Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Amoxil στη 18η εβδομάδα λόγω ίωσης

Recommended Posts

Και πάνω που έφαγα σχεδόν μια εβδομάδα ταλαιπωρίας με ίωση (πυρετός, συνάχι, οξεία φαρυγγίτιδα και βήχας) μόνο με ντεπόν για να μην ανέβει πολύ ο πυρετός, η παθολόγος επιμένει να πάρω για μια εβδομάδα amoxil (3 των 500σίων τη μέρα) γιατί ο έντονος βήχας δεν περνάει με τίποτα. Λέει ότι είναι επικίνδυνο για την έγκυο να βήχει τόσο κι ότι κινδυνεύω με επιμόλυνση λόγω φαρυγγίτιδας και θα ξανακυλήσω. Κι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ο οργανογένεση έχει συντελεστεί.

Ο γυναικολόγος είπε οτι το amoxil ειναι ασφαλές στην εγκυμοσύνη, αλλά και πάλι κάπως με τρομάζει να πάρω αντιβίωση για μια ολόκληρη εβδομάδα. Είχα παρει μέσα στον Ιανουάριο ξανά για 3 μέρες όταν έκανα cvs.

Έχει τύχει σε καμία σας...; Έχω αγχωθεί απίστευτα.

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Και πάνω που έφαγα σχεδόν μια εβδομάδα ταλαιπωρίας με ίωση (πυρετός, συνάχι, οξεία φαρυγγίτιδα και βήχας) μόνο με ντεπόν για να μην ανέβει πολύ ο πυρετός, η παθολόγος επιμένει να πάρω για μια εβδομάδα amoxil (3 των 500σίων τη μέρα) γιατί ο έντονος βήχας δεν περνάει με τίποτα. Λέει ότι είναι επικίνδυνο για την έγκυο να βήχει τόσο κι ότι κινδυνεύω με επιμόλυνση λόγω φαρυγγίτιδας και θα ξανακυλήσω. Κι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού ο οργανογένεση έχει συντελεστεί.

Ο γυναικολόγος είπε οτι το amoxil ειναι ασφαλές στην εγκυμοσύνη, αλλά και πάλι κάπως με τρομάζει να πάρω αντιβίωση για μια ολόκληρη εβδομάδα. Είχα παρει μέσα στον Ιανουάριο ξανά για 3 μέρες όταν έκανα cvs.

Έχει τύχει σε καμία σας...; Έχω αγχωθεί απίστευτα.

Εμένα δε μου έχει τύχει αλλά σε ένα χαρτί με οδηγίες που μου έδωσε ο γιατρός στην αρχή της κύησης είχε και την κατηγορία φάρμακα (ποια φάρμακα επιτρέπονται) και μέσα σε αυτά ήταν και το amoxil...οπότε μην αγχώνεσαι, αφού σου το σύστησε και ο γιατρός σου...! Περαστικά σου!

cSQmp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια!

Περίεργο πράγμα πάντως, σαν να μη θέλει ο μπέμπης να πάρω αντιβιωση..

Απο την ωρα που ειπε η γιατρός να το ξεκινήσω κ αρκετές ώρες πριν πάρω το

Πρώτο χάπι μ έχει πιάσει απίστευτη ναυτία κ κάνω εμετους 3-4 φορές τη

Μέρα! Ως τωρα είχα κανει ελάχιστες φορές..

Τι να πω..

27pzp3.png

qIUIp2.png

Διαφημίσεις

Πήρα αυτή την αντιβίωση στην 34η εβδομάδα. Και μάλιστα του 1gr. Μια χαρά η μπουμπού μου, χτυπιέται όλη την ώρα και σε λίγες μέρες θα τη δούμε κιόλας!!! :mrgreen::mrgreen: Ξέρουν τι σου δίνουν οι γιατροί, μην αγχώνεσαι!

JXShp2.png

Να είστε καλά.. Ξέρουν οι γιατροί, αλλά κι εμάς δουλεια μας είναι ν' ανησυχούμε μάλλον..:-P

Πάντως ο βήχας αν και βελτιώθηκε ακόμα να περάσει.. τσάμπα την παίρνω μου φαίνεται!

27pzp3.png

qIUIp2.png