Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αρχή εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια εχω εγγραφεί από τον Σεπτέμβριο αλλά δεν είχα το θάρρος να γράψω είχα όμως βαθυά μεσα μου την ελπίδα οτί θα μείνω έγκυος και ναι συναίβει εχθές το έμαθα και θέλω να βγώ στουσ δρόμουσ να ουρλίαξω.Προσπαθούσαμε ένα χρόνο και κάτι μήνες το γράφω για όλες όσες πρόσπαθούν καθε μήνα εννοείται έκανα τεστ οωρεξίας και φυσικα τεστ εγκυμοσύνης .ΠΟΤΕ.Ειλικρίνα ειναι η πρώτη φορά που αφέθηκα.Αnyway.Θα ήθελα την γνώση σας γιατί εχθέσ το έμαθα και τα έχω χαμένα ακόμα. Τελευταία μου περιοδος ήταν 14 Φεβρουαρίου εχθεσ η χωριακή έδειξε 417.60 είναι καλά?και επίσης είμαι φανατική καπνίστρια δεν ξερω τι εχω πάθει το έχω συνεχεια στο μυαλό μου και τέλος έχω πονάκια χαμηλα επίσης ο γιατρόσ μου έδωσε προγεστερόνη utrogestan και φυλλικό οξύ.Ολα αυτά είναι φυσιολογικα?????????Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!!Ευχομαι για όλεσ μέσα απο την καρδία μου τα καλήτερα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια εχω εγγραφεί από τον Σεπτέμβριο αλλά δεν είχα το θάρρος να γράψω είχα όμως βαθυά μεσα μου την ελπίδα οτί θα μείνω έγκυος και ναι συναίβει εχθές το έμαθα και θέλω να βγώ στουσ δρόμουσ να ουρλίαξω.Προσπαθούσαμε ένα χρόνο και κάτι μήνες το γράφω για όλες όσες πρόσπαθούν καθε μήνα εννοείται έκανα τεστ οωρεξίας και φυσικα τεστ εγκυμοσύνης .ΠΟΤΕ.Ειλικρίνα ειναι η πρώτη φορά που αφέθηκα.Αnyway.Θα ήθελα την γνώση σας γιατί εχθέσ το έμαθα και τα έχω χαμένα ακόμα. Τελευταία μου περιοδος ήταν 14 Φεβρουαρίου εχθεσ η χωριακή έδειξε 417.60 είναι καλά?και επίσης είμαι φανατική καπνίστρια δεν ξερω τι εχω πάθει το έχω συνεχεια στο μυαλό μου και τέλος έχω πονάκια χαμηλα επίσης ο γιατρόσ μου έδωσε προγεστερόνη utrogestan και φυλλικό οξύ.Ολα αυτά είναι φυσιολογικα?????????Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!!Ευχομαι για όλεσ μέσα απο την καρδία μου τα καλήτερα!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!με το καλο το μωρακι σου!σε καταλαβαινω ποσο εχεις χαρει.για την χοριακη σου ακριβως δεν ξερω.παει αναλογα ποσων ημερων εισαι κτλ.νομιζω στο χαρτι απο το μικροβιολογικο εργαστηριο τα δειχνει.θυμαμαι οτι πρεπει να διπλασιαζεται καθε 2 μερες περιπου.φυλλικο οξυ μου ειχε δωσει και εμενα ο γιατρος μου,νομιζω σε ολες δινουν.το utrogestan γιατι στο εδωσε?να εισαι ηρεμη,ξεκιναει το ωραιοτερο ταξιδι της ζωης σου:)

Να εχεις μια υπεροχή εγκυμοσύνη!!!!!! Κάθε μέρα που κοιταω το αγοράκι μου νιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναικα του κόσμου. Και γω κάπνιζα φανατικά αλλά φυσικά και το εκοψα. Όταν θα αρχισει να φουσκώνει η κοιλιτσα σου τίποτα δεν θα σου λείπει. Τα πονακια φυσιολογικα τα χαπια τα ειχα παρει κ γω ακου τον γιατρο σου και ολα καλα .Σου ευχομαι τα καλυτερα ζησε τη μαγεία........ Θα γίνεις μανούλα.....

Διαφημίσεις

• 2 months later...

γεια σας κι απο 'μενα! ειμαι 6ε και 5η! το εμαθα οταν ημουν στην 4η εβδομαδα με ενα απλο τεστ φαρμακειου! ακομη δεν εχω κανει υπερηχο γιατι μενω στο εξωτερικο και τα ραντεβου μας για τον πρωτο μου υπερηχο το εκλεισαν για την 9η εβδομαδα... (αυτα για να μη σχολιαζουμε αρνητικα το συστημα υγειας της χωρας μας. μονο οταν λειπεις απο την Ελλαδα καταλαβαινεις τι χανεις!). Δεν εχω ιδεα πως ειναι το ζουζουνακι μου, πως ειναι ο σακος του, η χοριακη του κτλ. πιστευω ομως οτι το μωρο μου ειναι το πιο δυνατο πλασματακι στον κοσμο γιατι επιβιωνει κατω απο δυσκολες συνθηκες( ειμαι νοσηλευτρια σε βαρια περιστατικα)! το μονο που με προβληματιζει ειναι πως δεν εχω κανενα συμπτωμα πλην του πρηξιματος στο στηθος. ευχομαι σε ολες τις εν δυναμει μανουλες-οπως κι εγω- να τα καταφερουν/με και να να εχουμε γερα μωρακια!

Κορίτσια καλημέρα !!

Εχω καιρό να γράψω , λόγω πίεσης χρόνου αλλά μπαίνω και παρακολουθώ συχνά τις συζητήσεις. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με βοηθήσατε πολύ !!

Και τώρα ήρθε η ώρα για τη 2η !! Μετά από μια εβδομάδα πανικού, εχθές καταφέραμε να δούμε επιτέλους σάκο και ότι είναι ενδομήτριο!! το λέω αυτό , γιατί είχα κάνει 3 χοριακές που ανέβαιναν αλλά σάκος δεν φιανόταν καθαρά , οπότε φανταζόμασταν τα χειρότερα , δηλαδή εξωμήτριο.Ευτυχώς Παναγία μου, μέχρι τώρα το έχουμε γλιτώσει.Αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς, καλό θα είναι να περιμένουμε 10 ημέρες και μέτα θα το επιβεβαίώσουμε!! Είμαι πολύ χαρούμενη όμως , γιατί προσοαθούσαμε 6 μήνες!! Στο πρώτο μας παιδάκι πιάσαμε αμέσως ενώ τώρα ζοριστήκαμε λίγο !!

Ευχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι καλά και τα παιδάκια μας ακόμη καλύτερα !!

:-P:-P:-P:-P

• 2 weeks later...

καλησπέρα σε όλες! έχει πάρει καμία vertigo-vomex στην εγκυμοσύνη της;

Μου τα έδωσε η γιατρός μου για τις ναυτίες και τους εμετούς μου όμως γράφουν να μην λαμβάνονται στη διάρκεια της κύησης. . . έχει καμία εμπειρία με το συγκεκριμένο σκεύασμα;

καλησπέρα σε όλες! έχει πάρει καμία vertigo-vomex στην εγκυμοσύνη της;

Μου τα έδωσε η γιατρός μου για τις ναυτίες και τους εμετούς μου όμως γράφουν να μην λαμβάνονται στη διάρκεια της κύησης. . . έχει καμία εμπειρία με το συγκεκριμένο σκεύασμα;

kalisperoudia ama sou ta edose i giatros min fovase kai emena mou edine endokolpikes kremes stin egkymosini mou pou ama diavazes tis odigies elege na min ta xrisimopiame stin egkymosini kai omos eitan entaksi :D:D:D:D

XabOp3.png

QMaEp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες.

είχα εμετούς, αναγούλες κτλ για περίπου 10 μέρες. δεν μπορούσα να πιω αρκετά υγρά περίπου ένα λίτρο την ημέρα και τις τελευταίες 2 μέρες τα ούρα μου είχαν ένα πορτοκαλί χρώμα. χτες σταμάτησε ο εμετός και η αναγούλα και ήπια αρκετά υγρά και το χρώμα των ούρων μου επανήλθε στα φυσιολογικά του. αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο και ανησυχώ πάρα πολύ αν αυτοί οι εμετοί και ο τρόπος που σταμάτησαν και αυτό το χρώμα στα ούρα έχει βλάψει το μωράκι μου. . .

καλησπέρα σε όλες.

είχα εμετούς, αναγούλες κτλ για περίπου 10 μέρες. δεν μπορούσα να πιω αρκετά υγρά περίπου ένα λίτρο την ημέρα και τις τελευταίες 2 μέρες τα ούρα μου είχαν ένα πορτοκαλί χρώμα. χτες σταμάτησε ο εμετός και η αναγούλα και ήπια αρκετά υγρά και το χρώμα των ούρων μου επανήλθε στα φυσιολογικά του. αύριο έχω τον πρώτο μου υπέρηχο και ανησυχώ πάρα πολύ αν αυτοί οι εμετοί και ο τρόπος που σταμάτησαν και αυτό το χρώμα στα ούρα έχει βλάψει το μωράκι μου. . .

Μη φοβάσαι, στο πρόγραμμα είναι κι αυτά. Εγώ μια εβδομάδα που είχα ίωση δεν έπινα σχεδον καθόλου υγρά, το 1 λίτρο που λες εσύ θα ήταν σουπερ, μετά όμως όλα επανήλθαν. Ειδικά για το νερό πάντως, καλό είναι να πίνεις άφθονο (2,5 λίτρα την ημέρα μου σύστησε εμένα) - και να μην πιεις παντως για κάποιες μερες, αν ξαναρχίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, γι' αυτό και τα ούρα άλλαξαν αμέσως χρώμα.

Το μωρό δεν παθαίνει τίποτα για μερικές μέρες, μην αγχώνεσαι, σκέψου άλλες κοπέλες έχουν εμετούς επί μήνες..

27pzp3.png

qIUIp2.png