Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σημερα στο ψιλικατζιδικο ειχε κατι γλυφιτζουρια με ενα σακουλακι παιχνιδια. 2 που ξεχωριζαν ηταν : 1 με πιστολακι και βελακια και ενα με χτενουλα,κοκκαλακια, βραχιολακι. Επειδη ηξερα οτι το 1 θα ηταν "πρεπον" αλλα το αλλο θα ηθελε του πηρα και τα 2. Του εδωσα το 2ο και ξετρελαθηκε τοσο που κοιμηθηκε αγκαλια τους.

Εφαγα ενα κραξιμο απο τους υπολοιπους που δεν λεγεται.

Ειναι τοσο κακο? Σημαινει κατι σε τοσο μικρη ηληκια?

Γιατι δεν ανησυχει κανεναν να παιζει ενα κοριτσακι με πιστολια ή ποδοσφαιρο ενω αν ενα αγορακι ασχοληθει με "κοριτσιστικα" παιχνιδια ειναι ........ ! Δλδ πρεπει να καμαρωνω που παιζει με οπλα και καλα?

Για να μην ακουστω καπως δεν προτρεπω το παιδι μου σε κανενα απο τα 2. Απλα αγοραζω κατι που θελει και οχι γιατι "πρεπει" να θελει λογω φυλλου.

Ειχε ξανασυμβει το συγκεκριμενο τα Χριστουγεννα που ο μικρος ηθελε την κουζινουλα με τα κατσαρολακια και εμεις του πηραμε τα εργαλεια της "Black & Deker" γιατι αυτο ηταν πρεπον.

Επισης τονιζω οτι εχουμε απειρα φορτηγα τα οποια και λατρευει (το λεω γιατι ακουσα πολλα σημερα).

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Γιατι δεν ανησυχει κανεναν να παιζει ενα κοριτσακι με πιστολια ή ποδοσφαιρο ενω αν ενα αγορακι ασχοληθει με "κοριτσιστικα" παιχνιδια ειναι ........ !

Ακριβώς!!! :lol::lol:

γιατί στον παιδικό δεν θα έχει και άλλα παιχνίδια?μόνο αγορίστικα έχει?..

πάντως και πόλεμο να παίζει θεωρείται οκ για τα αγόρια τα βοηθάει να "πολεμούν το κακό" - νέες έρευνες απέδειξαν ότι είναι καλό να μην το απαγορεύουμε, αλλά για όπλα να μην έχουν αυτά του εμπορίου αλλά κάποιο μαλακό σπαθί κτλ. έτσι γυμνάζονται κιόλας. (έχω δεί να παίζουν με ωραίο τρόπο τα παιδιά πόλεμο - εάν κάποιος τους έχει δείξει πως)

επίσης τα ίδια παιδιά τα έχω δεί να ταίζουν μωράκια στην γωνιά των μωρών μαζί με κορίτσια.

έχοντας πολύπλευρες δραστηριότητες σημαίνει ότι τα αγόρια θα αποκτήσουν και δύναμη αλλά και ευαισθησία. κάτι που παλιότερα δεν θεωρούταν πρέπον.

τώρα όμως ζούμε στο σήμερα ευτυχώς, και η ευαισθησία δεν θεωρείται πλέον αδυναμία, όταν ένας άντρας έχει εξίσου και δύναμη άλλες στιγμές.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.