά στο στήθος, σώστά τοποθετημένη την ακούω πχ 5 λεπτά να καταπίνει και μετά τίποτα! Συνεχίζει να κάνει τις θηλαστικές κινήσεις που πρέπει αλλά δεν καταπίνει σαν να μην υπάρχει γάλα. Συνεχίζει συνεχίζει λοιπόν και μπορεί μετά απο κανά 15λεπτο που προσπαθεί να βγάλει γάλα να ξανακατεβαίνει ας πούμε και να καταπίνει άλλα 3 - 4 λεπτά. Το ίδιο συμβαίνει και με το θήλαστρο. Έχω νοικιάσει το symphony και στην αρχή 3-4 λεπτά βγαίνει το γάλα μετά για 10 - 12 λεπτά τίποτα και μετά προς το τέλος του 20λέπτου ξανά βγαίνει γάλα.

Μήπως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό και για αυτό δεν χορταίνει το κοριτσι μου και δε με βλέπω να θηλάζω για πολύ;;

Εσάς πως γίνεται; 15 - 20 λεπτά στο στήθος καταπίνει δηλαδή;

Επίσης ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη μήπως έχει ανοιχτεί αλλού τέτοιο θέμα και ανοίγω ξανά γιατί δεν το είδα κάπου.

Οταν σταματάει να καταπίνει μπορεις να αλλάξεις στηθος.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka