Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φοβος ειμαι στον τριτο μηνα και ειδα αιμα

Recommended Posts

καλημερα σας κοριτσια.....αυριο ειναι να παω στη γιατρο...σηκωθηκα το πρωι να παω τουαλετα και ειδα στο σερβιετακι μια σταμπα καφε υγρα και στο χαρτι ροζ....ειμαι 24 χρονων εχω μια αποβολη περυσι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας μπλα μπλα δεν βγηκε κατι θετικο....λετε να ειναι παλι αποβολη ;

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσια.....αυριο ειναι να παω στη γιατρο...σηκωθηκα το πρωι να παω τουαλετα και ειδα στο σερβιετακι μια σταμπα καφε υγρα και στο χαρτι ροζ....ειμαι 24 χρονων εχω μια αποβολη περυσι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας μπλα μπλα δεν βγηκε κατι θετικο....λετε να ειναι παλι αποβολη ;

Καφέ υγρά μπορεί να μην είναι και τιποτα.. Φυσικά μην περιμένεις ως αύριο να σε δει ο γιατρός από κοντά, ξάπλωσε αμέσως κ κάνε του ένα τηλεφώνημα. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις utrogestan.. Μόνο ο γιατρός θα σου πεί...

(Ευτυχώς εκανες για θρομβοφιλία μπλα μπλά κ ήταν αρνητικές γιατί το δικό μου καφέ αιμα στη δευτερη εγκυμοσύνη είχε αυτήν την αιτία.. Στην πρωτη δεν έβαζα αντιπηκτικές). Σου εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά!!

78xyp2.png

Z1jep2.png

Ενημερωσε τον γιατρο σου. Συνεχιζονται τα καφε; πιθανα να μην ειναι και τιποτα.σημερα εννοειται θα φας τα σαρακοστιανα σου στον καναπε! Ξεκουραση!

9Kmap2.png

lupip2.png

μιλησα αυριο εχω ραντεβου...ξεκουραση.....αγχος...εχω ελαχιστο ισα ισα αχνο...τι να πω φοβαμαι μηοως μετα εχω αιμορραγια και τελος..και ηταν ολα αυτα προδρομος

Διαφημίσεις

μιλησα αυριο εχω ραντεβου...ξεκουραση.....αγχος...εχω ελαχιστο ισα ισα αχνο...τι να πω φοβαμαι μηοως μετα εχω αιμορραγια και τελος..και ηταν ολα αυτα προδρομος

Ηρεμισε κ ξεκουρασου!

Προσπαθησε τουλαχιστον οσο μπορεις!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη που κατεληξε σε παλλινδρομη αιμα ειδα μονο οταν ειχε ηδη να πεφτει η β χοριακη μου! Και ημουν στην 7η εβδομαδα.

Στην τωρινη μου εγκυμοσυνη ειδα τρεις φορες αιμα!

Την 6η, 7η και 12η... Και ακομα το παλευουμε κ η μπεμπα μας μεγαλωνει....

Οποτε θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!

Μην συκωνεσαι απι το κραβατι για κανεναν λογο. Φυσικα μπορει να μην ειναι κ τιποτα μην αγχινεσαι αδικα. Ηρεμισε μεχρι αυριο που θα πας στο γιατρο σου..εχεις κανει αυχενικη? Μιλησες με τον γιατρο σου? Δεν σου ειπε να ξικησεις ουτρεγεσταν??? Φυσικα ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου σου! Ολα θα πανε καλα. Κ εγω ειχα καφε στο τριτο μηνα για 2-3 μερες κ δεν ηταν τιποτα απολυτος.μονο ξεκουραση θελει κ στην δικη μου περιπτωση κ ουτρογεσταν. Ολα καλα! Περιμενουμε νεα σου!

αυχενικη δεν εχω κανει ακομα...ειμαι περιπου 10 εβδομαδων ....στο αερβιετακι ειναι λιγο καφε αλλα οταν σκουπιζομαι δεν βγαινει....πφφφφ δεν περναει η ωρα....

μην εχεις τοσο πολυ αγχος..ολα θα πανε καλα...αυτο που συνεβη περσι ηταν μια ατυχια...να εισαι θετικη στη σκεψη σου!

τι έγινε τελικά κορίτσι μου?ολα καλά?

Διαφημίσεις

μου ειπε πως δεν βλεπει κατι...μου συνεστησε ξεκουραση....ισως αλλαζε ο μηνας ισως παλια αποκολληση....τι να πω...φοβαμαι....εντωμεταξυ απο τις αναγουλες και τους εμετους εχω να φαω και να πιω νερο 5 μερες...φιβαμαι μηπως δεν κανει για το μωρο τοσο ντραταγμα και εμετος....ολα γυρω μου γυριζουν...δεν πειραζει αρκει να μην ειναι επικινδυνο

μου ειπε πως δεν βλεπει κατι...μου συνεστησε ξεκουραση....ισως αλλαζε ο μηνας ισως παλια αποκολληση....τι να πω...φοβαμαι....εντωμεταξυ απο τις αναγουλες και τους εμετους εχω να φαω και να πιω νερο 5 μερες...φιβαμαι μηπως δεν κανει για το μωρο τοσο ντραταγμα και εμετος....ολα γυρω μου γυριζουν...δεν πειραζει αρκει να μην ειναι επικινδυνο

μη φοβασαι ! ειχα κι εγω καφε για τρεις μερες στην αρχη και μου ειχε πει οτι ητανε παλιο αιμα, και μου εδωσε προληπτικα ουτροτζεσταν ! πολλε εχουν λιγο αιματακι στις αρχες ! ολα καλα θα πανε ! εγω ειχα εμετους μεχρι που γεννησα , δεν παθαινει κατι το μωρο απλα πηνε νερο γιατι θα παθεις καμια αφηδατωση ! πιες με το ζορι ! με το καλο !