Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ανωμαλες μορφες σπερματοζωαριων-ποσες ειχατε αυτο το προβλημα?

Recommended Posts

Καλησπερα!Εκανα προχθες την πρωτη μου σπερματεγχυση αλλα ο αντρας μου εχει 98% ανωμαλες μορφες σπερματοζωαριων ενω κατα τα αλλα το σπερμα ειναι πολυ καλο!Ειχε καποια απο εσας κατι παρομοιο?Και αν ναι με ποια διαδικασια τα καταφερατε?Πειτε μου σας παρακαλω γιατι θελω να ξερω αν εχω ελπιδες... :?

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Εκανα προχθες την πρωτη μου σπερματεγχυση αλλα ο αντρας μου εχει 98% ανωμαλες μορφες σπερματοζωαριων ενω κατα τα αλλα το σπερμα ειναι πολυ καλο!Ειχε καποια απο εσας κατι παρομοιο?Και αν ναι με ποια διαδικασια τα καταφερατε?Πειτε μου σας παρακαλω γιατι θελω να ξερω αν εχω ελπιδες... :?

Καλημέρα!! Κι ο άντρας μου έχει ανώμαλες μορφές και όλα τα υπόλοιπα. Κάναμε 2 σπερματεγχύσεις αλλά τίποτα. Και οι 2 γιατροί βλέποντας το σπερμοδιάγραμμα είπαν ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε με σπερματέγχυση αλλά μετά την επεξεργασία το βρήκαν πολύ κακό στη μορφολογία και γιαυτό δεν θα κάνουμε τρίτη σπερματέγχυση.

Μακάρι εσείς να τα καταφέρετε.:-P:-P

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Οποτε θα πατε για εξωσωματικη τωρα κατευθειαν?Εμας μου εκανε εντυπωση που δεν ειχαν δει καν την μορφολογια μετα την επεξεργασια το χαρτι ελεγε μονο για ποσοτητα και κινητικοτητα...Τελος παντων θα δουμε!Καλη επιτυχια σου ευχομαι! ;)

Οποτε θα πατε για εξωσωματικη τωρα κατευθειαν?Εμας μου εκανε εντυπωση που δεν ειχαν δει καν την μορφολογια μετα την επεξεργασια το χαρτι ελεγε μονο για ποσοτητα και κινητικοτητα...Τελος παντων θα δουμε!Καλη επιτυχια σου ευχομαι! ;)

Ναι,κατευθείαν:confused::confused:

Σ'ευχαριστώ πολύ!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

ελπιζω να παρεις θετικη χοριακη και να μην χρειαστει να συνεχισεις προσπαθειες...αλλα αν χρειαστει, πριν κανεις μια επομενη σπερμετεγχυση, απευθυνσου και σε αλλους γιατρους...γιατι με τετοιο σπερμα, σπερμετεγχυσεις δεν προτεινονται ειναι η αληθεια...ασχετο, αλλα φανταζομαι σαλπιγγογραφια εχεις κανει πριν την προσπαθεια της σπερμετεγχυσης, ε??

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις

Κορίτσια προσοχή!! Δεν είμαι ειδικός αλλά, πρέπει να βελτιώσετε πρώτα το σπέρμα και μετά να πάτε για εξ/κη! Εμένα ο δικός μου, με καλό σπέρμα, έχοντας DFI 28%, πρέπει να πάρει βιταμίνες πριν προχωρήσουμε σε οτιδήποτε! Ο άντρας πρέπει να πάρει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και να κόψει το κάπνισμα! Τέτοιο σπέρμα, μπορεί να γονιμοποιήσει κατά λάθος και να βγει έμβρυο προς αποβολή! Κάντε κάτι!!

Κορίτσια προσοχή!! Δεν είμαι ειδικός αλλά, πρέπει να βελτιώσετε πρώτα το σπέρμα και μετά να πάτε για εξ/κη! Εμένα ο δικός μου, με καλό σπέρμα, έχοντας DFI 28%, πρέπει να πάρει βιταμίνες πριν προχωρήσουμε σε οτιδήποτε! Ο άντρας πρέπει να πάρει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και να κόψει το κάπνισμα! Τέτοιο σπέρμα, μπορεί να γονιμοποιήσει κατά λάθος και να βγει έμβρυο προς αποβολή! Κάντε κάτι!!

Το σπέρμα δεν βελτιώνεται πάντα δυστυχώς. Είναι πολύ δύσκολο. Η κατά λάθος γονιμοποίηση όπως λες μπορεί να συμβεί και με καλό σπέρμα στον οποιονδήποτε.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

για να βελτιωσεις κατι, πρεπει να γνωριζεις την αιτια που προκαλει το προβλημα και αναλογως να κινηθεις...μακαρι με την ληψη βιταμινων να λυναμε τετοια θεματα,θα ειμασταν ολοι ευτυχεις!!οποτε αν δεν εχετε ψαξει την αιτια, παραληλλα με την ληψη των βιταμινων,ψαξτε να βρειτε τη φταιει...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

• 3 weeks later...

Annaa, κακώς νομίζω σου πρότειναν σπερματέγχυση. Είχαμε κι εμείς θέμα σπέρματος (ολιγοασθενοτερατοσπερμία είναι ο όρος). Η γυναικολόγος που είχα απευθυνθεί στην αρχή μου πρότεινε 4-5 σπερματεγχύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!! Έφυγα τρέχοντας. Ένας άλλος γυναικολόγος από τους πιο έμπειρους στην Αθήνα, πρότεινε μια διαγνωστική σπερματέγχυση. Το θεώρησα χάσιμο χρόνου. Τελικά η μόνη λύση είναι όχι η απλή εξωσωματική, αλλά η μέθοδος icsi. Αν μάλιστα η γυναίκα δεν έχει πρόβλημα, έχει υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας. Η γονιμοποίηση στο εργαστήριο είναι σίγουρη, γιατί θα επιλέξουν από το 2% του σπέρματος που δεν έχει ανώμαλη μορφή. Μην ασχολείσαι με άλλα πράγματα, χάνεις τον καιρό σου. Βεβαίως, οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης του σπέρματος είναι θετική.