Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ


ΟΛΓΑ78

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ... γνωρίζει κανένας κάτι για τον κ. Σγουρό Σπύρο? Είναι νευροχειρούργος στο ΜΗΤΕΡΑ και εξειδικεύεται στα παιδάκια. Έχω ένα θεματάκι με τον γιο μου και παίρνω γνώμες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 3 months later...

Μάλλον η απάντηση μου έρχεται αργά για εσάς αλλά για όποιον άλλο τύχει να διαβάσει, οι εντυπώσεις μας από τον κο Σγούρο είναι θετικότατες. Εγχείρησε το γιο μας- έβαλε κοιλιοπεριτοναϊκή παροχέτευση (βαλβίδα) για την αντιμετώπιση υδροκέφαλου. Ενώ το παιδί ήταν πολύ ταλαιπωρημένο από μακρόχρονες νοσηλείες, εντούτοις, μέσα σε πέντε μέρες είχε τελειώσει όλο το θέμα χωρίς επιπλοκές, επιμολύνσεις και τα σχετικά. 3,5 χρόνια μετά είμαστε δόξα τω Θεώ εντάξει. Είναι πάντα διαθέσιμος στο τηλέφωνο, είναι πρόθυμος να εξηγήσει την κατάσταση και απ'ο,τι φαίνεται τρομερό "χειρουργικό χέρι". Όταν είχα ψαχτεί για να βρούμε τον κατάλληλο γιατρό, μας τον συνέστησε τόσο διευθυντής νοσοκομειακής παιδιατρικής, όσο και νευροχειρουργός από το νοσοκομείο Necker στο παρίσι. Απ'ό,τι λένε, είναι στους 3 κορυφαίους παιδονευροχειρουργούς της Ευρώπης. Εγώ ξέρω ότι το δικό μας θέμα απασχόλησε 5 μέρες, ενώ για παρόμοια περίπτωση που θεωρητικά θα ήταν μια απλή επέμβαση, σε ένα γνωστό μας παιδάκι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης του ανοίξανε το κεφάλι 18 φορές!

Εύχομαι περαστικά σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια. Τον επισκεφτήκαμε, αλλά καταλήγουμε -μάλλον- αλλού. Σε ευχαριστώ και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Καλησπέρα.Είμαι τελείως εκτός από την ημερομηνία της ερώτησης αλλά ήθελα να γράψω για τον κ.Σγούρο.Για να ενημερώσω τους γονείς που ψάχνουν απεγνωσμένα που να πάνε τα παιδάκια τους να γίνουν καλά και βρίσκονται στη θέση που βρισκόμουν πριν από μερικά χρόνια.Θα συμφωνήσω με την annapro για όσα γράφει.Εμείς είχαμε το παιδάκι μας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και από χειρουργείο σε χειρουργείο με πολλά προβλήματα στο κεφαλάκι του.Δεν θα τα αναλύσω γιατί πρέπει να γράψω ολόκληρο βιβλίο.Ταλαιπωρούμασταν γιατί κανένας δεν μπορούσε να βρεί τη λύση στα προβλήματα.Επισκεφτήκαμε τον κ.Σγούρο στην αρχή είμασταν δύσπιστοι λόγω οτι χάσαμε την ελπίδα και την εμπιστοσύνη μας προς όλους.Πήραμε την απόφαση και μας ανέλαβε ο κ.Σγούρος.Ήταν η σωστότερη απόφαση.Ο γιατρός είναι κατ'αρχήν ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Είναι πάντα εκεί ότι ώρα τον χρειαστείς, κάτι που δεν το συνάντησα πουθενά αλλού.Είναι πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση, ακόμη και αν αυτή είναι χαζομάρα, χωρίς να σε βλέπει αφ'υψηλού.Κοιτάζει πρώτα απ'όλα να γίνει καλά το παιδί και μετά τα υπόλοιπα, βάζω και τα οικονομικά μέσα.Είναι έξυπνος, παίρνει σωστές αποφάσεις, στο χειρουργείο κεντάει.Αυτά τα λέω εκ πείρας γιατί κάναμε αρκετά χειρουργεία, σε δημόσια νοσοκομεία, και εκεί.Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το παιδάκι μας κάλα, πιο καλά από όσο περίμεναν όλοι.Και για όσους το σκέφτονται λόγω οικονομικού, επειδή είναι ιδιωτικό νοσοκομείο, για μένα (πάλι εκ'πείρας μιλάω) καλύτερα είναι να δώσεις ότι έχεις και να γίνει καλά το παιδάκι σου, παρά να πας κάπου πιο οικονομικά και να ταλαιπωρείσαι άδικα.Γιατί κι εμείς αν είχαμε πάει απο την αρχή εκεί δεν θα τραβούσε όλα αυτά το μωρό μας και ίσως θα ήταν ακόμη καλύτερα τώρα.Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να με ρωτήσει οτιδήποτε.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 χρόνια μετά...

4 χρόνια υατερα απ τη συζήτηση κ αναζητώ γιατρό αυτής της ειδικότητας μετά από πολλές προσπάθειες να αντιμετωπιστεί ο υδροκέφαλος προωροτητας σε συνδυασμό με συμφυσεις στη κοιλιτσα...Αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο κάποιοι;

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...