Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εκκλησια Αποστόλων Πέτρου Παύλου Πάρκο τρίτση

irokou

Recommended Posts

Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω την βάπτιση στην εκκλησια Αποστόλων Πέτρου Παύλου Πάρκο Τρίτση, γνωρίζει κάποια από εσάς αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω catering απεξω μετά το μυστήριο? Ευχαριστώ πολύ.

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Έχω δει σε φωτογραφίες ότι μπορείς να στήσεις πάγκο με γλυκά.

Έχεις καταφέρει να βρεις άκρη πως να επικοινωνήσεις μαζί τους; Εγώ δεν μπορώ με τίποτα

Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω την βάπτιση στην εκκλησια Αποστόλων Πέτρου Παύλου Πάρκο Τρίτση, γνωρίζει κάποια από εσάς αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω catering απεξω μετά το μυστήριο? Ευχαριστώ πολύ.

Πριν από 3-4 χρόνια πάντως δεν γίνονταν καν βάφτιση εκεί, γιατί δεν είναι ενορία. Τώρα μπορεί να έχει αλλάξει αυτό, γιατί τότε τους είχα πιάσει κάτι και δεν γίνονταν μυστήρια παρά μόνο σε ενορίες.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γίνει κάτι απέξω, αλλά μέσα στο πάρκο είχε μία πολύ ωραία ταβέρνα, πολύ οικονομική, που είχα πάει σε βάφτιση και ήταν πολύ καλά.

Είχα κάνει εκεί το γάμο μου πριν από 2,5 χρόνια. Το εκκλησάκι, καταρχήν, είναι στη δικαιοδοσία του Εθνικού Κέντρου Νεότητας, που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, οπότε αυτοί θα σου απαντήσουν υπεύθυνα για το αν επιτρέπεται ή όχι, και θα πάρεις και την άδεια χρήσης γραπτώς. Ο υπεύθυνος της Εστίας με αποθάρρυνε να κάνω εκεί το γάμο μου, με το πρόσχημα ότι δεν επιτρέπονται γάμοι σε εξωκκλήσια, αλλά επειδή είχα μιλήσει ήδη με τη Μητρόπολη Ιλίου και μου είχαν δώσει το πράσινο φως, επέμενα και αναγκάστηκε να μου δώσει το τηλ. του αρμόδιου υπαλλήλου, ώστε να πάρω την άδεια χρήσης της εκκλησίας. Εμένα δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι στον προάυλιο χώρο, αλλά ο ιερέας της μητρόπολης όπου κατέθεσα τα χαρτιά για το γάμο μου το ανέφερε ότι μπορεί να γίνει catering. Πάντως, είναι πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο εκκλησάκι, τον ευχαριστηθήκαμε το γάμο μας!:-P

Είχα κάνει εκεί το γάμο μου πριν από 2,5 χρόνια. Το εκκλησάκι, καταρχήν, είναι στη δικαιοδοσία του Εθνικού Κέντρου Νεότητας, που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, οπότε αυτοί θα σου απαντήσουν υπεύθυνα για το αν επιτρέπεται ή όχι, και θα πάρεις και την άδεια χρήσης γραπτώς. Ο υπεύθυνος της Εστίας με αποθάρρυνε να κάνω εκεί το γάμο μου, με το πρόσχημα ότι δεν επιτρέπονται γάμοι σε εξωκκλήσια, αλλά επειδή είχα μιλήσει ήδη με τη Μητρόπολη Ιλίου και μου είχαν δώσει το πράσινο φως, επέμενα και αναγκάστηκε να μου δώσει το τηλ. του αρμόδιου υπαλλήλου, ώστε να πάρω την άδεια χρήσης της εκκλησίας. Εμένα δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι στον προάυλιο χώρο, αλλά ο ιερέας της μητρόπολης όπου κατέθεσα τα χαρτιά για το γάμο μου το ανέφερε ότι μπορεί να γίνει catering. Πάντως, είναι πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο εκκλησάκι, τον ευχαριστηθήκαμε το γάμο μας!:-P

Καλημέρα. Μήπως θυμάσαι τηλέφωνο επικοινωνίας; Σε τηλέφωνο που έχω δεν απαντάνε, και όταν πήγα αυτοπροσώπως στην Εστία δεν υπήρχε κανείς

Διαφημίσεις

Το τηλ. δεν το έχω κρατήσει, αλλά μπορείς να βρεις το τηλ. του Ιδρύματος Νεότητας και να επικοινωνήσεις. Τότε μιλούσα με τον κο. Σπανό, ευγενέστατος κύριος, προσφέρθηκε αμέσως να με βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί, από τις αρχές του 2011 που είχαμε μιλήσει.

Μετά από πολύ κόπο και τηλέφωνα ΠΑΝΤΟΥ (Εστία, ΕΙΝ/ΙΝΕΔΙΒΥΠ, Μητρόπολη, Πάρκο, Δήμο), μου είπαν ότι έχουν σταματήσει τις τελετές πριν ένα χρόνο. Πρέπει να είναι αλήθεια, γιατί πέρασα την Κυριακή και η είσοδος προς το παρεκκλήσι είναι κλειστή, με χόρτα και πέτρες. Δηλαδή, καταρχήν δεν μπορεις να περάσεις πιο πάνω, θα πρέπει να καθαρίσει κάποιος το δρόμο ή να πάνε όλοι οι καλεσμένοι μέσα από τα δέντρα. Οπότε πρέπει να εγκαταλείψω και να δω εναλλακτικές.

Καμία ιδέα για εκκλησάκι λίγο πιο απομονωμένο, με σκιά, ώστε να μπορώ να βάλω μερικά τραπέζια με κεράσματα; Ενδιαφέρομαι για περιοχές από Ηράκλειο ως Πειραιά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...